آوین ویژه»

اکسپو فرصتی برای نمایش ظرفیت‌های کشاورزی، گردشگری وصنعت گلستان است تشکیل کمیته‌هایی برای بررسی وضعیت رشته‌های کم متقاضی دستیاری رهبر انقلاب: به طرف مقابل خیلی بدبین هستیم دعوای خانوادگی کار دست نخست‌وزیر کانادا داد؛ «جاستین ترودو» استعفا می‌کند مدیر روابط عمومی اتاق ایران منصوب شد بارش برف در منطقه «سربند» شازند یکی از موانع راه‌اندازی مشاغل خانگی برای زنان ضمانت بانکی است حداقل دستمزد ۱۴۰۴ کارگران در تهران باید این رقم باشد کمک دولت به دختران فعال در عرصه‌های علم و فناوری سرمایه اجتماعی نظام قضائی وابسته به نظرات کارشناسی است حمله مشترک آمریکا و انگلیس به یمن اعتکاف رمضانیه در همدان؛ فرصتی برای خلوت با خدا هشدار آخر وزارت نیرو به تهرانی‌های پرمصرف بیتا فرهی عرصه سینما و زندگی را باشکوه ترک کرد عارف: برای حل مسائل کشور به مذاکره دل نبسته‌ایم ۲ بانک دولتی بزرگ قدرت وام دهی ندارد! + جزئیات حضور تروریست‌های خارجی در ساختار جدید نیروهای مسلح سوریه پزشکیان: باید از حالا به فکر ناترازی‌های انرژی سال آینده باشیم

0

خودکفایی کشور در تولید گوشت قرمز تا ۳ سال آینده

  • کد خبر : 128009
  • ۲۷ تیر ۱۴۰۴ - ۱۹:۳۰
خودکفایی کشور در تولید گوشت قرمز تا ۳ سال آینده

وزیر جهاد کشاورزی از برنامه‌ریزی برای کاهش ۲۰۰ هزار تنی واردات و خودکفایی کشور در تولید گوشت قرمز تا سه سال آینده خبر داد.

– اخبار اقتصادی –

به گزارش خبرگزاری تسنیم، غلامرضا نوری قزلجه گفت: مبنای دولت چهاردهم بر این است که تا پایان دولت در زمینه تولید گوشت قرمز خودکفا شویم و این امر جز با تلاش و زحمات ارزشمند دامداران کشور محقق نخواهد شد.

وی افزود: خشکسالی و کمبود علوفه نگرانی‌هایی برای دامداران ایجاد کرده، اما با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، به میزان کافی علوفه از جمله جو و سایر اقلام علوفه‌ای تدارک دیده شده و جای هیچ نگرانی در این زمینه وجود ندارد.

دامداران از کشتار زودهنگام دام خودداری کنند

نوری از دامداران خواست از کشتار زودهنگام دام‌های خود خودداری کنند، زیرا تا زمانی که دام‌ها به وزن استاندارد برسند علوفه مورد نیازشان تامین می‌شود تا دامداران بتوانند از فعالیت خود سود لازم را داشته باشند و هم از حداکثر ظرفیت‌ها برای تامین گوشت استفاده کنند.

ثبات قیمت گوشت قرمز در یک سال گذشته

وزیر جهاد کشاورزی در پاسخ به سوالی پیرامون قیمت گوشت قرمز در کشور، گفت: گوشت قرمز از اقلامی است که طی یک سال گذشته در مقایسه با سایر کالاها یا با در نظر گرفتن سایر مولفه‌های موثر در تورم، روند قیمت آن یک خطی و تغییرات آن هم جزئی بوده است و برخی از افزایش قیمت‌ها در طول سال با توجه به سایر شاخص‌های اقتصاد کلان کشور و مولفه‌های اثرگذار، اجتناب‌ناپذیر است.

وی افزود: در تولید گوشت حدود 30 درصد هزینه‌ها را با ارز ترجیحی پوشش می‌دهیم و حدود 70 درصد آن با همان شرایط بازار آزاد که در اقتصاد کشور وجود دارد، تنظیم می‌شود و در نتیجه احتمال نوسان وجود دارد.

نوری خاطرنشان کرد: وزارت جهاد کشاورزی باید حامی دامداران و تولیدکنندگان باشد که تولید اقتصادی و به صرفه شود و هم از مصرف کنندگان حمایت کند.

تولید 80 درصد گوشت قرمز مورد نیاز در کشور

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه 80 درصد گوشت مورد نیاز کشور در داخل تولید می‌شود، گفت: از 20 درصد مابقی نیز حدود 13 تا 14 درصد با ارز توافقی مرکز مبادله تامین می‌شود و تنها 7 درصد از گوشت مورد نیاز کشور با ارز ترجیحی وارد می‌شود که جنبه تنظیم بازاری داشته است.

وی افزود: اتکای اصلی ما تولید در داخل و اولویت وزارت جهاد کشاورزی حمایت از تولید کنندگان داخلی است.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=128009

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.