آوین ویژه»

آیت‌الله کعبی: حوزه علمیه در مواجهه با نوآوری منفعل نباشد بازدید اعضای کمیسیون نظارتی مجلس از بورس کاخ‌سفید: احتمال توافق در غزه قبل از اتمام دوره «بایدن» وجود دارد کشف ۲ دستگاه خودروی سرقتی در شهرستان ملایر آسمان تهران دوباره سیاه می شود؛هشدار زرد به تهرانی ها آغاز فعالیت دفتر ثبت نام گواهی الکترونیک بورس تهران واکنش اتحادیه اروپا به تنش ایران و آمریکا؛ راهی جز دیپلماسی وجود ندارد مسابقه موتور کراس استان سمنان «لعبت‌باز» قصه هنری رو به فراموشی است «صفر پنج» در خانه هنرمندان پرواز جدید ایران‌ایر در مسیر بجنورد – تهران برقرار شد اسامی پذیرفته شدگان بدون کنکور ارشد دانشگاه شهیدبهشتی اعلام شد محل تدفین شهید حسن نصرالله در بیروت + فیلم اتفاق عجیب در سوالات استیضاح همتی! ستاره ملی پوش، در لیست خروج کارتال! کنایه جوان فلسطینی به «الجولانی» درباره تجاوز صهیونیست‌ها به خاک سوریه+ فیلم ماجرای قلکی که چند روز میهمان خانه‌های اهالی محله باقر خان می‌شود پروازهای فرودگاه مشهد در مسیرهای شرق کشور برقرار شد

0

ذبح دام فقط در مراکز مجاز ممکن است

  • کد خبر : 122024
  • ۱۰ تیر ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۶
ذبح دام فقط در مراکز مجاز ممکن است

رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: گوشت قربانی فقط باید از مراکز مجاز و تحت نظارت دامپزشکی تهیه و فرآوری شود.

محسن فرهادی، رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری مهر با اشاره به افزایش ذبح دام و توزیع گوشت نذری در ایام محرم، بر رعایت اصول بهداشتی در تهیه و فرآوری مواد اولیه تأکید کرد و گفت: مهم‌ترین شرط برای تأمین غذای سالم، استفاده از مواد اولیه بهداشتی و تحت نظارت است. گوشت دام، به‌ویژه گوسفندانی که به‌عنوان قربانی در این ایام استفاده می‌شوند، باید حتماً از مراکزی تهیه شوند که تحت نظارت دامپزشکی هستند و سلامت دام در آن‌ها تأیید شده باشد.

وی افزود: بهتر است گوشت دام ذبح‌شده، تا ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری و پس از آن در طبخ غذا استفاده شود تا خطرات ناشی از آلودگی‌های میکروبی کاهش یابد و همچنین روغن، نمک، برنج و سایر مواد غذایی نیز باید از فروشگاه‌هایی تهیه شوند که دارای مجوزهای لازم از وزارت بهداشت بوده و محصولات‌شان دارای تاریخ مصرف معتبر و شرایط نگهداری مناسب باشند.

فرهادی با اشاره به برخی تخلفات رایج مانند ذبح دام در معابر عمومی هشدار داد و گفت: ذبح در خیابان‌ها و محیط‌های فاقد امکانات فنی مانند دفع فاضلاب، باعث آلودگی‌های شدید محیطی و افزایش خطر انتقال بیماری می‌شود. توصیه اکید ما این است که ذبح دام در مراکز مجاز شهرداری‌ها که با همکاری دامپزشکی و مراکز بهداشت تجهیز شده‌اند، انجام گیرد.

وی تصریح کرد: اگرچه آماری قطعی از میزان بروز مشکلات غذایی در این ایام در دست نیست، اما موارد مشکوک به آلودگی و مواد غذایی فاسد توسط همکاران ما در بازرسی‌ها شناسایی شده و در صورت لزوم نسبت به توقیف آن‌ها اقدام می‌شود.

فرهادی تأکید کرد: کارشناسان ما در ایام محرم به‌عنوان مشاور در اختیار هیئت‌ها و مساجد هستند و توصیه می‌شود از حضور آن‌ها بهره گرفته شود تا توزیع نذورات با رعایت کامل الزامات بهداشتی انجام شود. به‌ویژه با توجه به شرایط گرمای هوا، باید توجه داشت که غذای گرم در فضای باز و در معرض دمای بالا، به‌ویژه غذاهای حاوی گوشت، خیلی سریع فاسد می‌شود، بنابراین، فاصله زمانی بین آماده‌سازی و توزیع باید به حداقل برسد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: تمام توصیه‌های بهداشتی در گزارش‌های ما به‌طور منظم ثبت می‌شود و اگر لازم باشد گزارش‌های رسمی از موارد تخلف و اقدامات اصلاحی نیز منتشر خواهد شد.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=122024

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.