آوین ویژه»

وزیر علوم شهادت دانشجو و دانش آموخته دانشگاه صنعتی شریف را تسلیت گفت این لپ‌تاپ تنها ۸۴۰ گرم وزن دارد «ابلیس در می‌زند» در رادیو نمایش حمله حامیان اوکراین به ونس و دختر ۳ ساله‌اش بازیگری یعنی فراموش شدن در نقش؛ روشنفکری که اسیر خود شد نقش‌آفرینی اساتید دانشگاه برای توسعه گلستان ادعای تروریست‌ها درباره پیشروی در حومه حلب خانه‌تکانی در شورای عالی بورس/ سه عضو شورا تغییر کردند نرخ کالاهای اساسی تغییر کرد + جزئیات پیکر مطهر سه شهید در پاکدشت تشییع شد خودداری اپل از همکاری مجدد با جرج کلونی و برد پیت در «گرگ‌ها» محمدرضا هدایتی و مرجانه گلچین «فرمول عشق» را کشف می‌کنند! آقای گل‌های نیم فصل اول لیگ برتر مشخص شدند/ علیپور و لیموچی با ۷ گل مشترک صدرنشین تسهیلگری برای جذب ۱۰۰ درصد تسهیلات مشاغل خانگی در بیجار مرخصی ۵ روزه برای محکومان مسیحی به مناسبت سال نو میلادی تازه‌های بریکس در هفته‌ای که گذشت؛ از تهران تا قاهره ملانیا ترامپ بانوی اول آمریکا شد + عکس گزارش گرانفروشی و احتکار سیمان به مراجع ذیصلاح

0

مدیریت غلط آب تولید گندم را کاهش داد

  • کد خبر : 106483
  • ۰۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۱
مدیریت غلط آب تولید گندم را کاهش داد

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی با بیان اینکه در سال زراعی جاری نیز پیش‌بینی برداشت بین ۸ تا ۹ میلیون تن گندم شده است، گفت: برای جبران کمبود موجود، ناچار به واردات حداقل ۶ میلیون تن گندم هستیم.

– اخبار اقتصادی –

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، محمدعلی اسفنانی، سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی، در همایش روز ملی گندم و نان اظهار داشت: بزرگ‌ترین مزرعه گندم دنیا با 4.5 میلیون هکتار در کشور کانادا واقع شده است که با این وجود، این کشور رتبه هفتم را در تولید گندم جهان دارد.

وی افزود: در سال‌های گذشته، ایران با تولید 16.8 میلیون تن گندم در جایگاه سیزدهم جهان قرار داشت، اما به‌دلیل نبود مدیریت مناسب در حوزه آب، تولید این محصول کاهش یافته است؛ به‌گونه‌ای که سال گذشته حدود 15 میلیون تن گندم در کشور تولید شد.

اسفنانی با بیان اینکه در سال زراعی جاری نیز پیش‌بینی برداشت بین 8 تا 9 میلیون تن گندم شده است، خاطرنشان کرد: برای جبران کمبود موجود، ناچار به واردات حداقل 6 میلیون تن گندم هستیم.

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی با تأکید بر نقش‌آفرینی کشورهای تولیدکننده گندم در بازار جهانی گفت: با وجود دشواری‌های تولید این محصول استراتژیک در کشور، متأسفانه شاهد بروز تخلفاتی نیز در این بخش هستیم.

*عدم افزایش قیمت ریشه تخلفات نانوایی ها

وی با اشاره به لزوم ریشه‌یابی تخلفات در حوزه گندم و نان افزود: منطقی نیست که نانوایان طی سه سال گذشته بدون تغییر قیمت، نان را به همان نرخ سابق به فروش برسانند، در حالی که تنها دستمزد در این بازه زمانی 45 درصد افزایش یافته است. افزون بر این، هزینه‌های دیگر از جمله حامل‌های انرژی و حمل‌ونقل نیز رشد داشته‌اند.

اسفنانی با بیان اینکه دولت باید در کل زنجیره گندم تا نان نظارت مؤثری داشته باشد، تصریح کرد: هنگامی که قیمت نان واقعی نباشد، برخی نانوایان برای جبران هزینه‌ها ممکن است از وزن نان بکاهند، قیمت را با افزودن کنجد و سبزی افزایش دهند، یا آرد را خارج از شبکه به فروش برسانند. بنابراین، اگر قرار است این مشکلات حل شوند، ابتدا باید بستر تخلف از بین برود.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=106483

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.