آوین ویژه»

زلزله ۳.۸ ریشتری اردستان را لرزاند تأکید استاندار اصفهان بر ضرورت اطلاع‌رسانی طرح سرشماری کشاورزی «اعتکاف» میراثی ماندگار و فضیلتی معنوی اردوغان از آشتی اتیوپی و سومالی خبر داد حضرت ابوالفضل العباس (ع) مظهر وفاداری و ایثار است توصیه‌های امام درخصوص قضا و قضاوت اساس کار در قوه قضاییه است چالش‌های جرم‌انگاری در ایران و تأثیر آن بر امنیت ملی حماس: ضمانتی در خصوص زنده ماندن زندانیان اسرائیلی وجود ندارد ترامپ: تمام پولی که در اوکراین هزینه کردیم را پس می‌گیریم انهدام شبکه مافیای قاچاق مواد مخدر در هرمزگان و حکم اعدام برای ۳ متهم انتشار فراخوان تماشاخانه انتظامی برای تولید آثار نوگرا واکنش جالب امام جمعه اردبیل به تهدید ترور حلب زیر آتش/ چه کسانی جنگ سوریه را صحنه‌گردانی می‌کنند؟ ثبت ۱۰۰ هزار سابقه پژوهشی در سامانه پژوهشگران حوزه‌های علمیه آماری از جنایات هولناک رژیم صهیونیستی طی ۴۷۱ روز جنگ غزه مصارف برق صنعتی و کشاورزی در قزوین نیازمند نگاه ویژه است اِلمان مرد دریا در ساحل گناوه رونمایی شد لزوم توجه جدی دولت به مشکلات زیست‌ محیطی گیلان

0

۵۰ درصد از مطالبات باقی مانده گندمکاران به زودی پرداخت می‌شود

  • کد خبر : 125998
  • ۲۲ تیر ۱۴۰۴ - ۱:۳۰
۵۰ درصد از مطالبات باقی مانده گندمکاران به زودی پرداخت می‌شود

وزیر جهاد کشاورزی گفت: آمار رسمی تحویل گندم کشاورزان حدود ۵ میلیون و ۴۰۰ هزار تن است که از این میزان، نزدیک به ۵۰ درصد مبالغ آن پرداخت شده است؛ امیدواریم با تلاش سازمان‌های هدفمندی یارانه‌ها و برنامه و بودجه، ما باقی‌مطالبات به زودی پرداخت شود.

– اخبار اقتصادی –

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم،غلامرضا نوری قزلجه، وزیر جهاد کشاورزی، شامگاه امروززدر حاشیه افتتاح طرح روستا بازار در جمع خبرنگاران اظهار داشت: امروز اتفاق خوبی در حوزه بازار محصولات کشاورزی رقم خورد. بر اساس تکلیف قانونی و همچنین وعده‌ای که در ابتدای دولت داده شده بود، کاهش فاصله قیمتی بین مزرعه تا سفره با کمک تولیدکنندگان و تشکل‌ها در دستور کار قرار گرفت و شاهد افتتاح 64 روستا بازار در 17 استان کشور بودیم که در شهرهای مختلف به بهره‌برداری رسیدند.

وی افزود: طبق برنامه‌ریزی صورت‌گرفته، تعداد این روستا بازارها تا پایان سال جاری به بیش از 500 واحد در سراسر کشور خواهد رسید. این بازارها توسط تعاونی‌های روستایی و کشاورزی راه‌اندازی می‌شوند؛ یعنی تشکل‌هایی که مستقیماً با تولیدکنندگان در ارتباط هستند و می‌توانند محصولات را با کیفیت بالاتر و قیمت مناسب‌تر به مصرف‌کنندگان عرضه کنند. در نتیجه هم تولیدکنندگان به سود مطلوب‌تری می‌رسند و هم مصرف‌کنندگان از خرید با قیمت مناسب بهره‌مند می‌شوند.

وی ادامه داد: در حال حاضر آمار رسمی تحویل گندم کشاورزان حدود 5 میلیون و 400 هزار تن است که از این میزان، نزدیک به 50 درصد مبالغ آن پرداخت شده است. امیدواریم با تلاش سازمان هدفمندی یارانه‌ها و سازمان برنامه و بودجه، پرداخت‌های باقی‌مانده نیز به‌زودی انجام شود.

وزیر جهاد کشاورزی در خصوص وضعیت تولید شکر در کشور گفت: در تولید چغندرقند، تولید داخلی وضعیت خوبی دارد، اما همچنان حدود 30 درصد از شکر مورد نیاز کشور از محل واردات تأمین می‌شود. بر اساس برنامه‌ریزی صورت‌گرفته، هدف‌گذاری شده تا پایان دولت به خودکفایی کامل در حوزه شکر دست یابیم.

وی تأکید کرد: برای تحقق خودکفایی در شکر، دو اقدام باید به‌صورت هم‌زمان دنبال شود؛ نخست، توسعه کشت چغندرقند به‌ویژه در فصل پاییز که با مصرف آب کمتر متناسب با شرایط کشور است و دوم، ارتقای صنایع تبدیلی شامل به‌روزرسانی خطوط تولید کارخانه‌های قند و احداث واحدهای جدید در نقاط مورد نیاز است.

وی افزود: مقدمات اجرای این دو مسیر در حال انجام است و  به امید خدا با اجرای کامل آن‌ها، به خودکفایی در تولید شکر خواهیم رسید.

انتهای پیام/

 

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=125998

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.