آوین ویژه»

برنامه ایران برای حمله به اسرائیل توکلی زاده: کرسی‌های تخصصی قرآن در شهر تهران نیاز داریم مکتب القرآن چیذر، محفلی از جنس نور انفجار شدید در شن یانگ چین ؛۳ نفر جان باختند آغاز ثبت نام اعتکاف دانشجویی دانشگاه آزاد واحد تهران مرکز جوابیه فرودگاه مشهد در پی انتشار خبر کذب سقوط مرگبار از هواپیما رفع ناترازی‌ها با تکیه بر انرژی پاک؛ تولید برق خورشیدی در بوشهر رکورد می‌زند تکذیب افزایش کرایه ناوگان حمل و نقل عمومی بازتاب گسترده اعلام حمایت کارمندان هلندی از ملت فلسطین آب شرب گرمی و انگوت از سد عمارت تأمین شود کارخانه بازیافت شهرکرد از انحصار بخش خصوصی آزاد شد کلاه جدید دولت بر سر مردم | دلار بازی جدید درآورد شاخص بازار بورس، امروز ۵ فروردین ۱۴۰۳/ بورس اولین روز معاملات را سر بلند آغاز کرد مخالفت فرانسه با شهرک سازی رژیم صهیونیستی در کرانه باختری مسائل حقوقی اصحاب رسانه بوشهر گره‌گشایی می‌شود حرم مطهر امام رضا(ع) در روز عاشورای حسینی رسانه ملی حامی نظام سلامت است اتحاد ملی و جهاد تبیین رمز مقابله با تفرقه افکنی‌های دشمن است

0

نظارت بهداشتی و شرعی در عید قربان توسط ۲۴ اکیپ دامپزشکی بوشهر

  • کد خبر : 115562
  • ۰۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۵
نظارت بهداشتی و شرعی در عید قربان توسط ۲۴ اکیپ دامپزشکی بوشهر

بوشهر- مدیر کل دامپزشکی استان بوشهر از آمادگی دامپزشکی استان با ۳۴ اکیپ به منظور نظارت بهداشتی و شرعی در روز عید قربان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی تنگستانی مکان صبح سه‌شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه دامپزشکی به صورت ویژه نسبت به اجرای طرح نظارت و کنترل بهداشتی و شرعی بر دام‌های قربانی مردم اقدام می‌کند اظهار کرد: در این راستا مجموعه دامپزشکی استان بوشهر تمهیدات ویژه‌ای برای برگزاری مراسم عید قربان در نظر گرفته است.

وی از تجهیز و ساماندهی اکیپ‌های ثابت و سیار دامپزشکی برای نظارت بر ذبح دام در روز عید قربان خبر داد و بیان کرد: در همین راستا ۳۴ اکیپ شامل ۱۳ اکیپ ثابت و ۲۱ اکیپ سیار با حضور ۱۰ دکتر دامپزشک، ۳۰ بازرس بهداشت گوشت و ۱۰ ناظر شرعی برای ذبح در کشتارگاه‌ها و نقاط تعیین شده در شهرستان‌ها برای ذبح دام مستقر شده و خدمات خود را رایگان ارائه می‌دهند.

مدیر کل دامپزشکی استان بوشهر با اشاره به اینکه تیم‌های دامپزشکی از صبح روز در عید سعید قربان فعال هستند خاطرنشان کرد: ذبح دام قربانی در منازل و معابر ممنوع است.

وی ادامه داد: تقاضا می‌شود برای جلوگیری از انتشار بیماری‌های قابل انتقال از دام به انسان به خصوص بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو توصیه می‌شود دام‌های قربانی خود را در کشتارگاه و یا مکان‌های تعیین شده در شهرستان‌ها تحت نظارت‌های بهداشتی و شرعی ذبح کنند.

تنگستانی مکان با تاکید بر این نکته که گوشت تهیه شده ۲۴ ساعت در دمای یخچال نگهداری و سپس مصرف کنند گفت: با نگهداری گوشت به مدت ۲۴ ساعت در دمای یخچالی خطر انتقال بیماری تب کریمه کنگو از بین می‌رود و همچنین توصیه می‌شود در هنگام آماده‌سازی و قطعه بندی گوشت حتماً از دستکش استفاده کنند.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=115562

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.