آوین ویژه»

فیلم کامل نشست جنجالی ترامپ و زلنسکی با زیرنویس فارسی گامی بزرگ در صنعت کاتالیست؛  ظرفیت تولید «گسترش کاتالیست ایرانیان» به ۲۵۰۰ تن در سال رسید ذخیره سازی کافی گوشت و مرغ در مازندران فرمول محاسبه بیمه بیکاری سازمان تامین اجتماعی مشخص شد واریزی بزرگ برای بازنشستگان | سازمان تامین اجتماعی غوغا کرد دانشجوی دانشگاه علوم تحقیقات تهران کجاست؟ + عکس تخصیص هزار میلیارد تومان برای ارتقای خدمات درمانی در کرمانشاه صفر تا صد اصلاح عنوان شغلی کارگران | کارفرمایان را به گوشه رینگ ببرید جامعه‌شناختی مفهوم والدگری رسانه‌ای تبیین می‌شود ۶۰۰ راه روستایی استان برف روبی و نمک و شن پاشی شده است دردسر باورنکردنی برای اسماعیل کارتال در ترکیه/ کارتال دادگاهی می‌شود رئیس سازمان بسیج: رژیم صهیونیستی دچار فروپاشی شده است نشست «زیبا صدایم کن»؛ قصه پدری که تا پایان سربلند ماند مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا چهارشنبه 24 بهمن تعطیل شدند؟ ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی ۲۰۰۰ مگاواتی در کشور مورد توجه ویژه است «وعده صادق ۳» روی دیوارنگاره میدان ولیعصر (عج) دیدار جامعه مداحان و شعرای آئینی همدان با نماینده ولی فقیه عزیزی: در فوتبال را تخته کنید، بازیکنان ناموسشان را از سر راه نیاوردند!

0

بازار چای به دلیل کاهش واردات دچار خلا در عرضه است

  • کد خبر : 57744
  • ۱۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۰:۳۸
بازار چای به دلیل کاهش واردات دچار خلا در عرضه است

رئیس هیئت‌مدیره اتحادیه چای درباره مباحث مطرح شده مبنی بر رکود بازار چای، گفت: نمی‌توان گفت بازار چای دچار رکود است، اتفاقاً به دلیل کاهش واردات، بازار دچار خلأ در عرضه شده است.

– اخبار اقتصادی –

به گزارش خبرگزاری تسنیم، شهریار داریانی، رئیس هیات مدیره اتحادیه چای کشور درباره مباحث مطرح شده مبنی بر رکود بازار چای گفت: نمی توان گفت بازار چای دچار رکود است، اتفاقا به دلیل کاهش واردات بازار دچار خلاء در عرضه شده که ما نیز موافق این شرایط نیستیم.

وی تاکید کرد: در صورت وجود مواد اولیه کافی، بازار مجددا وضعیت رقابتی پیدا می کند و این سبب می شود تا مصرف کننده به حداکثر مزیت ها دسترسی یابد.

این فعال صنعت چای درباره آخرین وضعیت چای دبش و تاثیرات اتفاقات رخ داده بر صنعت گفت:  کارخانه دبش در حال حاضر مشغول به کار است و تولید دارد و به نوعی در بازار فعال است .

داریانی با بیان اینکه تجار چای در دو  سال اخیر متحمل ملالت های بسیاری شدند که هنوز هم تداوم دارد، افزود: این در حالی است که تجار کوچکترین سهمی در وقایع به وجود آمده نداشتند. در پی وقایعی که در وزارت جهاد و حول پرونده چای دبش رخ داد محدودیت های بسیاری بر واحدهای بسته بندی و بازرگانان چای وارد آمد، تغییر نرخ پایه ارزی، محدودیت شدید در واردات ، افزایش حقوق و عوارض گمرکی ، خرید اجباری چای ایرانی و مواردی از این قبیل تنها بخشی از مشکلاتی است که بر این عده وارد آمده  است.

داریانی به این پرسش که مشکل مذکور چگونه و در چه بازه زمانی قابل حل است؟ پاسخ داد:  این مشکل هرلحظه که مبنا و ملاک کار کارشناسی باشد، قابل حل است ، متاسفانه انکار واقعیت ها و فرار از آمار و صدور دستورات و بخشنامه های بدون کار کارشناسی وضعیت را به اینجا رسانده است .

رئیس هیات مدیره اتحادیه چای کشور در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه در خصوص تولید چای ایرانی دولت همواره مساعدت و همراهی داشته است، گفت: نحوه این همراهی باید به سمت و سویی برود که موجب کیفی سازی چای ایرانی شود ، کیلو محور بودن و مابه ازای کیلوگرمی برای تشویق های اعمالی دولت صرفا موجبات افزایش کمی تولید و فاصله گرفتن از کیفیت محوری خواهد شد.

داریانی تاکید کرد: حمایت دولت از محصول داخلی امری لازم و بدیهی است اما به نحوی که موجبات رشد و تعالی آن محصول فراهم شود.  یارانه محور کردن تولید محصولات کشاورزی هرگز خروجی مناسبی نداشته و نخواهد داشت.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=57744

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.