آوین ویژه»

رفع موانع سرمایه‌گذاری برای تولید اولویت اداره محیط‌زیست دماوند پیش بینی بورس در آستانه شاخص کل ۳ میلیون واحدی کاهش ۵۱ درصدی بارش‌های کشور در سال آبی جاری آقای جویباری، بدتر از کاریله مربی دیگری پیدا نکردید؟! هجوم سرمایه میلیونی به بازار TRUMP/ نهنگ‌ها برای شام با ترامپ صف کشیدند! پروازهای ایران به سوریه همچنان معلق و به بیروت در جریان هستند هشدار شدید امام جمعه کرج/ عدم اجرای قانون حجاب مغایر با سوگند رئیس‌جمهور است روزبه حصاری و سهیل مستجابیان به «غرب غمگین» می‌روند! کمک ۲ میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریالی دانشگاه علوم پزشکی قم به جبهه مقاومت بررسی تغییر مکان برخی ایستگاه های خط 11 مترو دستگیری کلاهبردار با ۳۰۰ نفر شاکی در البرز یادنامه رادیویی برای منوچهر والی زاده تمدید لغو پروازهای داخلی و خارجی در برخی مناطق کشور تا ساعت ۱۴ فردا تحلیلگر صهیونیست:حکم بازداشت نتانیاهو ضرر زیادی برای اسرائیل دارد اعتراف تلخ یک نماینده مجلس: در ۶ ماهه به اندازه کل ۱۴۰۲ مازوت مصرف شد فاصله عجیب حقوق کارگران ایران با عربستان | اعراب سنگ تمام گذاشتند اعتصاب استقلالی‌ها به پایان رسید بیش از ۶۰۰ تیم دانش آموزی در صومعه سرا ثبت نام کردند

1

لزوم مقابله با کشتارهای غیرمجاز دام در چهارمحال و بختیاری

  • کد خبر : 115698
  • ۰۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۵
لزوم مقابله با کشتارهای غیرمجاز دام در چهارمحال و بختیاری

شهرکرد-سرپرست اداره کل پشتیبانی امور دام چهارمحال و بختیاری گفت: کشتارهای غیرمجاز دام، یکی از مشکلاتی است که در این استان وجود دارد و باید با آن مقابله شود.

حمید فتح‌اللهی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: نظارت بر کشتار دام بر عهده دامپزشکی است اما چون کشتارگاه صنعتی جونقان تحت نظر اداره کل پشتیبانی امور دام اداره می‌شود هم‌کاری و هم‌افزایی بین این دو اداره در جهت تهیه و تولید گوشت سالم وجود دارد.

وی تصریح کرد: یکی از مشکلات و معضلاتی که در حال حاضر در این استان وجود دارد و علی‌رغم تلاش همکاران در سازمان دامپزشکی شاهد وقوع آن هستیم کشتارهای غیرمجاز دام است که باید با آن مقابله شود.

سرپرست اداره کل پشتیبانی امور دام چهارمحال و بختیاری ادامه داد: طیف وسیعی از بیماری‌های مشترک بین انسان و دام وجود دارد که در کشتارگاه‌های صنعتی به‌صورت سخت‌گیرانه و دقیق و در کشتارگاه‌های سنتی نیز تا حد خوبی رعایت می‌شود.

فتح‌اللهی ادامه داد: زمانی که دام به کشتارگاه ورود می‌کند، قبل از کشتار مورد بازبینی قرار می‌گیرد و در حین کشتار هم مسئولین فنی بهداشتی و دامپزشکان، به‌صورت دقیق لاشه و اندام‌های داخلی دام را مورد بررسی قرار داده و سپس گوشت ۲۴ ساعت در سالن پیش‌سرد در دمای یک تا چهار درجه سانتی‌گراد نگهداری می‌شود، اما در کشتار غیرمجاز دام در یک محل غیربهداشتی ذبح و همانجا به‌صورت تازه و با آلودگی‌های گسترده تحویل متقاضی می‌شود.

وی عنوان داشت: یکی از بیماری‌های بسیار شایع بین انسان و دام «تب مالت» که درمان زمان‌بری دارد و گاهاً تا آخر عمر همراه انسان می‌ماند، است که در زمان ذبح در گوشت تازه بیشترین امکان سرایت را دارد، بنابراین درخواست می‌شود افرادی که برای سلامتی خود و خانواده خود ارزش قائل هستند از گوشت دارای برچسب استفاده کنند.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=115698

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.