آوین ویژه»

ارتباط ماهواره‌ای مستقیم استارلینک با موبایل در این نقطه ممکن شد سهم ۴هزار واحدی استان سمنان از طرح ملی مسکن ۳ میلیون مهاجر غیرمجاز اخراج شدند/ سیاست‌های جدید وزارت کشور در حال اجرا فوری | دلار در بازار آزاد گران شد (۲ بهمن ۱۴۰۳) شکست نخستین پرتاب موشک فضایی اروپا پزشکیان: حقوق افراد را باید مستقل از جنسیت‌ها حفظ کرد/ تکذیب حق از ناآگاهی‌هاست  موسیمانه جنگ با استقلال را آغاز کرد جریان‌شناسی پژوهش‌های فرهنگ شهرت در ایران و جهان بررسی می‌شود هشدار هواشناسی؛ بارش برف و باران شدید در کشور تا روز سه‌شنبه لزوم کاشت درختان مثمر بومی در شوش کاهش هزینه‌های دولت و دستگاه‌های اجرایی با احداث «ابر دولت» انگلیس اعتبارنامه یک دیپلمات روس را لغو کرد کلید نهایی چهار آزمون علوم پزشکی نوبت اسفندماه منتشر شد مدیران از دادن وعده‌های غیر قابل تحقق خودداری کنند تاکسی هوایی زنجان به البرز راه‌اندازی می‌شود هرگونه فروش و واگذاری ثبت سفارش در بخش کشاورزی تخلف است جاده کندوان به دلیل رانش یکطرفه شد معاون ظریف: دکتر ظریف برنمی‌گردد/ ایشان استعفا نداده‌اند، از کار کنار گذاشته شده‌اند + عکس

0

لزوم مقابله با کشتارهای غیرمجاز دام در چهارمحال و بختیاری

  • کد خبر : 115698
  • ۰۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۵
لزوم مقابله با کشتارهای غیرمجاز دام در چهارمحال و بختیاری

شهرکرد-سرپرست اداره کل پشتیبانی امور دام چهارمحال و بختیاری گفت: کشتارهای غیرمجاز دام، یکی از مشکلاتی است که در این استان وجود دارد و باید با آن مقابله شود.

حمید فتح‌اللهی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: نظارت بر کشتار دام بر عهده دامپزشکی است اما چون کشتارگاه صنعتی جونقان تحت نظر اداره کل پشتیبانی امور دام اداره می‌شود هم‌کاری و هم‌افزایی بین این دو اداره در جهت تهیه و تولید گوشت سالم وجود دارد.

وی تصریح کرد: یکی از مشکلات و معضلاتی که در حال حاضر در این استان وجود دارد و علی‌رغم تلاش همکاران در سازمان دامپزشکی شاهد وقوع آن هستیم کشتارهای غیرمجاز دام است که باید با آن مقابله شود.

سرپرست اداره کل پشتیبانی امور دام چهارمحال و بختیاری ادامه داد: طیف وسیعی از بیماری‌های مشترک بین انسان و دام وجود دارد که در کشتارگاه‌های صنعتی به‌صورت سخت‌گیرانه و دقیق و در کشتارگاه‌های سنتی نیز تا حد خوبی رعایت می‌شود.

فتح‌اللهی ادامه داد: زمانی که دام به کشتارگاه ورود می‌کند، قبل از کشتار مورد بازبینی قرار می‌گیرد و در حین کشتار هم مسئولین فنی بهداشتی و دامپزشکان، به‌صورت دقیق لاشه و اندام‌های داخلی دام را مورد بررسی قرار داده و سپس گوشت ۲۴ ساعت در سالن پیش‌سرد در دمای یک تا چهار درجه سانتی‌گراد نگهداری می‌شود، اما در کشتار غیرمجاز دام در یک محل غیربهداشتی ذبح و همانجا به‌صورت تازه و با آلودگی‌های گسترده تحویل متقاضی می‌شود.

وی عنوان داشت: یکی از بیماری‌های بسیار شایع بین انسان و دام «تب مالت» که درمان زمان‌بری دارد و گاهاً تا آخر عمر همراه انسان می‌ماند، است که در زمان ذبح در گوشت تازه بیشترین امکان سرایت را دارد، بنابراین درخواست می‌شود افرادی که برای سلامتی خود و خانواده خود ارزش قائل هستند از گوشت دارای برچسب استفاده کنند.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=115698

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.