آوین ویژه»

نباید از جهاد تبیین برای نسل امروز غافل شویم ارائه واحد درسی مهارت‌های زندگی دانشجویی در دانشگاه‌ها مهم‌ترین چالش‌های اقتصادی ۱۴۰۴/ بهترین استراتژی سرمایه‌گذاری در سال جدید شنیده شدن صدای انفجار در ماهشهر/ ماجرا چیست؟ برخی معضلات فرهنگی خراسان شمالی نیاز به برنامه‌ریزی دقیق‌تری دارد نخست وزیر و سفیر پاکستان در ایران، انفجار در هرمزگان را تسلیت گفتند طرح‌های سرمایه‌گذاری در استان بوشهر شتاب می گیرد جزییات قضایی پرونده کثیرالشاکی یک شرکت خودرویی تکلیف افزایش سن بازنشستگی رسما روشن شد ۲۳ مورد تذکر به دفاتر و مراکز گردشگری لرستان داده شد ماجرای کمبود برنج در بازار خراسان جنوبی| از محدودیت واردات تا افزایش قیمت سیلی آخر سال دولت به کارگران برگزیدگان دومین رویداد جام رسانه‌ای استان بوشهر معرفی شدند صنعت فولاد ناگزیر به حذف کربن؛ هرمزگان در آستانه تبدیل به قطب اول تولید در کشور کابوس چینی‌ها در ارتش سوریه پست گرفت + عکس ظرفیت نیروگاه‌های خورشیدی دشتی افزایش می‌یابد محفل سازی برای اجرای طرح زندگی با آیه ها رقابت بارسلونا و الهلال برای جذب ستاره لیورپول

1

تولید ۱ میلیون و ۳۴۰ هزار تن انار در کشور

  • کد خبر : 32984
  • ۳۰ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۹
تولید ۱ میلیون و ۳۴۰ هزار تن انار در کشور

امسال حدود یک میلیون و ۳۴۰ هزار تن انار در کشور تولید شد که افزایش ۱۰ هزار تنی نسبت به سال گذشته داشته است.

– اخبار اقتصادی –

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی، زهرا جلیلی‌مقدم مدیرکل دفتر میوه‌های گرمسیری و نیمه‌گرمسیری وزارت جهادکشاورزی درباره تولید انار در آستانه برگزاری آیین باستانی شب یلدا اظهار داشت: سطح باغات انار کشور 96 هزار هکتار است که از این سطح، امسال حدود یک میلیون و 340 هزار تن محصول تولید شده که افزایش 10 هزار تنی را نسبت به سال گذشته نشان می‌دهد.

وی افزود: فارس، مرکزی، خراسان رضوی، اصفهان، یزد و سمنان جزو بزرگترین استان‌های تولید کننده انار هستند.

جلیلی‌مقدم با بیان این که بیش از 800 ژنوتیپ انار در کشور کشت می‌شود، گفت: ده رقم تجاری آن از جمله ملس ساوه، شیشه کپ، رباب، نادری، خزر، اردستانی، قجاق، بجستانی، ملس یزدی، گلوباریک و یوسفخانی بیشترین میزان سطح را به خود اختصاص داده‌اند.

وی اذعان داشت: ایران دارای رتبه سوم تولید انار و رتبه نخست در سرانه تولید در جهان است.

جلیلی‌مقدم افزود: انار تولیدی ایران به لحاظ کیفیت و نحوه تولید اهمیت خاصی دارد و این محصول به دلیل دارا بودن انواع آنتی‌اکسیدان‌ها در پیشگیری از بسیاری بیماری‌ها موثر است و از این رو ارزش غذایی و دارویی بالایی دارد.

وی درباره افزایش کمی و کیفیت انار کشور گفت: با توجه به محدودیت منابع آبی و تغییرات اقلیمی حادث شده، برای حفظ باغات و بهبود کمیت و کیفیت محصول تولیدی، اقدامات مختلفی از جمله استفاده از روش‌های نوین آبیاری، احداث سایبان در باغات، انجام عملیات به باغی نظیر هرس، تغذیه، مبارزه با آفات و بیماری‌ها ضروری است.

مدیرکل دفتر میوه‌های گرمسیری و نیمه‌گرمسیری وزارت جهادکشاورزی اضافه کرد: استفاده از روش‌های نوین مقابله با تنش‌ها در راستای مدیریت بهینه تولید و ارتقای بهره‌وری الزامی است و با روش‌های قدیمی و سنتی نمی‌توان کیفیت بهینه را بدست آورد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=32984

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.