آوین ویژه»

توضیحات وزارت خارجه لبنان درباره «احضار» سفیر ایران آغاز کارگاه‌های اصول خبرنگاری دانش‌آموزی با هدف توانمندسازی ۱۰۰نوجوان ۵۰ درصد کسبه کاشمر و کوهسرخ معاف از مالیات هستند نگاهداری: کادر سلامت مرهم زخم‌های آسیب‌دیدگان در جنگ 12 روزه شد سود سپرده بانکی در سال ۱۴۰۴ تعیین شد | بیشترین سود متعلق به کدام بانک است ؟ دیپلماسی عمومی و رسانه ای با بهره گیری از ظرفیت گفتمانی قم دنبال می شود نشست خبری همایش ملی فقیه سالک گسترش عقلانیت مهمترین هدف بعثت پیامبر (ص) بود اعلام همبستگی وزارت خارجه یمن با ایران در پی حادثه بندر شهید رجایی نام‌گذاری شبستان جدید حرم حضرت معصومه(س) به نام حضرت زینب (س) سلامت ۵۲۰۰ دام قربانی در مازندران تایید شد آرش گوران و تولید چهار آلبوم از پس رهبری ارکستر چند کنسرت لحظه ترور ژنرال ارتش روسیه در مسکو+ فیلم زبان «بیونگ» غربی ولی روح کلامش شرقی است؛ جامعه سرمایه‌داری با پنبه سر می‌برد قیمت گوشی‌های آیفون امروز دوشنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۴ دست نیاز کردها به سوی فرانسه برای میانجی‌گری روابط با ترکیه تلخ‌ترین پیام تبریک باشگاه پرسپولیس در سالروز تولد ستاره فقید + عکس پوتین: سال ۲۰۲۴ برای اقتصاد روسیه پربار بود

0

کرمانشاه قطب صادرات صنایع‌دستی کشور می شود

  • کد خبر : 96201
  • ۱۲ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۵
کرمانشاه قطب صادرات صنایع‌دستی کشور می شود

کرمانشاه- معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث‌فرهنگی با اشاره به ظرفیت مرزی کرمانشاه، از برنامه‌ریزی برای تبدیل این استان به یکی از قطب‌های صادرات صنایع‌دستی کشور خبر داد.

مریم جلالی در حاشیه بازدید از نمایشگاه صنایع دستی کرمانشاه در گفتگو با خبرنگار مهر با تأکید بر اهمیت کرمانشاه در حوزه صادرات صنایع‌دستی گفت: به دلیل موقعیت جغرافیایی ویژه این استان و هم‌مرزی آن با کشورهای همسایه، کرمانشاه می‌تواند نقش مهمی در مراودات فرهنگی و تجاری ایفا کند. در همین راستا، برنامه‌ریزی‌هایی انجام شده تا این استان به یکی از قطب‌های صادرات صنایع‌دستی کشور تبدیل شود. امیدواریم با همکاری و تلاش دوستان، این هدف محقق شود.

وی در ادامه به موضوع بیمه هنرمندان صنایع‌دستی اشاره کرد و افزود: بیمه، ساختارها و سناریوهای مختلفی دارد. انتظار اینکه دولت بتواند سهم بیمه‌ای تمام اقشار را به‌طور کامل پرداخت کند، با محدودیت‌های اعتباری موجود همخوانی ندارد. به همین دلیل، تلاش ما در وهله اول حمایت از هنرمندان و در وهله دوم توانمندسازی صنعتگران است.

معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی تصریح کرد: هدف ما این است که صنعتگران را به‌عنوان پیشران‌های اقتصادی توانمند کنیم تا کارگاه‌های تولیدی آنان بتوانند افراد بیشتری را تحت پوشش بیمه قرار دهند. این موضوع در کنار حمایت‌های دولتی، می‌تواند نقش مؤثری در توسعه پایدار صنایع‌دستی و رونق اقتصادی این حوزه ایفا کند.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=96201

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.