آوین ویژه»

اعلام برنامه‌های گرامیداشت پیروزی انقلاب اسلامی در مالزی ۵۰ نفر شتر از بستر هامون خارج شدند  سرمربی نامدار ترکیه‌ای سر میز مذاکره با پرسپولیس بازگشت آقای فرمانده به استقلال قطعی شد اعتراض بورس به حراج سکه؛ 3 دلیل قفل بازار جنگ موتورهای جست‌وجو/ اپل می‌خواهد گوگل را از سافاری بیرون کند! توزیع روزانه سیب زمینی و پیاز به ۱۵۰۰ تن رسید از ۲۳ آذرماه حجاب را رعایت نکنید، مجازات می‌شوید! اعطای مرخصی به ۷ هزار زندانی واجد شرایط در استان تهران غذا پرسودتر از طلا/ چگونه با خرید صندوق غذا، ثروت خود را افزایش دهیم؟ ماکو سینما ندارد اما فیلمساز دارد  قائم مقام دبیر جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت منصوب شد اعمال محدودیت های ترافیکی| جاده کندوان یکطرفه می شود برگزاری دومین یادواره شهدای سپاه بدر خراسان رضوی نخستین مزرعه خورشیدی گلستان طی ۲ ماه آینده به بهره برداری می رسد ریابکوف: حمله به تاسیسات هسته ای ایران برای منطقه فاجعه بار است سخنگوی دولت چقدر حقوق می‌گیرد؟ معیشت اعضای هیئت علمی دانشگاه ها در وضعیت مناسبی قرار ندارد

2

بلاتکلیفی ۴۳ واحد مسکونی در اختیار شرکت فرودگاهها

  • کد خبر : 84052
  • ۲۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۲
بلاتکلیفی ۴۳ واحد مسکونی در اختیار شرکت فرودگاهها

مدیرعامل شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) تاکید کرد:‌شرکت فرودگاهها باید اموال و دارایی‌های شهر فرودگاهی از جمله ۴۳ واحد مسکونی را به این مجموعه بازگرداند.

به گزارش بازار، سعید چلندری در خصوص وضعیت زمین‌های موقوفه و واحدهای مسکونی متعلق به این مجموعه اظهار کرد: ۴۳ واحد مسکونی که از گذشته در اختیار فرودگاه امام بوده است، در حال حاضر در دو نقطه قرار دارند؛ بخشی از آن‌ها در داخل مجموعه پرند و تعدادی نیز در فاز ۲ پرند واقع شده‌اند. در این مناطق، چندین ساختمان سازمانی وجود دارد که هر کدام شامل ۴۳ تا ۴۴ واحد مسکونی هستند. همچنین نزدیک به ۷۰ واحد مسکونی در اراضی فرودگاه امام قرار دارد که عمر بالایی داشته و در وضعیت فرسودگی هستند.

وی افزود: مالکیت تمامی این واحدها متعلق به شهر فرودگاهی امام است، اما این املاک در گذشته جزو دارایی‌های شرکت فرودگاه‌های کشور بوده‌اند. متأسفانه در خصوص ۴۳ واحد مسکونی مذکور تمرکز و دقت نظر لازم صورت نگرفته و این واحدها همچنان در وضعیت بلاتکلیف قرار دارند.

وی تاکید کرد: مکاتبات مربوط به تعیین تکلیف آن‌ها در حال انجام است و این املاک باید طبق ضوابط به مجموعه شهر فرودگاهی بازگردند. شرکت فرودگاه‌ها نیز نمی‌تواند مخالفتی داشته باشد، چرا که این اموال جزو دارایی‌های شهر فرودگاهی محسوب می‌شوند و باید به فرودگاه امام منتقل شوند.

مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی امام یادآور شد: در دوران مدیریت آقای بذرپاش وزیر سابق راه و شهرسازی، سیاست بر این بود که زمین‌های مذکور به تعاونی کارکنان واگذار شود و به دلیل قرار داشتن این واحدها خارج از محدوده فرودگاهی، تخریب و مجدداً بازسازی شوند.

چلندری ادامه داد: بر اساس بخشنامه‌ مصوب در دولت نهم، تمام خانه‌های سازمانی که خارج از محدوده دستگاه‌های دولتی و در بافت شهری قرار دارند، باید به ساکنان آن‌ها واگذار شوند. پیشنهاد ما نیز این است که با توجه به استهلاک این واحدها، آن‌ها به تعاونی شهر فرودگاهی منتقل شوند.

وی تاکید کرد: شهر فرودگاهی امام خود دارای تعاونی مسکن است و در صورت واگذاری این اراضی با قیمت کارشناسی به این تعاونی، امکان احداث ۲۰۰ تا ۴۰۰ واحد مسکونی در قالب نهضت ملی مسکن وجود دارد که در نهایت به همکاران این مجموعه واگذار خواهد شد.

به گزارش بازار، بر اساس اعلام سازمان حسابرسی کشور « ۱۲۱ هکتار از زمین‌های مورد استفاده شهر فرودگاهی امام (ره)‌ به‌نام شرکت نیست و ۱۰۲ هکتار از زمین‌های مورداستفاده موقوفی است.

همچنین در سنوات قبل بخشی از اراضی شرکت (۳۲ هکتار) جهت ارائه خدمات در اختیار شرکت‌های پست جمهوری اسلامی ایران، هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران،‌ هواپیمایی آسمان، هواپیمایی ماهان و هواپیمایی قشم قرار گرفته و از این بابت اجاره امضا نشده و درآمدها نیز به‌طور کامل شناسایی نشده است.

همچنین تعداد ۴۳ دستگاه واحد مسکونی و ۲۱ دستگاه وسائل نقلیه و ماشین‌آلات به‌نام شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران بوده و تعداد۴۷ دستگاه واحد مسکونی و ۴۴ دستگاه وسائل نقلیه و ماشین‌آلات فاقد سند مالکیت است.»

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=84052

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.