آوین ویژه»

دیدار سرپرست دانشگاه هنر با کشورهای عضو بریکس صدور مطالبه نامه کسردریافتی واردکنندگان کالای اساسی جدی شد قصه انتشار آلبومی که بدون هیاهو تولید شد؛ این موسیقی را تنها بشنوید چالش‎‌های امروز در آینه نوستالژی؛ «چلوکبابی حاجی مولوی» قصه انتخاب است آغاز به کار مجدد مرکز تئاتر مولوی؛ ۲ نمایش اجرای عمومی دارند بهار اقدام در خراسان جنوبی؛ از «نه به تصادف» تا نیروگاه های خورشیدی ظریف: ایران یک تهدید هسته‌ای نیست + فیلم سرمربی النصر دلیل غیبت رونالدو در ایران را فاش کرد کنسرت «ننشیند خموش» تمدید شد سرمای هوا باعث تعطیلی تمامی ادارات، دانشگاه‌ها و مدارس استان همدان شد تصادف مرگبار ۳ خودرو در شوشتر با ۷ کشته اولین همایش ملی دوسالانه دانشجویی علوم سیاسی برگزار می‌‎شود همزمان با روی کار آمدن ترامپ، شهرک‌سازی‌ها در کرانه باختری در حال افزایش است نمایش «شونزده» آماده اجرا شد تعهدات دستیاران پزشکی بازنگری می‌شود هواشناسی امروز؛ ۱۲ اسفندماه | برف و باران در ۹ استان رایزنی وزیر خارجه لبنان با سفیران ایران و آمریکا در بیروت افزایش قیمت نان در تهران مصوب نشده/گران‌فروشی تخلف است

0

کمبود ۱۳ هزار کلاس درس در تهران؛ طرح جدید آموزش و پرورش برای جبران

  • کد خبر : 85257
  • ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۴
کمبود ۱۳ هزار کلاس درس در تهران؛ طرح جدید آموزش و پرورش برای جبران

اسلامشهر- مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران از کمبود ۱۳ هزار کلاس درس در این استان خبر داد و گفت: طرح جدید آموزش و پرورش برای جبران این کمبود در دست اجرا است.

یوسف بهارلو، در گفت‌وگو با خبرنگار مهر از اجرای طرحی جدید برای مشارکت مردمی در ساخت مدارس خبر داد و با اشاره به اهمیت مردمی‌سازی و مشارکت عمومی در نهضت مدرسه‌سازی، اظهار داشت: برای اولین بار در کشور، همه افراد جامعه می‌توانند در حوزه تعلیم و تربیت اثرگذار باشند؛ چه در ساخت مدارس، چه در تکمیل و تجهیز آنها. این طرح از ظرفیت‌های اجتماعی مانند شوراهای شهر و روستا، معتمدین محل و صنایع شهرک‌های صنعتی نیز استفاده می‌کند تا هنرستان‌ها و مدارس جدید گسترش یابند.

بهارلو با بیان اینکه این اقدام تاکنون سابقه نداشته است، افزود: امروز با همت مسئولان عالی‌رتبه، موضوع آموزش و پرورش و تعلیم و تربیت در اولویت دولت قرار گرفته است. این اولویت‌گذاری هم در حوزه کیفیت‌بخشی و ارتقای مدارس دولتی و هم در حوزه سخت‌افزاری مانند توسعه سرانه فضای آموزشی دنبال می‌شود.

وی با اشاره به کمبود ۱۳ هزار کلاس درس در استان تهران، گفت: اگر بخواهیم تنها با امکانات دولتی این کمبود را جبران کنیم، سال‌ها زمان نیاز است. اما با مشارکت مردمی در ساخت مدارس، امیدواریم در مدت کوتاهی سرانه فضای آموزشی را به میانگین کشوری نزدیک کنیم، در حال حاضر، سرانه فضای آموزشی در شهرستان‌های استان تهران ۳.۸۸ مترمربع است، در حالی که این عدد در استان تهران ۴.۴۱ مترمربع است و ما وضعیت مطلوبی نداریم.

مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران در پایان ابراز امیدواری کرد که با اجرای این طرح و همراهی خیرین مدرسه‌ساز و دلسوزان نظام تعلیم و تربیت، اتفاقات خوبی در این حوزه رقم بخورد.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=85257

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.