آوین ویژه»

قتل آرام توسعه معادن با عدم تخصیص سهم حقوق دولتی/ باید در نحوه هزینه‌کرد حقوق دولتی بازنگری شود مشوق‌های جدید برای سرمایه‌گذاران انرژی پاک در قزوین پایان نیم‌فصل اول/ آیا غلامی می‌تواند خط دفاع استقلال را تقویت کند؟ داماد ترامپ در خاورمیانه پول پارو کرد! از اعلام برگزیدگان فیلم تصویر تا تحولات در انجمن سینمای جوانان حمله دوباره آمریکا به صنعا پایتخت یمن تنها ۳ درصد از زندانیان کشور زنان هستند ادعای شبکه سعودی درباره طرح ترامپ برای مذاکره مستقیم و محرمانه با ایران دعای روز بیست و یکم ماه رمضان و اوقات شرعی + صوت و شرح دعا ثبت ۱۲ میلیون تردد جاده ای در البرز | افزایش ۲ درصدی مسافرت ها تشکیل ساختار امنیتی جدید در سوریه با حضور تروریست‌های ۲۰ کشور جهان! ارتفاعات تهران سفیدپوش می‌شود چرا مُر قانون را درباره مجرمان جرائم خشن اجرا نمی‌کنید؟! آموزش فوریت های پزشک به دانش آموزان مقطع ابتدایی مدارس همدان راهیابی ۷ اثر از هنرمندان البرز به مرحله نیمه‌نهایی جشنواره سرو سیمین کوثری: هنر سوزن دوزی زنان بلوچ در دنیا بی‌نظیر است آزادراه تهران ــ شمال و محور چالوس تا ۱۷ بهمن مسدود است پنتاگون: ایران از پاسخ به اسراییل خودداری کند

0

تولید ۵ هزار تن گوشت مرغ در چهار ماهه نخست سال در کرمانشاه

  • کد خبر : 127879
  • ۲۷ تیر ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۵
تولید ۵ هزار تن گوشت مرغ در چهار ماهه نخست سال در کرمانشاه

کرمانشاه- مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کرمانشاه از جوجه‌ریزی بیش از ۲.۵ میلیون قطعه طیور گوشتی از ابتدای سال جاری در این شهرستان خبر داد و گفت: این میزان معادل تولید ۵ هزار تن گوشت سفید است.

کامران کریمی در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام آمار فعالیت‌های تولیدی حوزه مرغداری در این شهرستان، گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون، ۸۱ واحد مرغداری گوشتی در قالب ۱۱۶ مجوز فعال شده‌اند که مجموعاً بالغ بر ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه جوجه‌ریزی در آن‌ها انجام شده است.

وی افزود: این میزان جوجه‌ریزی، معادل تولید حدود ۵ هزار تن گوشت سفید در چهار ماه نخست امسال در شهرستان کرمانشاه است که نقش مهمی در تأمین نیاز بازار مصرف و پایداری امنیت غذایی منطقه ایفا می‌کند.

کریمی با بیان اینکه شهرستان کرمانشاه سال گذشته در مجموع ۱۴ هزار تن گوشت مرغ تولید کرده است، اظهار داشت: با توجه به روند تولیدی که در چهار ماهه نخست سال جاری ثبت شده، پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال ۱۴۰۴ میزان تولید گوشت سفید در شهرستان به ۱۵ هزار تن برسد که نسبت به سال گذشته افزایش هزار تنی خواهد داشت.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کرمانشاه، ادامه داد: تنها در تیرماه سال جاری، آمار جوجه‌ریزی مرغداری‌های گوشتی شهرستان شامل ۲۹ واحد و به تعداد ۶۱۱ هزار قطعه بوده که این عدد معادل ۲۶ درصد از کل جوجه‌ریزی ثبت شده در سطح استان کرمانشاه در این بازه زمانی است.

وی با تأکید بر اهمیت تأمین نهاده‌های دامی، بهداشت واحدها و حمایت‌های فنی و اعتباری، اظهار کرد: برای استمرار تولید و افزایش بهره‌وری، برنامه‌ریزی‌های منسجم در سطح شهرستان و هماهنگی با دستگاه‌های مرتبط از جمله دامپزشکی، شرکت پشتیبانی امور دام و شبکه‌های توزیع در حال اجراست.

کریمی در پایان ضمن قدردانی از تلاش مرغداران شهرستان، خاطرنشان کرد: جهاد کشاورزی کرمانشاه با نظارت مستمر، آموزش‌های دوره‌ای، پیگیری مسائل تولید و حمایت از زنجیره ارزش در تولید گوشت مرغ، نقش مهمی در پایداری این بخش ایفا می‌کند و از همه ظرفیت‌های شهرستان برای تأمین پایدار و باکیفیت گوشت سفید بهره خواهد گرفت.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=127879

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.