آوین ویژه»

تصادف مرگبار ۳ خودرو در خوزستان؛ یک زن کشته و ۴ مرد مصدوم شدند جبلی: مستندهای پیشرفت به مناسبت دهه فجر پخش می‌شود تماس تلفنی ۱۵ دقیقه‌ای رئیس جمهور ایران و رئیس جمهور آمریکا فارس میزبان اردوهای ملی «راهیان پیشرفت» اتاق ایران برای جلوگیری از مهاجرت نخبگان برنامه دارد| فاصله صنعت و دانشگاه را برداریم جدایی ستاره پرسپولیس بعد از سوپرجام قطعی شد دو مقام وزارت جهاد کشاورزی ابقا شدند  سند توسعه اقتصادی خراسان شمالی توسط اتاق بازرگانی تدوین می‌شود مسئول عملیات حج تمتع سال ۱۴۰۴ شهر فرودگاهی امام منصوب شد معامله ۳۲ درصد برق کشور در بورس انرژی فوری | قیمت ارز تجاری اعلام شد رقابت «بیست‌ویک هفته بعد» در جشنواره «دهوک» تاثیر عجیب کنار گذاشتن گوشی برای ۳ روز بر روی مغز انسان تصاویری از حادثه برخورد خودروی جک با مینی‌بوس در چابکسر داوران بازی آلومینیوم و سپاهان نقره داغ شدند رئیس جدید بهزیستی منصوب شد / سید جواد حسینی کیست؟ تعطیلات قایدی در سوئیس + عکس اتهام عجیب علم‌الهدی به دولت چهاردهم + فیلم

0

نظارت بهداشتی و شرعی در عید قربان توسط ۳۴ اکیپ دامپزشکی بوشهر

  • کد خبر : 115646
  • ۰۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱:۳۶
نظارت بهداشتی و شرعی در عید قربان توسط ۳۴ اکیپ دامپزشکی بوشهر

بوشهر- مدیر کل دامپزشکی استان بوشهر از آمادگی دامپزشکی استان با ۳۴ اکیپ به منظور نظارت بهداشتی و شرعی در روز عید قربان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی تنگستانی مکان صبح سه‌شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه دامپزشکی به صورت ویژه نسبت به اجرای طرح نظارت و کنترل بهداشتی و شرعی بر دام‌های قربانی مردم اقدام می‌کند اظهار کرد: در این راستا مجموعه دامپزشکی استان بوشهر تمهیدات ویژه‌ای برای برگزاری مراسم عید قربان در نظر گرفته است.

وی از تجهیز و ساماندهی اکیپ‌های ثابت و سیار دامپزشکی برای نظارت بر ذبح دام در روز عید قربان خبر داد و بیان کرد: در همین راستا ۳۴ اکیپ شامل ۱۳ اکیپ ثابت و ۲۱ اکیپ سیار با حضور ۱۰ دکتر دامپزشک، ۳۰ بازرس بهداشت گوشت و ۱۰ ناظر شرعی برای ذبح در کشتارگاه‌ها و نقاط تعیین شده در شهرستان‌ها برای ذبح دام مستقر شده و خدمات خود را رایگان ارائه می‌دهند.

مدیر کل دامپزشکی استان بوشهر با اشاره به اینکه تیم‌های دامپزشکی از صبح روز در عید سعید قربان فعال هستند خاطرنشان کرد: ذبح دام قربانی در منازل و معابر ممنوع است.

وی ادامه داد: تقاضا می‌شود برای جلوگیری از انتشار بیماری‌های قابل انتقال از دام به انسان به خصوص بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو توصیه می‌شود دام‌های قربانی خود را در کشتارگاه و یا مکان‌های تعیین شده در شهرستان‌ها تحت نظارت‌های بهداشتی و شرعی ذبح کنند.

تنگستانی مکان با تاکید بر این نکته که گوشت تهیه شده ۲۴ ساعت در دمای یخچال نگهداری و سپس مصرف کنند گفت: با نگهداری گوشت به مدت ۲۴ ساعت در دمای یخچالی خطر انتقال بیماری تب کریمه کنگو از بین می‌رود و همچنین توصیه می‌شود در هنگام آماده‌سازی و قطعه بندی گوشت حتماً از دستکش استفاده کنند.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=115646

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.