آوین ویژه»

پیشنهاد جدید استقلال به یاغی آبی‌پوشان سقوط آزاد قیمت دلار در بازار آزاد (۵ آبان) فوری/ کرایه مترو و اتوبوس رایگان شد سازمان ملل نیروهای خود را در سوریه کاهش می‌دهد با کمتر از ۵ میلیون تومان به قشم سفر کنید + جدول قیمت نگرانی جولانی از مذاکرات ایران و آمریکا صیدی: ایلان ماسک به ارزش ذاتی بورس تهران واقف است  آمریکا، ادامه اشغال سوریه را توجیه کرد نماینده دمشق در سازمان ملل: تل‌آویو در حال سوء استفاده از اوضاع داخلی سوریه است قیمت عرضه اولیه نیشکر کشف شد + جزئیات ظرفیت تولید ماهیان سردابی در لرستان به ۵۰ هزار تن می‌رسد برگزاری مراسم گرامیداشت شهدای اقتدار ایران در زاهدان اکثریت صهیونیست‌ها نتانیاهو را برای اسرائیل خطرناک می‌دانند غافلگیری‌های جذاب بورسی در راه است طرح گلریزان اجتماعی در همه استان‌ها برگزار می‌شود بازداشت ۴ نفر به اتهام جانبداری از رژیم صهیونیستی در کوهبنان طنین دعای جوشن کبیر در دامغان تاخیر دوباره در پرداخت معوقات بازنشستگان | سازمان تامین اجتماعی زیر قولش زد

0

ذخیره احتیاطی میوه تنظیم بازاری برای جبران کمبود های احتمالی

  • کد خبر : 92541
  • ۰۵ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۰
ذخیره احتیاطی میوه تنظیم بازاری برای جبران کمبود های احتمالی

معاون سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران با اشاره به تعیین ذخیره احتیاطی برای تنظیم بازار میوه عید گفت: در صورت احساس کمبود در هر استان، بلافاصله از ذخایر احتیاطی موجود برای آنها ارسال خواهد شد.

– اخبار اقتصادی –

 مرتضی معتمد، معاون فنی و بازرگانی سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران، در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، به تشریح جزئیات طرح تنظیم بازار میوه شب عید پرداخت و گفت: این طرح با هدف کنترل قیمت‌ها و حمایت از اقشار آسیب‌پذیر جامعه در آستانه سال نو آغاز شد.

معتمد با اشاره به نقش کمیته راهبری استان‌ها در تعیین قیمت میوه، اظهار داشت: قیمت‌گذاری بر اساس فاکتورهای متعددی از جمله کشش بازار، محدودیت‌ها یا محرومیت‌های استان، و با مشورت اصناف، صنعت و معدن، سازمان بازرسی و نماینده سازمان حمایت استان انجام می‌شود. قیمت نهایی معمولاً 15 تا 25 درصد زیر قیمت روز میوه در بازار تعیین می‌شود.

حراست تعاون روستایی بر روند توزیع میوه نوروزی نظارت می‌کند

وی با مقایسه قیمت میوه در طرح تنظیم بازار با قیمت میوه در میوه‌فروشی‌های سطح شهر تهران، تاکید کرد: اجرای این طرح به نفع آحاد جامعه به ویژه اقشار آسیب‌پذیر است.

معاون سازمان مرکزی تعاون روستایی در خصوص کیفیت میوه‌های عرضه شده در این طرح، تصریح کرد: میوه‌ها از جایگاه‌ها و غرفه‌های مشخص‌شده توسط وزارت جهاد کشاورزی خریداری شده و مشخصات کیفی مورد نظر وزیر جهاد کشاورزی در آنها رعایت می‌شود. این میوه‌ها حتی در لحظه خروج از سردخانه نیز مجدداً مورد بازدید و معاینه قرار می‌گیرند تا از عدم وجود هرگونه پوسیدگی اطمینان حاصل شود.

معتمد در پاسخ به انتقادات مطرح شده درباره عدم عرضه میوه‌های درجه یک در برخی از جایگاه‌ها، گفت: سازمان مرکزی تعاون روستایی توزیع میوه در غرفه‌های عرضه مستقیم را ترجیح می‌دهد تا این محصول به طور مستقیم به دست مردم برسد.

وی در خصوص نحوه توزیع میوه در استان‌های مختلف، توضیح داد: تعداد غرفه‌های عرضه مستقیم در هر استان بر اساس جمعیت، پراکندگی و تعداد شهرستان‌ها تعیین می‌شود تا دسترسی آسان برای شهروندان میسر شود.

معتمد با بیان اینکه هیچ کمبودی در زمینه تامین میوه وجود ندارد، افزود: در صورت احساس کمبود در هر استان، بلافاصله از ذخایر احتیاطی موجود برای آنها ارسال خواهد شد.

وی با اشاره به انواع میوه‌های عرضه شده در طرح تنظیم بازار، گفت: سیب قرمز، سیب زرد، پرتقال تامسون شمال و پرتقال والنسیا جنوب از جمله میوه‌هایی هستند که در این طرح عرضه می‌شوند.

معاون سازمان مرکزی تعاون روستایی گفت: این طرح 17 سال است که اجرا می‌شود و هدف از آن کنترل قیمت‌ها در زمان افزایش تقاضا در پایان سال است. در این زمان، دولت با عرضه میوه با قیمت پایین‌تر از قیمت بازار، به بازار پیام می‌دهد که قیمت‌ها نباید افزایش یابد.

معتمد در پایان با اشاره به نحوه همکاری اصناف در این طرح، گفت: مغازه‌های میوه‌فروشی که تمایل به مشارکت در طرح را دارند، می‌توانند با عرضه میوه تنظیم بازار در کنار سایر میوه‌های خود، در این طرح مشارکت کنند.

وی در پاسخ به سوالی درباره میزان کل محصول عرضه شده در این طرح در سطح کشور، گفت: میزان میوه عرضه شده بر اساس نیاز اعلام شده توسط کمیته راهبری استان‌ها تعیین می‌شود و هیچ محدودیتی در این زمینه وجود ندارد.

معتمد در پاسخ به اینکه چرا میوه تنظیم بازار شب عید در فصل برداشت و در زمان ارزانی میوه اقدام به خرید و ذخیره سازی نکرده اند اظهارکرد: ملاک قیمت فروش است که بر اساس قیمت روز میوه مشابه در بازار و با 15 تا 20 درصد تخفیف تعیین می‌شود. مهم نیست که میوه را با چه قیمتی خریداری شده است، بلکه باید بر اساس فرمول تعیین شده قیمت‌گذاری کنید.

وی در پایان خاطرنشان کرد: سازمان مرکزی تعاون روستایی در فصل برداشت میوه نقشی ندارد و این کار توسط بخش خصوصی و اتحادیه های مربوطه انجام می‌شود.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=92541

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.