آوین ویژه»

حمله روزنامه صهیونیستی به رئیس جمهور آمریکا؛ ترامپ متقلب است درآمد ۳۳ هزار میلیارد تومانی سازمان راهداری در سال ۱۴۰۲ سردار فضلی: اگر غفلت کنیم، دشمن بر ما چیره خواهد شد هزینه ۷۰ میلیون یورویی النصر برای جذب ستاره استون‌ویلا امنیت غذایی جامعه به کشاورزی وابسته است نخستین واکنش ظریف به پیروزی ترامپ اشتاین مایر: آماده برگزاری انتخابات جدید در آلمان هستم وضعیت‌سنجی آموزشی حوزه‌های علمیه آغاز شد شرط «علی‌اف» برای عادی‌سازی روابط با ایران تداوم بارش‌ها تا پایان هفته در بسیاری از نقاط کشور طوفان مرگبار به جان آمریکا افتاد؛ افزایش شمار قربانیان به ۳۳ نفر روایت عکاسانه از «منِ او» تماشایی می‌شود شفافیت در فرآیند جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی اولویت است پیکر جان باخته معدن آزادشهر به بیرون انتقال داده شد ورود تیم های تراکتور و الخالدیه بحرین به میدان و شروع مسابقه مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی قزوین: به هیچ جریانی گرایش نخواهم داشت شعار علیه ترکیه در مراسم رژه سربازان یونان تماشاگر یک کنسرت هنرجویی در تالار رودکی باشید

0

ایرانی‌ها ۲ برابر استاندارد جهانی غذا می‌خورند

  • کد خبر : 117388
  • ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۰
ایرانی‌ها ۲ برابر استاندارد جهانی غذا می‌خورند

وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه بخش زیادی از درآمد ارزی نفت صرف واردات کالاهای اساسی می‌شود، گفت: مصرف این اقلام در کشور ۱.۵ تا ۲ برابر متوسط جهانی و حتی استاندارد مصرفی تعیین شده خودمان است.

– اخبار اقتصادی –

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، غلامرضا نوری قزلجه در نخستین همایش ملی مدیران زن وزارت جهاد کشاورزی اظهار داشت: بخش زیادی از درآمد ارزی نفت صرف واردات کالاهای اساسی می‌شود، در حالی که مصرف این اقلام در کشور حدود یک و نیم تا دو برابر میانگین جهانی و حتی استاندارد مصرفی تعیین شده خودمان است.
او با اشاره به هدررفت بالای مواد غذایی افزود که یکی از عرصه‌هایی که مدیران زن می‌توانند تأثیرگذار باشند، اصلاح الگوی مصرف است. به‌گفته وزیر جهاد کشاورزی، بیشترین ضایعات در انتهای زنجیره تولید رخ می‌دهد؛ دورریزهایی که نه تنها اسراف است بلکه به اقتصاد ملی و هزینه‌های خانوار لطمه می‌زند.

پایش سلامت 8 محصول خام کشاورزی توسط سازمان غذا و دارو

نوری قزلجه تصریح کرد مدیریت صحیح مصرف از اسراف جلوگیری می‌کند، به اقتصاد ملی کمک می‌کند، سلامت عمومی را ارتقا می‌دهد و هزینه‌های درمان را کاهش می‌دهد؛ مسئولیتی که زنان مدیر می‌توانند به‌خوبی آن را به‌عهده گیرند.

وی تأکید کرد این سطوح بالای مصرف نه تنها تاثیری در افزایش سلامتی یا طول عمر ندارد، بلکه طبق نظر پزشکان منشأ بسیاری از بیماری‌های قلبی، دیابت و سکته است.

وزیر جهاد کشاورزی نتیجه گرفت با کالاهایی مواجه‌ایم که دشوار تأمین می‌شوند اما بیش از حد مصرف می‌شوند و در نهایت هزینه‌های درمانی را نیز بالا می‌برند. نوری قزلجه خطاب به مدیران زن افزود که در این شرایط، آنها می‌توانند در فرهنگ‌سازی مصرف درست نقش تعیین‌کننده‌ای ایفا کنند.

وزیر جهاد کشاورزی اعلام کرد: تقریباً 90 درصد روغن و نزدیک به 30 درصد شکر مورد نیاز کشور از خارج تأمین می‌شود و ارز لازم برای آنها با دشواری از محل فروش نفت به دست می‌آید.

او در پایان گفت اصلاح مصرف روغن، شکر و دیگر مواد غذایی یک وظیفه دینی و ملی است که تأثیر بسزایی بر سلامت جامعه دارد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=117388

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.