آوین ویژه»

وزارت علوم بازداشت دانشجویان در تجمعات دانشجویی را تکذیب کرد چین بوئینگ را برگشت زد | بوئینگ قربانی جنگ تعرفه ها می شود؟ ایران اکسپو اعلامیه بخش خصوصی است/ توسعه اقتصاد ملی، قدرت چانه‌زنی‌ را بالا می‌برد حمله فراتر از جنگ؛ نقض فاحش حقوق بین‌الملل توسط رژیم صهیونیستی مسکو: درک نمی‌کنیم اسرائیل کدام بخش جولان را متعلق به خود می‌داند! دعوت طهرانچی از دانشگاهیان برای حضور گسترده در مراسم ارتحال امام (ره) آزمون سراسری حفظ سوره ملک فروردین در کرمان برگزار می‌شود استاندار لرستان حادثه کوهدشت را تسلیت گفت آذربایجان غربی گنجینه‌ای از جاذبه‌های طبیعی؛ طبیعت گردی در مناطق بکر سازمان سنجش: تغییر برنامه زمانی هیچ یک از آزمون‌های کشوری امکان‌پذیر نیست رئیس جمهور سنگال: حضور پایگاههای نظامی فرانسه درکشور ما با حاکمیت ملی ما ناسازگار است جزئیات اولیه ازبرخورد باشبکه فرارمالیاتی صنف موبایل درتهران ضرورت تکمیل و توسعه زیرساخت‌های فرودگاه خرم‌آباد ادعای مسئولان صهیونیستی و آمریکایی درباره آتش بس لبنان بدبینی، بی‌اعتمادی و نارضایتی صهیونیست‌ها نسبت به عملکرد کابینه رئیس جمهور بهارستان را به مقصد رباط کریم ترک کرد صندلی‌های خالی دانشگاه به رشته‌های پرطرفدار رسید؛ ظرفیت خالی در مهندسی و حقوق وزیر ارتباطات: به زودی درباره فلیترینگ خبرهای خوبی به مردم می‌دهیم

0

تأمین مسکن اساتید از طریق زمین‌های دانشگاه و مولدسازی

  • کد خبر : 87205
  • ۲۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۶
تأمین مسکن اساتید از طریق زمین‌های دانشگاه و مولدسازی

وزیر علوم‌، تحقیقات و فناوری گفت: بخش قابل توجهی از اساتید و کارکنان فاقد مسکن هستند و دو سوم درآمد آنها به اجاره مسکن اختصاص داده می شود و این وضعیت  عواقب علمی زیادی دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین سیمایی صراف صبح امروز در نشست بررسی آخرین وضعیت اجرای نهضت ملی مسکن در دانشگاه‌ها که با حضور رؤسای دانشگاه‌ها برگزار شد، گفت: همه ما از وضعیت معیشتی استادان و کارکنان مطلع هستیم حقوق و درآمدها پایین است، از یک طرف ما داریم تلاش می‌کنیم در این شرایط دشوار برای پیشرفت علمی و مرجعیت علمی پیدا کردن از طرف دیگر عملاً یک کاری داریم می‌کنیم که استاد ما اصلاً نمی‌رسد برای کلاس درس خود را آماده کند و کار دوم و سوم می‌گیرد تا بتوانند زندگی را بگذراند.

وی ادامه داد: چه باید کرد؟ ایده‌ای در ذهن بزرگان آموزش عالی است که نباید دست به زمین دانشگاه زد چراکه ناموس دانشگاه است. این تفکر غیر ملی است.

وزیر علوم افزود: به عنوان‌مثال دانشگاه شریف مضیقه خوابگاه دارد ولی در کنار آن خوابگاه برای آموزش و پرورش قرار دارد که با وجود پیگیری‌هایی که در دوره‌های مختلف توسط دکتر، عارف دکتر مخبر و دکتر جهانگیری صورت گرفت، دستور واگذاری آن داده شده است آموزش و پرورش خوابگاه را واگذار نمی‌کند در حالی که مشخص شده مازاد است و این عدم واگذاری فقط به این دلیل است که نام شخصی که واگذار نکرده است در آموزش و پرورش خوب یاد شود.

سیمایی صراف افزود: ما اگر مسکن دانشگاهیان را تامین‌کنیم چیزی از دست نمی‌دهیم بلکه به دست می‌آوریم، امید استاد و کارکنان را به دست می‌آوردیم. مسکن دار کردن دانشگاهیان وظیفه حقوقی اخلاقی و شرعی ما است.

وی ادامه داد: تأمین مسکن یکی از اولویت‌های ما بوده و برای ما حکم یک پروژه دارد، من مسئول آن هستم و هر هفته پیشرفت‌های آن را بررسی می‌کنیم تا موانع موجود را رفع کنیم.

سیمایی صراف افزود: همان طور که مطرح شد طرح مسکن دانشگاهیان در ۳۵ دانشگاه شروع شده و از ۵ تا ۱۰۰ درصد پیشرفت کرده است اولین دانشگاهی که ۱۰۰ درصد پیشرفت داشت دانشگاه صنعتی سهند بود که هفته پیش، کلنگ زنی کردیم.

وی ادامه داد: یکی از شاخص ارزیابی مدیریتی را پیشرفت مسکن دانشگاهیان قرار داده‌ایم و خوابگاه متأهلی را هم در این بخش قرار داده‌ایم، در حال حاضر حدود یک هزار و ۵۰۰ خوابگاه متأهلی داریم این در حالی است که ۹۰ هزار دانشجوی تحصیلات تکمیلی متأهل داریم و برنامه ما این است که حداقل برای ۴۰ تا ۵۰ درصد دانشجویان متأهل خوابگاه تأمین کنیم، ۵ هزار خوابگاه متأهلی در دست احداث است و تا اسفند ۱۴۰۴ باید هزار واحد متأهلی را تحویل دهیم منابع را تقریباً تأمین کرده‌ایم و هر هفته پیگیر آ ن هستیم.

وی از راه‌های دیگر تأمین زمین مسکن دانشگاهیان به مولد سازی اشاره کرد و افزود: اگر دانشگاه‌ها از راه مولد سازی امکان تأمین مسکن دارند اقدام کنند وزارت علوم نیز آنها را کمک خواهد کرد.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=87205

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.