آوین ویژه»

امضای ۴ طومار ضد جنگ جدید در سرزمین‌های اشغالی؛تشدید بحران صهیونیست‌ها وضعیت قرمز در بازار سهام دور دوم اجرای نمایش «خون خفته» از امروز در حوزه هنری پیش بینی قیمت دوج‌ کوین / زمان خرید فرا رسید؟ حمله خمپاره‌ای رژیم صهیونیستی به نیروهای یونیفل توضیح دانشگاه علامه درباره حواشی برگزاری جشن یلدا آتش زدن برجام دلار ۷ هزار تومانی را ۸۰ هزار تومان کرد قیمت گوشی‌های آیفون امروز سه‌شنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۴ صفحه نخست روزنامه های استان فارس چهارشنبه ۲۳ آبان پیش بینی قیمت طلا در آستانه ورود به ۲۰۲۵ | طلا به این شرط گران می شود قیمت گوشی‌های سامسونگ، امروز سه‌شنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ انسداد جاده چالوس از ساعت ۱۵ امروز به دلیل ترافیک سنگین فولاد سنگان؛ پیشگام مسئولیت‌پذیری سبز در صنعت آمار شهدای غزه به ۵۰ هزار و ۶۶۹ نفر رسید صدور کارت‌های بازرگانی دو برابر رشد کرده است| بازگشت پرقدرت کارت‌های اجاره‌ای رگبار و رعد و برق در غرب کشور و دامنه‌های جنوبی البرز در نشستی نسبت فقه با نظام حقوقی ایران بررسی می‌شود سامانه خودنویس باعث سردرگمی مشاوران املاک شد

2

تولید ۱ میلیون و ۳۴۰ هزار تن انار در کشور

  • کد خبر : 32984
  • ۳۰ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۹
تولید ۱ میلیون و ۳۴۰ هزار تن انار در کشور

امسال حدود یک میلیون و ۳۴۰ هزار تن انار در کشور تولید شد که افزایش ۱۰ هزار تنی نسبت به سال گذشته داشته است.

– اخبار اقتصادی –

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی، زهرا جلیلی‌مقدم مدیرکل دفتر میوه‌های گرمسیری و نیمه‌گرمسیری وزارت جهادکشاورزی درباره تولید انار در آستانه برگزاری آیین باستانی شب یلدا اظهار داشت: سطح باغات انار کشور 96 هزار هکتار است که از این سطح، امسال حدود یک میلیون و 340 هزار تن محصول تولید شده که افزایش 10 هزار تنی را نسبت به سال گذشته نشان می‌دهد.

وی افزود: فارس، مرکزی، خراسان رضوی، اصفهان، یزد و سمنان جزو بزرگترین استان‌های تولید کننده انار هستند.

جلیلی‌مقدم با بیان این که بیش از 800 ژنوتیپ انار در کشور کشت می‌شود، گفت: ده رقم تجاری آن از جمله ملس ساوه، شیشه کپ، رباب، نادری، خزر، اردستانی، قجاق، بجستانی، ملس یزدی، گلوباریک و یوسفخانی بیشترین میزان سطح را به خود اختصاص داده‌اند.

وی اذعان داشت: ایران دارای رتبه سوم تولید انار و رتبه نخست در سرانه تولید در جهان است.

جلیلی‌مقدم افزود: انار تولیدی ایران به لحاظ کیفیت و نحوه تولید اهمیت خاصی دارد و این محصول به دلیل دارا بودن انواع آنتی‌اکسیدان‌ها در پیشگیری از بسیاری بیماری‌ها موثر است و از این رو ارزش غذایی و دارویی بالایی دارد.

وی درباره افزایش کمی و کیفیت انار کشور گفت: با توجه به محدودیت منابع آبی و تغییرات اقلیمی حادث شده، برای حفظ باغات و بهبود کمیت و کیفیت محصول تولیدی، اقدامات مختلفی از جمله استفاده از روش‌های نوین آبیاری، احداث سایبان در باغات، انجام عملیات به باغی نظیر هرس، تغذیه، مبارزه با آفات و بیماری‌ها ضروری است.

مدیرکل دفتر میوه‌های گرمسیری و نیمه‌گرمسیری وزارت جهادکشاورزی اضافه کرد: استفاده از روش‌های نوین مقابله با تنش‌ها در راستای مدیریت بهینه تولید و ارتقای بهره‌وری الزامی است و با روش‌های قدیمی و سنتی نمی‌توان کیفیت بهینه را بدست آورد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=32984

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.