آوین ویژه»

واگذاری امور حوزه‌ها به استان‌ها شوخی مهران غفوریان با یوسف تیموری در ویژه برنامه تحویل سال نو اصلاح‌ نقاط حادثه‌خیز راه‌های روستایی هرمزگان درحال انجام است‌ اقتدار انقلاب اسلامی به برکت ولایت فقیه و مردم است نخست‌وزیر فرانسه برکنار و دولت این کشور منحل شد یک مدرس دانشگاه: در بازسازی فقط با کالبد یک ساختمان مواجه نیستیم فرصت‌ های جدید برای این دهک ها | کالابرگ الکترونیکی در آستانه رونمایی افزایش چند برابری قیمت مواد اولیه کود توسط شرکت‌های دولتی هدف ایمیدرو در مدل‌های جدید سرمایه‌گذاری، جهش در اکتشاف است ترکیب احتمالی استقلال مقابل گل گهر اعلام شد شوک به پرسپولیس / دروازه بان ملی پوش مصدوم شد بازدیدمعاون رئیس‌جمهور درامور زنان وخانواده ازبیمارستانی در جنوب تهران ترامپ: تضمین خواهیم کرد صلح در غزه برقرار شود!؛ حماس تا شنبه اسیران را آزاد کند مناطق مسکونی یمن بانک اصلی اهداف جنگنده‌های آمریکایی است المپیاد ورزشی پسران مدارس سمپاد سمنان در گرمسار برگزار شد شبکه گاز آمل پایدار است؛ رفع قطع برق اکران فیلم «تنگه»؛ پای فیلم‌های خارجی دوباره به سینما باز شد؟ معرفی دبیران پژوهش و آموزش دوازدهمین دوسالانه ملی سرامیک

3

مالیات شرکت های زیان ده چگونه تعیین می شود؟

  • کد خبر : 54872
  • ۰۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۴:۵۲
مالیات شرکت های زیان ده چگونه تعیین می شود؟

برخی افراد ممکن است تصور کنند که شرکت‌ های زیان‌ ده هیچ الزامی به پرداخت مالیات ندارند، اما در واقع، این‌ گونه شرکت‌ ها نیز تحت شرایط خاصی مکلف به پرداخت مالیات هستند. به همین دلیل، آشنایی با نحوه تعیین مالیات شرکت‌های زیان‌ ده از اهمیت ویژه‌ ای برخوردار است.در این گزارش، ابتدا به تعریف زیان‌ دهی شرکت و مفهوم آن پرداخته می‌ شود. سپس نحوه تعیین مالیات شرکت‌ های زیان‌ ده مورد بررسی قرار می‌گیرد. همچنین در ادامه، شرایط و مقررات مرتبط با مالیات شرکت‌ های زیان‌ ده و نحوه محاسبه مالیات شرکت‌ هایی که در آستانه انحلال یا ورشکستگی قرار دارند، تشریح می‌ شود.

ماده ۱۴۷ قانون مالیات‌های مستقیم در خصوص زیان‌ها و هزینه‌های قابل قبول مالیاتی بیان می‌کند:

«هزینه‌های قابل قبول برای تعیین درآمد مشمول مالیات، مطابق مقررات این قانون، عبارت‌اند از هزینه‌هایی که در حدود متعارف، مبتنی بر اسناد و مدارک بوده و صرفاً مربوط به کسب درآمد مؤسسه در دوره مالی مربوطه باشد، با رعایت حدنصاب‌های تعیین‌شده.

در صورتی که هزینه‌ای در این قانون پیش‌بینی نشده یا بیش از حد نصاب‌ های مقرر باشد، اما پرداخت آن بر اساس قانون یا مصوبه هیئت وزیران انجام شده باشد، این هزینه نیز قابل قبول خواهد بود.»

بنابراین، برای آنکه زیان یا هزینه‌های یک شرکت مورد تأیید سازمان امور مالیاتی قرار گیرد، رعایت چند شرط الزامی است:

۱. ارائه اسناد و مدارک: شرکت باید مدارکی ارائه کند که نشان دهد هزینه‌ها مربوط به خود شرکت بوده و در دوره مالی مشخصی انجام شده است.

۲. پرداخت از طریق سامانه بانکی: پذیرش هزینه‌هایی که به صورت نقدی یا معامله پایاپای انجام نشده و مبلغ آن‌ها بیش از ۵۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال است، مشروط به پرداخت یا تسویه از طریق سیستم بانکی خواهد بود.

همچنین، مطابق ماده ۱۴۸ قانون مالیات‌های مستقیم، هزینه‌هایی که شامل موارد زیر باشد، به عنوان هزینه‌های قابل قبول مالیاتی تلقی شده و زیان‌ده بودن شرکت از سوی سازمان امور مالیاتی تأیید خواهد شد:

  • خرید مواد مصرفی مرتبط با کالا و خدمات فروخته‌شده شرکت.
  • پرداخت حقوق کارکنان، بازنشستگان و هزینه‌های بهداشتی و درمانی.
  • وجوه پرداختی بابت بیمه‌های بهداشتی، عمر و حوادث ناشی از کارکنان.
  • هزینه معادل یک ماه آخرین حقوق و دستمزد، تعدیل حقوق سنوات قبل، و مبالغ مرتبط با تأمین حقوق بازنشستگی، وظیفه، مزایای پایان خدمت، خسارت اخراج و بازخرید کارکنان.

رعایت این الزامات نه تنها موجب تأیید هزینه‌ها و زیان شرکت از سوی سازمان امور مالیاتی می‌شود، بلکه به شرکت‌ها کمک می‌کند تا مدیریت بهتری بر امور مالی و هزینه‌های خود داشته باشند و از بروز مشکلات مالیاتی در آینده جلوگیری کنند.

مالیات-بر-تراکنش-بانکی

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=54872

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.