آوین ویژه»

پایبندی ملت و مکتب شهدا ۲ عامل موفقیت نظام اسلامی است داوود نماینده: خدا مرا دوست داشت که گوینده روایت زندگی یک شهید شدم خودروی زیرپایی سعودی‌ها سریال‌ها و برنامه‌های جدید در راه شبکه نمایش خانگی اغلب خدمات درمانی بیمارستان ها مربوط به حوادث تصادفی است معاون هنری وزیر ارشاد: شورای سیاست‌گذاری تئاتر فجر ترکیب معتبری است چگونه در بازار نزولی رمزارز سود کنیم؟ راهکارهای جذاب برای مبتدی‌ها و تریدرهای حرفه‌ای مشکلات کوی هواشناسی شهر دهلران تا یک ماه آینده ساماندهی شود وعده بزرگ به فرهنگیان بازنشسته | مجلس ۸۵ هزار میلیارد برای معلمان کنار گذاشت ۸۴۰ مترمربع زمین در تنکابن وقف امور خیریه شد مراسم یادبود «ژاله علو» اعلام جزییات تفاهم‌نامه معاونت امور هنری با مدرسه هنر و اندیشه اسلامی ادعای مشاور امنیت ملی کاخ سفید درباره ایران خبر جدید از طرح یارانه کالا برگ | دولت تکلیف مردم را روشن کرد مظنون بمبگذاری و ترور فرمانده ارتش روسیه بازداشت شد مهمونی مجله ووگ بریتانیا در هفته مد پاریس برای جشن گرفتن از جلد جدیدش، تایلا عضو دفتر سیاسی حزب الله: اسرائیل بیش از ۱۰۰ بار آتش‌بس را نقض کرده است گزارش واشنگتن‌پست از ویرانی‌های فوق تصور در غزه

0

نیشابور رتبه دوم تلفات جاده‌ای خراسان رضوی را دارد

  • کد خبر : 87490
  • ۲۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۸:۲۸
نیشابور رتبه دوم تلفات جاده‌ای خراسان رضوی را دارد

نیشابور – فرماندار نیشابور گفت: متأسفانه نیشابور رتبه دوم تلفات جاده‌ای در استان خراسان رضوی دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی دونده ظهر یکشنبه در آخرین جلسه شورای اداری نیشابور در سال ۱۴۰۳ اظهار کرد: متأسفانه در سال ۱۴۰۳، ۱۰۱ نفر در سوانح جاده‌ای محورهای نیشابور جان خود را از دست داده‌اند و این شهرستان در حال حاضر رتبه دوم تلفات جاده‌ای استان خراسان رضوی را دارد.

فرماندار نیشابور افزود: موج اول سفرهای نوروزی از ۲۵ اسفندماه در محور سبزوار-مشهد آغاز می‌شود و نیمه دوم فروردین، موج دوم سفرها در محور نیشابور-تهران خواهد بود.

وی با اشاره به گزارش کارگروه سوانح جاده‌ای بیان کرد: عوامل اصلی تصادفات در محورهای استان شامل ۲۰ درصد سرعت غیرمجاز، ۱۵ درصد خستگی و خواب‌آلودگی راننده، ۱۰ درصد نقص فنی خودرو، ۱۰ درصد عدم توجه به علائم راهنمایی و استفاده از تلفن همراه و ۱۰ درصد وضعیت نامناسب جاده‌ها در استان و کشور می‌شود.

دونده ابراز کرد: خراسان رضوی ۲۱ هزار کیلومتر راه مواصلاتی دارد، اما فقط ۳۵ کیلومتر آزادراه در آن احداث شده است، این مسئله را یکی از مشکلات زیرساختی مهم استان است.

فرماندار نیشابور با اشاره به اقدامات انجام‌شده برای سفرهای نوروزی گفت: بزرگ‌ترین محل استقبال از زائران و مسافران نوروزی در سطح شهرستان توسط هلال احمر در حال برپایی است.

وی ادامه داد: ۵ ایستگاه استقبال از مسافران بین نیشابور و زبرخان فعال است و همچنین ۸ مجتمع بین‌راهی به‌طور کامل آماده ارائه خدمات نوروزی هستند.

دونده اظهار کرد: ظرفیت اقامتی شهرستان ۱۲ هزار و ۹۲۰ نفر است که شامل مدارس، هتل‌ها، مسافرخانه‌ها و اقامتگاه‌های بوم‌گردی می‌شود.

فرماندار نیشابور با اشاره به برنامه‌های توسعه‌ای شهرستان در سال آینده افزود: طرح مطالعاتی تعریض پل دولت‌آباد آماده شده و با همکاری وزارت راه و شهرسازی در سال ۱۴۰۴ اجرایی خواهد شد و همچنین پروژه زیرگذر شادیاخ پس از اخذ مجوزهای لازم از راه‌آهن و میراث فرهنگی، از ۱۵ فروردین اجرایی خواهد شد.

وی بیان کرد: ۱۷ هکتار زمین برای احداث نمایشگاه دائمی شهرستان نیشابور در نظر گرفته شده و این شهرستان دومین شهر کشور است که مجوز نمایشگاه بین‌المللی را دریافت کرده است و همچنین ۱۲ هکتار زمین برای احداث بزرگ‌ترین پایگاه امداد و نجات شمال شهر نیشابور برنامه‌ریزی شده است.

دونده از راه‌اندازی اولین پایگاه امداد و نجات کوهستان در محور بوژان خبر داد و خطرنشان کرد: این اقدام با هدف کاهش سوانح در مناطق ییلاقی و کوهستانی انجام خواهد شد.

فرماندار نیشابور با اشاره به سه رویداد ملی در سال آینده ابراز کرد: در ۲۵ فروردین بزرگداشت فریدالدین عطار نیشابوری با محوریت شهرداری، شورای اسلامی شهر نیشابور و انجمن مفاخر برنامه ریزی شده است و همچنین روز ملی خیام نیشابوری در ۲۸ اردیبهشت‌ماه و ۱۰ تیر ماه، سالروز ورود امام رضا (ع) به نیشابور که برنامه‌ریزی لازم برای آن انجام شده است.

وی با اشاره به وضعیت اقتصادی شهرستان گفت: ۲۲ هزار واحد صنفی در نیشابور فعال هستند و سال گذشته، اصناف نیشابور ۲۲۰ میلیارد تومان مالیات پرداخت کردند که لازم است نشان‌دار کردن مالیات اصناف در دستور کار اتاق اصناف و مدیران اقتصادی شهرستان باشد.

دونده با انتقاد از برخی مدیران شهرستان تأکید کرد: شرایط فعلی را حتی آبدارچی ادارات هم می‌توانند حفظ کند، اما مدیران باید برای سال ۱۴۰۴ یک اطلس مدیریتی داشته باشند و راه‌اندازی داشبورد مدیریتی شهرستان بر اساس سند توسعه نیشابور از اولویت‌های اصلی سال آینده است.

فرماندار نیشابور تصریح کرد: هیئت‌های اندیشه‌ورز مردمی، نقش کلیدی در تصمیم‌گیری‌های شهرستان خواهند داشت و مشورت‌های این گروه‌ها در توسعه نیشابور تأثیرگذار خواهد بود.

وی با اشاره به گستردگی بخش مرکزی شهرستان گفت: این منطقه به اندازه دو شهرستان، دهیار و روستا دارد و یکی از مهم‌ترین پتانسیل‌های خراسان رضوی محسوب می‌شود.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=87490

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.