آوین ویژه»

ضاربان پاکبان شهرداری بهبهان دستگیر شدند روضه خوانی حاج میثم مطیعی در مراسم عزاداری شهادت حضرت زهرا(س) راه‌اندازی اولین نیروگاه خورشیدی جهان با امکان تأمین ۲۴ ساعته انرژی در امارات دفترچه زیست بوم چهارمحال و بختیاری منتشر شد مذاکره‌کنندگان هسته‌ای نماینده کل نظام هستند خواهر تاجگردون در دولت پزشکیان سمت گرفت زمین‌لرزه ۴.۷ ریشتری مرز استان‌های سمنان و گلستان را لرزاند نیژنی نووگورود میزبان بزرگ‌ترین گردهمایی روسیه در حوزه اقتصاد دیجیتال ادارات و بانک های مازندران فردا باز است حرم حضرت رقیه به مناسبت میلاد حضرت زینب(س) گلباران شد شانس صعود استقلال زیاد شد! جایگاه دوازدهم ایران در تولید میگو| تولید ۱۷هزارتنی میگو در ۸ماهه نخست سال دیدار رئیس انجمن نویسندگان خبرنگاران و عکاسان ورزشی با استاندار اصفهان ۱۶ پهپاد اوکراینی در مناطق مختلف سرنگون شدند همکاری پلیس و راهداری؛ گامی جدی برای افزایش ایمنی جاده‌های مرکزی انفجار بندرعباس فروش سینماها را تحت تاثیر قرار داد؟ امتحانات دانشجویان دانشگاه خواجه نصیر فردا برگزار می‌شود «دختر نارنج و ترنج»؛ نماد فرهنگ زخمی اما زنده ایران‌زمین

1

کمبود نیروهای متخصص دامپزشک دغدغه فعالین بخش دامداری خراسان شمالی است

  • کد خبر : 116251
  • ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۷:۳۷
کمبود نیروهای متخصص دامپزشک دغدغه فعالین بخش دامداری خراسان شمالی است

بجنورد- نماینده مردم بجنورد، مانه، سملقان، راز و جرگلان، گرمه و جاجرم در مجلس شورای اسلامی گفت: کمبود نیروهای متخصص دامپزشک به‌ویژه در حوزه درمانی، یک دغدغه جدی برای دامداران است.

سیدمحمد پاکمهر در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به ظرفیت‌های چشمگیر دامپروری در خراسان شمالی، نسبت به عدم وجود رشته دامپزشکی در دانشگاه‌های دولتی استان انتقاد کرد.

وی اظهار کرد: جمعیت دامی خراسان شمالی قبل از بحران نهاده‌ها، حدود ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار واحد دامی بود و این استان همواره یکی از قطب‌های تولید دام سبک در کشور محسوب می‌شود و سالانه ۸۰۰ تا ۹۰۰ هزار رأس دام سبک در خراسان شمالی تولید می‌شود که از این تعداد، حدود ۷۰۰ هزار رأس صادر می‌شود.

نماینده مردم بجنورد، مانه، سملقان، راز و جرگلان، گرمه و جاجرم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه روزانه بیش از ۲۵۰۰ رأس دام از استان خارج می‌شود تا نیاز سایر استان‌ها را تأمین کند، افزود: در شرایطی که چنین نقشی در تأمین امنیت غذایی کشور داریم، متأسفانه در تأمین زیرساخت‌های علمی و تخصصی مورد نیاز مانند وجود دانشکده و رشته دامپزشکی، با کمبود جدی مواجه هستیم.

وی خاطرنشان کرد: وزارت علوم تاکنون در حوزه دامپزشکی هیچ سهمی برای خراسان شمالی قائل نشده است؛ در حالی که افزایش ظرفیت‌های آموزشی باید متناسب با نیازها و ظرفیت‌های منطقه باشد.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در حال حاضر تنها مقطع کاردانی دامپزشکی در استان دایر است و بسیاری از فارغ‌التحصیلان این مقطع تمایل به ارتقاء سطح علمی و تحصیلی خود دارند. از این‌رو، از وزیر علوم مطالبه راه‌اندازی رشته کارشناسی دامپزشکی را داریم.

وی همچنین تاکید کرد: کمبود نیروهای متخصص دامپزشک به‌ویژه در حوزه درمانی، یک دغدغه جدی برای دامداران و فعالان این بخش است و باید به‌صورت فوری و جدی در دستور کار قرار گیرد.

پاکمهر با بیان اینکه «توقف در علم معنا ندارد»، افزود: باید مسیر توسعه علمی استان را در تراز ظرفیت‌های آن هموار کنیم و برای حل چالش‌های تولید، آموزش تخصصی را تقویت نماییم.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=116251

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.