آوین ویژه»

هیئت‌ ها می‌توانند نهادهایی برای ایجاد اشتغال و کسب و کار باشند ترجمه هندی قرآن و منتخب آیات به زبان انگلیسی رونمایی شد حمله قالیباف به نماینده مجلس: شما دنبال این هستی که تبلیغ کنی؛ کلیپ پر کنی و بیرون بدهی/ من اجازۀ این کارها را نمی‌دهم + فیلم پرداخت معوقات و عیدی بازنشستگان در اولویت قرار گرفت پیشنهاد نجومی استقلال برای جذب مهاجم خارجی اصابت موشک‌های حزب‌الله لبنان به «عکا» شعاع وجودی مجمع پژوهشگاه‌های ملی کشور افزایش یابد فوری | دلار در بازار آزاد صعودی شد (۱۶ آبان) انصاری: قرار نبود با توقف مازوت‌سوزی آلودگی برطرف شود بهترین فصل تور اروپا؛ چه زمانی به اروپا برویم؟ خبر خوب برای استقلالی‌ها پیش از جام حذفی توسعه ورزش همگانی نقش مهمی در کاهش فشارهای روانی دانشجویان دارد ماجرای برگشت خوردن محموله‌های پسته صادراتی به کجا رسید؟ توسعه ابزارهای مالی در بورس کالا؛ از ابزارمشتقه تا طلاونقره دستمزد صنفی برای ۱۴۰۴ رسما رد شد پرداخت بدهی‌ دولت به سازمان تامین اجتماعی | این بار را از روی دوش کارگران بردارید ۳ برنامه جدید دانشگاه علم و صنعت در حوزه علم و فناوری  نمایشگاه تخصصی هنر زنان ایرانی در ژنو برگزار می‌شود

1

توسعه گردشگری کویر؛ از تجارب جهانی تا الزامات محلی

  • کد خبر : 94023
  • ۰۸ فروردین ۱۴۰۴ - ۶:۱۸
توسعه گردشگری کویر؛ از تجارب جهانی تا الزامات محلی

بیرجند-مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان جنوبی گفت: توسعه پایدار در گردشگری، اعتمادسازی و تقویت زیرساخت‌ها، کلید موفقیت در جذب سرمایه‌گذاری و رونق گردشگری کویر است.

به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی ذاکریان، مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان جنوبی شامگاه پنج شنبه در نشست سیاست گذاری چهارمین کنفرانس بین المللی بیابان لوت با محوریت سرمایه گذاری، با اشاره به تجارب موفق کشورهایی نظیر مصر و مراکش، الجزایر، عمان، امارات و عربستان در حوزه گردشگری کویر، بر اهمیت بازسازی مکان‌های باستانی و افتتاح موزه‌های جدید تأکید کرد.

وی گفت: این کشورها با توسعه پایدار در صنعت گردشگری، اعتمادسازی، افزایش هزینه‌های دولت در بخش گردشگری، بهره‌مندی از ارتباطات هوایی و میزبانی از رقابت‌های بزرگ بین‌المللی، توانسته‌اند تنوع گردشگری و رشد پایدار را با یک رویکرد استراتژیک به ارمغان آورند.

وی با اشاره به ضرورت تشکیل نهاد مدیریت یکپارچه و تدوین سند جامع برای مدیریت گردشگری کویر لوت، خواستار همکاری تمامی استان‌های درگیر در این پروژه شد و گفت: این اقدام می‌تواند به نهادینه کردن توسعه گردشگری در این منطقه کمک شایانی کند.

ذاکریان همچنین بر اهمیت راه‌اندازی نمایندگی‌های گردشگری ایران در کشورهای خارجی و امضای تفاهم‌نامه‌های همکاری تأکید کرد و به تلاش‌های وزارت میراث و گردشگری عمان برای تأسیس دفتر نمایندگی گردشگری در چین اشاره کرد.

وی گفت: هدف از این اقدام، تقویت روابط میان شرکت‌های گردشگری و هتل‌های عمانی با بازار چین و تبلیغ جاذبه‌های گردشگری عمان در سطح بین‌المللی بوده است.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان جنوبی در ادامه به توافق اخیر عمان و عربستان سعودی برای همکاری در توسعه گردشگری در منطقه خلیج فارس اشاره کرد و افزود: هدف این همکاری، ترویج منطقه به‌عنوان یک مقصد گردشگری و حمایت از توسعه پایدار در این حوزه است.

ذاکریان به تأکید بر ضرورت افزایش امنیت و مدیریت بحران در گردشگری بیابان پرداخت و گفت: ایجاد پایگاه‌های امداد و نجات در مناطق کویری با امکانات پزشکی و ارتباطی پیشرفته، به‌کارگیری فناوری GPS و سیستم‌های ردیابی هوشمند و همچنین تعیین مسیرهای استاندارد با علائم راهنمایی مناسب از جمله الزامات اساسی است.

وی همچنین بر لزوم آموزش و توانمندسازی جوامع محلی برای ارائه خدمات و راهنمایی به گردشگران تأکید کرد و بیان داشت: استفاده از فناوری‌های هوش مصنوعی و داده‌های کلان می‌تواند به پیش‌بینی تغییرات آب و هوایی و مدیریت خطرات احتمالی در بیابان کمک کند که این موضوع از دیگر راهکارهای ضروری برای ارتقا امنیت و مدیریت بحران در گردشگری بیابانی محسوب می‌شود.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=94023

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.