آوین ویژه»

افزایش سقف تامین مالی جمعی برای بنگاه‌های کوچک ریابکوف: تفاهم با دمشق درباره تاسیسات نظامی روسیه در سوریه لازم است قیمت نوبرانه‌های بهاری در میادین تهران دستگیری عامل قتل نوجوان ۱۷ ساله در تفرش مراسم تدفین سیدحسین نصرالله چگونه انجام می‌شود؟ پایه حقوق ۱۵ میلیون تومانی کارگران قطعی شد ظریف: مقاومت نیروی نیابتی ایران نیست/ در وعده صادق ۱ و ۲ ایران بود که به اسرائیل پاسخ داد، نه مقاومت + فیلم موضع گیری خصمانه ۲ مقام ارشد امنیتی و نظامی آمریکا علیه ایران پیام همدردی امارات با ایران هشدار سطح نارنجی گرد و خاک برای ۲۱ استان چالش طراحی صحنه فیزیکی و مجازی؛ فضاسازی موسی کلیم‌الله چطور شکل گرفت؟ اعلام فرایند نهایی فراخوان جذب هیئت علمی تا حداکثر یک ماه آینده سرلشکر باقری به جمع راهیان نور پیوست تقدیر الهی با تلاش‌های جهادی در طرح «رویش امید» گره خورده است موقوفات با حضور هیئت امنا احیا شدند دستور شناسایی مشترکانی که از ماینر استفاه می‌کنند صادر شد محدودیت‌های ترافیکی نوروز ۱۴۰۴ اعلام شد جاسوسی برای ایران/ یک سرباز انگلیسی در دادگاه به مجرم شناخته شد

2

صفر تا صد درباره واریز سود سهام عدالت (۳ آذر)

  • کد خبر : 14984
  • ۰۳ آذر ۱۴۰۳ - ۲۲:۵۲
صفر تا صد درباره واریز سود سهام عدالت (۳ آذر)

مدیرعامل شرکت سمات نحوه انتقال الکترونیک سهام غیر از عدالت متوفیان به وراث را توضیح داد.

 محمد باغستانی، مدیرعامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی، با اشاره به الکترونیکی شدن انتقال سهام متوفیان اظهار داشت: بالغ بر ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار متوفی دارای سهام عدالت هستند که برای تعیین تکلیف انتقال این سهام به وراث آبان ماه سال گذشته سامانه میراث را راه اندازی کردیم که این سامانه مختص انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث بوده و عموم این سامانه عموم وراث متوفیان دارای سهام را پوشش نمی‌داد. اما در حال حاضر این سامانه کلیه سهامداران بازار سرمایه تعمیم داده شد که متوفیانی دارند که به دنبال تقسیم سهم الارث هستند.

وی تاکید کرد: البته انتقال سهام عدالت همچنان همان فرایند گذشته را با مراجعه احدی از وراث به دفاتر کارگزاری‌ها و شعب منتخب بانک‌ها صورت می‌گیرد.

مدیر عامل شرکت سمات گفت: این روش الکترونیکی شدن سهام عدالت مشغول آن دسته از متوفیان سهامدار می‌شود که دارایی غیر از سهام عدالت دارند. ورثه‌ای که می‌خواهند سهام عدالت متوفی را تقسیم کنند همچنان باید برای تشکیل پرونده به دفاتر کارگزاری‌ها و شعب منتخب بانک‌ها مراجعه حضوری داشته باشند.

باغستانی درباره روند انتقال سهام الکترونیکی از متوفی به وراث گفت: تعداد متوفیان سهامدار بسیار زیاد و پروسه انتقال سهام به وراث بسیار پیچیده است، در درگاه یکپارچه ذینفعان به نحوی فرایند را به صورت الکترونیکی انجام دادیم که تمامی مدارک با ورود احدی از وراث که سجامی شده باشند به صورت الکترونیکی بارگذاری می‌شود و در این فرایند پروسه ۳۰ روزه به کمتر از دو روز کاهش پیدا می‌کند.

وی تاکید کرد: نیازی به اقدام تمام وراث نیست و احدی از وراث باید سجامی باشد و فقط مدارک شناسی و انحصار وراثت و مدارک مالیاتی باید بارگذاری شود و نیازی به وکالت‌نامه نیست و جزییات مدارک در درگاه یکپارچه ذینفعان و سامانه سامت ثبت شده‌است، اما نیازی به هیچ مراجعه حضوری نیست و از منزل می‌توانند انتقال سهام متوفی را انجام دهند. اگر نقصی هم در مدارک دیده شود به دلیل ارتباط مستمر با افراد سریعا نقص مدرک را اطلاع داد.

وی درباره تقسیم سهام متوفی بین وراث ادامه داد: تقسیم سهام هم مبتنی بر انحصار وراثت رسمی کشور است که یا توسط داده یا شورای اختلاف صادر می‌شود و طبق آن تقسیم سهام صورت می‌گیرد.

مدیرعامل سمات همچنین درباره پرداخت سود سهام عدالت متوفیان به وراث گفت: سود سهام عدالت متوفیان مورد محاسبه قرار داده و برای وراثی که پرونده تشکیل داده‌اند در اولین مرحله پرداخت سود سهام عدالت سود متوفی هم برای آنها واریز می‌شود که این سود مشمول سود سال ۹۸ تا به امروز می‌شود.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=14984

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.