آوین ویژه»

هیئتی که هدف خود را کادرسازی فرهنگی و تربیت یار امام زمان(عج) می داند آیفون جدید، یک گوشی تاشو با قیمت ۲ هزار دلار کدام آیه قرآن کریم، راه تحقق شعار رئیس جمهور را نشان می‌دهد؟ تثبیت جمعیت روستایی استان مرکزی نیازمند تقویت خدمات اجتماعی است بدرقه پیکر سردار شهید «علی شادمانی» به سمت گلزار شهدای همدان ایرلند برای نخستین‌بار با تعیین سفیر فلسطین دراین کشور موافقت کرد اسرائیل خودزنی کرد/ لحظه حمله سامانه موشکی «گنبد آهنین» به اراضی اشغالی + فیلم تخصیص ۱۵ درصد حقوق دولتی معادن به استان‌ها؛ تحولی در توسعه زیرساخت‌ها و معادن سیدحسن فراتر از همه محاسبات جهانی، پشت برادران اهل سنتش ایستاد اهمیت تامین نیاز گروه‌های استانی در «تئاتر فجر»؛ نخبه‌ای که با «جیمی جامپ» از عرش به فرش رسید لحظاتی از بیست و سومین جشن سینمایی و تلویزیونی حافظ جامعه نیازمند هنر انقلاب اسلامی است محفل قرآنی آستان حضرت عبدالعظیم (ع) در شب اول شعبان برپا می‌شود بیرجند میزبان مسابقات جهت‌یابی قهرمانی کشور و انتخابی تیم ملی تولید جهانی برنج از ۵۲۱.۵۲ میلیون تن فرا رفت| چین و هند نیمی از تولید جهانی را رقم می زنند معرفی آثار راه‌یافته به نهمین جشنواره ملی تئاتر ایثار مسکو: اوکراین ۱۷۰ نظامی خود را در محور کورسک از دست داد احداث کارخانه فروآلیاژ شیروان؛ گامی بلند در مسیر خودکفایی صنعت فولاد ایران

1

وام ویژه و میلیاردی برای این واحدهای مسکونی

  • کد خبر : 52278
  • ۳۰ دی ۱۴۰۳ - ۱۷:۰۶
وام ویژه و میلیاردی برای این واحدهای مسکونی

براساس آمارهای منتشر شده، استفاده از فناوری‌های نوین و صنعتی‌سازی در ساخت مسکن باعث افزایش سقف تسهیلات ساخت به میزان یک میلیارد تومان شده است.

در سال‌های اخیر، با پیشرفت چشمگیر در زمینه فناوری‌های نوین و روش‌های صنعتی‌سازی در صنعت ساخت و ساز، تحولی بزرگ در میزان تسهیلات ساخت مسکن به‌وجود آمده است. این تحولات به‌ویژه در زمینه استفاده از روش‌های مدرن و اتوماسیون در ساخت‌وساز، منجر به کاهش هزینه‌ها و افزایش بهره‌وری پروژه‌ها شده است. به‌علاوه، از آنجا که فناوری‌های جدید باعث تسریع در روند ساخت و کاهش مصرف منابع می‌شوند، دولت‌ها و نهادهای مالی نیز به‌طور طبیعی تمایل بیشتری به حمایت از پروژه‌های ساختمانی با استفاده از این روش‌ها نشان داده‌اند.

در نتیجه این تغییرات، سقف تسهیلات ساخت مسکن در بسیاری از موارد به یک میلیارد تومان افزایش یافته است. این افزایش تسهیلات نه‌تنها به سازندگان امکان ساخت و ساز با کیفیت و با هزینه‌های کمتر را می‌دهد، بلکه باعث کاهش فشار بر خریداران مسکن و تسهیل در فرآیند خرید و فروش می‌شود. به‌ویژه در شرایط اقتصادی فعلی که تأمین منابع مالی برای ساخت و خرید مسکن چالش‌برانگیز است، این افزایش تسهیلات می‌تواند گامی مؤثر در جهت توسعه بیشتر پروژه‌های مسکن و تحقق برنامه‌های مسکن ملی و نهضت ملی مسکن باشد.

علاوه بر این، صنعتی‌سازی در بخش مسکن می‌تواند به کاهش قیمت تمام‌شده و بهبود کیفیت ساخت‌وساز منجر شود. در این شرایط، سازندگان قادر خواهند بود تا به‌طور مؤثرتر و با هزینه‌های پایین‌تر، پروژه‌های مسکونی بیشتری را به بهره‌برداری برسانند. این امر در نهایت می‌تواند تأثیر مثبتی بر بازار مسکن و رفاه عمومی داشته باشد، زیرا با افزایش عرضه مسکن و کاهش هزینه‌ها، دسترسی به خانه برای قشر وسیع‌تری از مردم فراهم می‌شود.

طبق آمارهای اعلام شده استفاده از فناوری‌های نوین و صنعتی سازی زمینه ساز افزایش میزان تسهیلات ساخت تا یک میلیارد تومان شده است.

پرداخت تسهیلات ساخت مسکن یکی از مهم ترین اقدامات و گام ها در جهت تکمیل پروژه‌های نهضت ملی مسکن به شمار می رود که‌ متاسفانه در این زمینه همکاری های لازم از سوی بانک ها صورت نمی گیرد و طبق آمارها از ۲۷ بانک تنها ۲یا ۳بانک اقدام به پرداخت تسهیلات می کنند که همین امر باعث شده روند اجرای پروژه‌های نهضت ملی مسکن با کندی همراه شود.

طبق قانون باید بانک ها ۲۰ درصد از تسهیلات خود را به بخش مسکن اختصاص دهند اما متاسفانه در این زمینه بانک‌ها کوتاهی کرده و همکاری در این بخش دیده نمی شود.

وزارت-راه-و-شهرسازی-1

طبق آخرین آمارهای که اعلام شده از سوی وزارت راه و شهرسازی بوده از ابتدای امسال تا پایان آذرماه، ۱۹ هزار و ۹۶ قرارداد برای احداث ۴۲ هزار و ۸۱۵ واحد مسکونی به ارزش ۱۹۵ هزار و ۶۳۴ میلیارد ریال در بانک مسکن به امضا رسیده که این میزان، ۲۰ درصد از کل حجم تسهیلات منعقده بانک مسکن را شامل می شود.

در سال ۱۴۰۳، سقف تسهیلات اعطایی ساخت مسکن به سازندگانی که از روش‌های نوین و فناوری های ساخت استفاده می‌کنند، برای هر واحد در شهرهای تهران، اصفهان، شیراز، مشهد، تبریز، کرج، اهواز، بندرعباس، بوشهر، قم، ساری و رشت ۱۰ میلیارد ریال، در سایر مراکز استان‌ها و شهرهای بالای ۲۰۰ هزار نفر جمعیت ۹ میلیارد ریال و در سایر شهرها ۸ میلیارد ریال است که به مرور و متناسب با پیشرفت فیزیکی پروژه‌ها به سازندگان پرداخت می‌شود.

براساس این گزارش در راستای افزایش میزان صرفه جویی در مصرف انرژی و استفاده از فناوری‌های نوین ساخت واحدهای مسکونی کم‌مصرف و پیش‌بینی مشوق‌هایی در این زمینه، پرداخت تسهیلات به واحدهای مسکونی احداث شده در قالب صنعتی‌سازی، ساختمان‌های سبز و ساختمان‌هایی که با پایبندی به مقررات ملی ساختمان، موجب کاهش هدر روی و صرفه‌جویی انرژی سرمایشی و گرمایشی می‌شوند را در اولویت قرار داده است.

بر این اساس، استفاده از فناوری‌های نوین ساخت، از مؤلفه‌های تأثیرگذار در اولویت‌بخشی اعطای تسهیلات بانک مسکن به شمار می‌آید.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=52278

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.