آوین ویژه»

گام مهم فولاد سنگان در ایمنی و هوشمند سازی با استفاده از سیستم psim مراسم عزاداری سالروز تخریب قبور بقیع هیئت کجا برویم؟ توییت رئیس‌جمهور کوبا درباره وزیر ارتباطات ایران /عکس دهه کرامت فرصتی برای گسترش سبک زندگی اسلامی است نشست خبری «پسر دلفینی ۲»؛ از گرفتن جایزه مردمی تا تلاش برای دریافت مجوز شروین حاجی‌پور استاندار هرمزگان خواستار تقویت تجهیزات و نیروی انسانی اداره‌کل استاندارد شد گفت‌وگوی پزشکیان با همتای الجزایری ۹ واحد صنفی در پارس‌آباد پلمب شد نمایش «ماهرخ»؛ روایتی از عشق در سه بُعد امروزی، تاریخی و شاعرانه قیمت طلا امروز ۱۹ آذر اعلام شد | طلا دست دوم چند؟ صفحه اول روزنامه‌های هرمزگان سه شنبه ۲۷ آذر بارش برف در روستاهای شهرستان تفت پیشنهاد تأسیس نهاد جامع و یکپارچه، برای صیانت از «آب و خاک» تعطیلی مدارس ابتدایی بخش نوبران شهرستان ساوه سقوط بهای طلا / ثبات نسبی بهای نفت در بازار انرژی خراسان رضوی برای تسهیل خدمات به زائران به قطار سریع‌السیر نیاز دارد برگزاری «با طوفان الاقصی از آغاز تا پیروزی نهایی» در هفته هنر انقلاب بهروز شعیبی به «۱۰۰۱» می‌رود

0

تزریق هورمون در صنعت تولید مرغ بی‌معنی است

  • کد خبر : 46132
  • ۱۹ دی ۱۴۰۳ - ۲۳:۳۸
تزریق هورمون در صنعت تولید مرغ بی‌معنی است

اردبیل- مدیرکل دامپزشکی استان اردبیل گفت: طیور تولیدی در سطح استان عاری از هرگونه هورمون است و اصلا در صنعت طیور چیزی به نام هورمون وجود ندارد، پس فکر و خیال مردم از این بابت راحت باشد.

مهدی فیضی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: طیور تولیدی در سطح استان و در سطح کشور عاری از هرگونه هورمون است و اصلاً در صنعت طیور چیزی به نام هورمون وجود ندارد، پس فکر و خیال مردم از این جهت راحت باشد.

وی ادامه داد: ولی سوالی که احتمال دارد در بین افکار عمومی به وجود بیاید و آن رشد ۴۵ روزه مرغ است که در این مورد جیره‌ای که مرغداران به مرغ‌ها می‌دهند بر اساس بالانس املاح، مواد پروتئینی، هیدرات کربن و میزان انرژی که مصرف می‌کند و… است، پس با این شرایط مرغ در ۴۵ تا ۵۰ روز رشد می‌کند.

فیضی افزود: بعضاً ما شاهد کبودی در سینه طیور هستیم که آن هم در اثر عدم تحرک طیور است و آنجا میکروبی رشد می‌کند که در هنگام پاک کردن مرغ باید آن را برداشت و بقیه لاشه قابل مصرف است.

وی با بیان اینکه مجموعه دامپزشکی نظارت بر فرآورده‌های خام را بر عهده دارد افزود: یعنی فرآورده‌هایی که هنوز برای مصرف آماده نشده‌اند و وقتی این‌ها به شیر پز خانه‌ها و یا به کارخانه‌های تولید لبنیات صنعتی بروند دیگر در حوزه‌ی ما نیست و به بهداشت و نظارت همکاران در بخش بهداشت وارد می‌شود.

مدیرکل دامپزشکی استان اردبیل تصریح کرد: ما در این حوزه شاهد بیماری تب مالت هستیم و این بیماری یک بیماری مشترک در بین دام و انسان است و برای مقابله با آن شبانه روز در حال تلاش هستیم و واکسن‌های مختلف در این مورد به دام‌های بزرگ و کوچک تزریق می‌شود.

فیضی تشریح کرد: از مردم خواهشمندیم که لبنیات سنتی دور بمانند و از لبنیات صنعتی و بسته‌بندی شده و هموژنیزه و پاستوریزه استفاده کنند و شیر را به حد کافی بجوشانند و پنیر را حداقل مدتی در آب نمک نگه دارند تا میکروب آن از بین برود.

وی ادامه داد: ۱۲ میلیون و ۵۰۰ قطعه پرنده به خاطر بیماری آنفولانزای فوق حاد و حاد پرندگان واکسیناسیون شده‌اند تا سد دفاعی در مقابل بیماری آنفولانزا در استان ایجاد کنیم.

فیضی با بیان اینکه مجموعه دامپزشکی شبانه روز در حال تلاش است تا مردم از یک سفره و غذای سالم استفاده کنند و در نتیجه از یک جامعه سالم برخوردار باشیم افزود: از مردم خواهشمندیم که در این مورد با ما همکاری‌های لازم را به عمل آورند.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=46132

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.