آوین ویژه»

اینفوگرافیک| توسعه ۳ میدان نفتی در غرب استان کرمانشاه سود سهام عدالت ۱۴۰۲ امسال واریز می شود؟ هدف‌گذاری حمل ۱۵ میلیون تن بار بین‌المللی تا پایان برنامه هفتم جوادی آملی: امت بودن که مرهون دیانت است را فراموش کرده ایم مجروحیت مامور پلیس نیشابور بر اثر تیراندازی فردی ناشناس گرامیداشت روز دانشجو با حضور شهردار تهران در دانشگاه خواجه نصیر اگده: گرینلند باید برای تضمین امنیتش مقابل تهدیدات آمریکا آماده شود زاکانی رکورد تازه زد؛ درآمدزایی از قطع درختان ۹ مصدوم در برخورد دو دستگاه خودرو در محور بوکان – مهاباد رونمایی از ۲ خرید جدید سرخ ها/ شروع قدرتمند پرسپولیس در نقل و انتقالات عرشیا به‌نژاد کیست؟ پروژه‌های حمل‌ونقل و مسکن کرمانشاه تسهیل می‌شوند پژمان جمشیدی و بیژن بنفشه‌خواه دوباره همبازی شدند؛ «آنتیک» به جشنواره می‌آید؟ آتش‌سوزی خوابگاه دانشکده فنی شرق گیلان مهار شد برگزیدگان مسابقه کتابخوانی در گناوه تجلیل شدند افشای مشخصات کامل آیفون SE۴ / بکارگیری تراشه آیفون ۱۶ در ارزان‌ترین آیفون ۲۰۲۵ قیمت دلار امروز ۲۲ دی اعلام شد فعالیت سامانه بارشی از فردا / ارتفاعات شمالی استان تهران لغزنده می‌شود

0

کمبود ۱۳ هزار کلاس درس در تهران؛ طرح جدید آموزش و پرورش برای جبران

  • کد خبر : 85257
  • ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۴
کمبود ۱۳ هزار کلاس درس در تهران؛ طرح جدید آموزش و پرورش برای جبران

اسلامشهر- مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران از کمبود ۱۳ هزار کلاس درس در این استان خبر داد و گفت: طرح جدید آموزش و پرورش برای جبران این کمبود در دست اجرا است.

یوسف بهارلو، در گفت‌وگو با خبرنگار مهر از اجرای طرحی جدید برای مشارکت مردمی در ساخت مدارس خبر داد و با اشاره به اهمیت مردمی‌سازی و مشارکت عمومی در نهضت مدرسه‌سازی، اظهار داشت: برای اولین بار در کشور، همه افراد جامعه می‌توانند در حوزه تعلیم و تربیت اثرگذار باشند؛ چه در ساخت مدارس، چه در تکمیل و تجهیز آنها. این طرح از ظرفیت‌های اجتماعی مانند شوراهای شهر و روستا، معتمدین محل و صنایع شهرک‌های صنعتی نیز استفاده می‌کند تا هنرستان‌ها و مدارس جدید گسترش یابند.

بهارلو با بیان اینکه این اقدام تاکنون سابقه نداشته است، افزود: امروز با همت مسئولان عالی‌رتبه، موضوع آموزش و پرورش و تعلیم و تربیت در اولویت دولت قرار گرفته است. این اولویت‌گذاری هم در حوزه کیفیت‌بخشی و ارتقای مدارس دولتی و هم در حوزه سخت‌افزاری مانند توسعه سرانه فضای آموزشی دنبال می‌شود.

وی با اشاره به کمبود ۱۳ هزار کلاس درس در استان تهران، گفت: اگر بخواهیم تنها با امکانات دولتی این کمبود را جبران کنیم، سال‌ها زمان نیاز است. اما با مشارکت مردمی در ساخت مدارس، امیدواریم در مدت کوتاهی سرانه فضای آموزشی را به میانگین کشوری نزدیک کنیم، در حال حاضر، سرانه فضای آموزشی در شهرستان‌های استان تهران ۳.۸۸ مترمربع است، در حالی که این عدد در استان تهران ۴.۴۱ مترمربع است و ما وضعیت مطلوبی نداریم.

مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران در پایان ابراز امیدواری کرد که با اجرای این طرح و همراهی خیرین مدرسه‌ساز و دلسوزان نظام تعلیم و تربیت، اتفاقات خوبی در این حوزه رقم بخورد.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=85257

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.