آوین ویژه»

هشدار جدی به خریداران طلا و سکه در بازار صعودی اسم ۹ ایرانی در لیست تحریم اتحادیه اروپا قرار گرفت تجارب جامعه کارگری و کارفرمایی برای حل مشکلات این قشر استفاده شود ۲ بانک دولتی بزرگ قدرت وام دهی ندارد! + جزئیات نمایشگاه «نقوش مقاومت» در کاراکاس افتتاح شد  مهدی رحمتی: بازیکنان شمس‌آذر انگیزه و جنگندگی لازم را دارند پیروزی مس رفسنجان مقابل هوادار در نیمه اول پوستر «ماهور» در آستانه اکران منتشر شد دانشگاه قم ظرفیت بسیار خوبی در بین دانشگاهیان کشور دارد واریزی شب یلدایی سهام عدالت برای این افراد | خوشبحال سهامداران شد سرپرست جدید ایسنا منصوب شد بازی کن و پول دربیار! / نقش NFTها در ایجاد اقتصادهای دیجیتال امکان جلوگیری از خودکشی دانشجویان با طرح پایش سلامت روان وجود دارد حزب‌الله:اسرائیل بمب‌های لازم برای ترور شهید نصرالله رادر اختیار نداشت «رونق تولید» کلید حل مشکلات اقتصادی کشور است «رفتن»، «رومئو و ژولیت» و «من کُشی» در عمارت نوفل‌لوشاتو حفاظت اطلاعات سپاه : اگر آمریکا منافع ملی ما را به خطر اندازد، منافع ملی‌شان را به خطر می‌اندازیم سه اسیر صهیونیست به نیروهای صلیب سرخ تحویل داده شدند

1

کمبود کره در بازار به دلیل صادرات بی‌حساب‌وکتاب

  • کد خبر : 27353
  • ۲۱ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۵
کمبود کره در بازار به دلیل صادرات بی‌حساب‌وکتاب

رئیس اتحادیه فراورده‌های لبنی صادرات بی‌حساب‌وکتاب کره را عامل کمبود کره حیوانی در کشور دانست و گفت: بین ۲۰ تا ۳۰ روز آینده این مشکل کامل حل می شود.

– اخبار اقتصادی –

به گزارش خبرگزاری تسنیم، علی احساس ظفری رئیس اتحادیه فراورده‌های لبنی درباره وضعیت عرضه کره حیوانی در بازار اظهار داشت: وضعیت امروز نسبت به یک ماه پیش بهتر شده و کره در بازار افزایش داشته است. صادرات زیاد کره روسیه و ذخیره آن در کشور موجب بروز وضعیت اخیر شد؛ اما ممانعت دولت از بخشی از صادرات، ذخیره‌سازی در کارخانه‌ها در دستور کار قرار گرفته؛ اما ظرف چند روز مشکل حل نمی‌شود.

 وی صادرات یک‌مرحله‌ای و بی‌حساب‌وکتاب کره را موجب بروز این مشکل دانست و افزود: باتوجه‌به جمعیت بالای کشور روسیه، ذخایر کشور نمی‌توانست نیاز آنها را تأمین کند و خیلی سریع کشور را خالی کرد.

 عمده تولید کره در دست کارخانه‌های تولید پودر شیرخشک است. در این کارخانه‌ها پودر شیرخشک و چربی شیر گرفته می‌شود که چربی در قالب کره به واحدهای لبنی و سایر واحدها عرضه می‌شود. اما کار به جایی رسید که این چربی مستقیم به کشور روسیه صادر شد و عملاً بخشی از نیاز کارخانه‌های بسته‌بندی کره کم شد و نتوانستند کره را در اختیار بازار قرار دهند.

 ظفری تشریح کرد: عمده کره تولیدی از طریق کارخانه‌های تولید شیرخشک صورت می‌گیرد. بخشی عمده‌ای نیز در کارخانه‌های لبنی وجود دارد که در قالب محصولات پر چرب عرضه می‌شود و بخش ناچیزی نیز در بخش بسته‌بندی کره بوده که جوابگوی بازار نبوده است.

 رئیس اتحادیه لبنی خاطرنشان کرد: اتحادیه‌های تولیدکننده نمی‌توانند مستقیماً وارد موضوع شوند. اما در جلسه تنظیم بازار این موضوع مطرح شد که در قیمت پایه گمرکی و صادراتی کره از 3 دلار به 6 دلار افزایش پیدا کند تا از صادرات سریع آن جلوگیری شود.

 به‌ازای هر کیلو کره صادراتی باید 3 دلار برگشت ارز ایجاد می‌شد؛ اما مصوب شد به 6 دلار افزایش یابد. در این صورت صادرکننده باید مبلغ بیشتری ارز را باز می‌گرداند که تا بخشی مانع از صادرات می‌شد. اما باز هم قیمت صادرات به‌گونه‌ای بود که تولیدکننده به صادرات تمایل داشت. دولت در جلسات بعدی تصویب کرد به‌ازای هر کیلو کره 150 هزار تومان عوارض از صادرکننده دریافت شود که این اقدام توانست بخش مهمی از کره را در داخل کشور نگه دارد. افزایش کره نیز به دلیل عوارض مرحله دوم است. اما مشکلی که ایجاد شده این است که ذخیره‌سازی تخلیه شده بود و یک‌روزه نمی‌توان نیاز کشور را تأمین کرد.

 وی همچنین پیش‌بینی کرد که بین 20 تا 30 روز آینده این مشکل کامل حل شود. به شرطی که شرایط دیگری ایجاد نشود.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=27353

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.