آوین ویژه»

دستور کاخ سفید به پنتاگون برای لغو تحریم صادرات بمب‌های ۲ هزار پوندی به اسرائیل دعای روز بیست و دوم ماه رمضان و اوقات شرعی + صوت و شرح دعا هزاران کارگر خشمگین فرانسوی خواستار استعفای «ماکرون» شدند فرار بشار اسد به این کشور افشا شد آیین نکوداشت مقام علمی و فرهنگی نجفقلی حبیبی برگزار می شود قیمت ۱ گیگ اینترنت موبایل در کشورهای مختلف دنیا چقدر است؟ حمله هکرهای روسی به سامانه‌های کشور / به ۵۰۰ هدف، ۲۵۰ بار حمله شد چین و مصر: به‌شدت نگران وضعیت کنونی سوریه هستیم اظهارات مهم عارف در خصوص استفاده از فناوری هسته‌ای قیمت کالاهای اساسی به نرخ مصوب قبل عید بر می‌گردد جزییات روند انتقال اوراق بهادار متوفی به وراث آئین افتتاح بزرگترین خط تولید تیرآهن شرق کشور در نیشابور توضیحات فرماندار پاوه در خصوص بارش برف در محورهای مواصلاتی همایش علمی هیئت‌ها و آئین‌های مذهبی ارتش روسیه منطقه «کوراخوو» در شرق اوکراین را تصرف کرد دعای روز دهم ماه رمضان و اوقات شرعی+ صوت و شرح دعا ساخت مستندهای شهدای حادثه تروریستی در سیمای مرکز کرمان مراکز اداری و آموزشی استان کرمان فردا تعطیل نیست

0

چرا میوه تنظیم بازاری گران تر است؟

  • کد خبر : 92039
  • ۰۴ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۰
چرا میوه تنظیم بازاری گران تر است؟

معاون سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران در واکنش به بالاتر قیمت خوردن میوه های تنظیم بازاری در مقایسه با بازار گفت: محصول تنظیم بازاری در مقایسه با میوه‌هایی که از قبل در میادین میوه و تره بار به فروش می رسد کیفیت بالاتری دارند و درجه یک هستند.

– اخبار اقتصادی –

مرتضی معتمد، معاون فنی و بازرگانی سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران، در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اظهار داشت که محصولات کشاورزی مورد استفاده در طرح تنظیم بازار، ملزم به رعایت استانداردهای خاصی هستند. به عنوان مثال، سیب باید درجه یک و دارای سایز مشخص باشد و در مورد پرتقال نیز استانداردهای مشابهی برای درجه‌بندی (ممتاز، درجه یک و درجه دو) وجود دارد.

وی افزود: «در استانداردها تعریف شده که سیب و پرتقال درجه یک چه ویژگی‌هایی دارند. برای مثال، وزن سیب درختی باید بین 130 تا 220 گرم باشد، پرتقال تامسون بین 160 تا 250 گرم و پرتقال والنسیا بین 130 تا 200 گرم در مورد خرما نیز وزن باید حدود 7 تا 8 گرم باشد،  که عمدتاً خرمای  تنظیم بازاری مضافتی است.»

میوه‌های تنظیم بازاری بالاتر از بازار قیمت خورد

معتمد با اشاره به واگذاری سه ساله مسئولیت تنظیم بازار میوه شب عید و خرمای مورد نیاز ماه رمضان به بخش خصوصی، تاکید کرد که دولت در این زمینه هیچ بودجه‌ای تخصیص نمی‌دهد. وی افزود: «خرید و ذخیره‌سازی محصولات تحت نظارت کمیته راهبری استان (زیرمجموعه تنظیم بازار استان) یا اعضای منتخب تنظیم بازار استان انجام می‌شود و در زمان عرضه به بازار نیز نظارت مجددی بر کیفیت صورت می‌گیرد تا محصول سالم به دست مصرف‌کننده برسد.»

معاون سازمان مرکزی تعاون روستایی در خصوص قیمت‌گذاری این محصولات گفت: «قیمت‌های مختلفی در بازار پرتقال وجود دارد. پرتقال سالم و عاری از هرگونه آفت، لهیدگی و پوسیدگی وارد بازار می‌شود. این میوه‌ها با قیمتی کمتر از قیمت روز میوه مشابه در بازار عرضه می‌شوند. بر اساس رصدهای انجام شده در استان‌های مختلف، این تفاوت قیمت حداقل 15 درصد و در برخی موارد تا 33 درصد است.» 

وی یاد آور شد که قیمت‌گذاری  میوه شب عید توسط کمیته راهبری با حضور دستگاه های مختلف انجام می‌شود.

معتمد در پاسخ به اینکه چرا میوه تنظیم بازار شب عید بالاتر از قیمت های قبل در میادین میوه تره بار قیمت خورد، گفت: محصول تنظیم بازاری در مقایسه با میوه‌هایی که از قبل در میادین میوه و تره بار به فروش می رسید کیفیت بالاتری دارند و درجه یک هستند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=92039

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.