آوین ویژه»

غریب آبادی: تفاهم با آمریکا ممکن است گمرکات آبادان آماده توسعه تبادلات تجاری بین ایران و کویت هستند پرداخت ۸۱۱ هزار وام نهضت ملی مسکن تا پایان سال/ جزئیات افزایش سقف تسهیلات تبریک نوروزی عباس عراقچی به ۱۱ همتای خود ترکیب تیم فوتبال پرسپولیس برای دیدار با سپاهان اعلام شد قوه قضاییه آماده اجرای قصاص عامل حمله به سفارت آذربایجان ترکیه: ما در حمله به «حلب» سوریه هیچ نقشی نداریم/ آمریکا حامی اصلی تروریست‌هاست فیدان: گسترش روابط همه جانبه با ایران را خواستاریم؛ به خاک سوریه طمع نداریم هشدار سازمان هواشناسی: ۲۰ استان در معرض بارش و ناپایداری جوی نمایشگاه «اسلام و اروپا» در کرواسی افتتاح شد فهرست جنجالی بازیگران برتر قرن بیست و یکم؛ بدون مریل استریپ و برد پیت قمی: «اوج»با تجربه‌های موفق احسان محمدحسنی به اوج رسید «رقیه معتمدی» معاون آموزش‌وپرورش لرستان شد مراسم آئینی بوشهر به عرصه ملی معرفی شود واشنگتن، پکن و مسکو در مسیر تلاقی| همگرایی بین کشورهای آسیای مرکزی و منافع آمریکا گسترش ارتباطات میان سازمان همکاریهای اقتصادی اکو و اتحادیه آفریقا ۱۷ طرح صنعتی لرستان موفق به دریافت ۱۸۱ میلیارد سرمایه ثابت شدند ابومازن هم با طرح ترامپ درباره کوچ اجباری اهالی غزه مخالفت کرد

1

زنان کرجی رکورد بازار کار را شکستند

  • کد خبر : 69002
  • ۲۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۳:۱۸
زنان کرجی رکورد بازار کار را شکستند

بررسی آمارهای نیروی کار در پاییز ۱۴۰۳ نشان می‌دهد که استان البرز بیشترین سهم زنان شاغل با بیش از ۴۹ ساعت کار در هفته را دارد. در مقابل، استان کردستان کمترین سهم اشتغال زنان با ساعت کاری بیش از ۴۹ ساعت در هفته را به خود اختصاص داده است.

اشتغال زنان و میزان ساعات کاری آن‌ها یکی از شاخص‌های مهم در بررسی وضعیت بازار کار و عدالت شغلی در کشور است. در حالی که برخی استان‌ها دارای نرخ بالایی از زنان شاغل با ساعات کاری طولانی هستند، برخی دیگر از استان‌ها در سطح پایین‌تری از این شاخص قرار دارند.

مرکز آمار ایران که به عنوان معتبرترین مرجع در انتشار داده‌های بازار کار شناخته می‌شود، گزارشی از وضعیت زنان شاغل در پاییز ۱۴۰۳ منتشر کرده است. بر اساس این گزارش، استان البرز با سهم ۲۶.۸ درصدی بیشترین میزان زنان شاغل با بیش از ۴۹ ساعت کار در هفته را دارد، در حالی که استان کردستان با ۳.۵ درصد کمترین سهم را به خود اختصاص داده است.

این تفاوت‌ها می‌تواند ناشی از عوامل متعددی از جمله شرایط اقتصادی، نوع مشاغل در دسترس، و میزان مشارکت زنان در بازار کار باشد. در ادامه این گزارش، به بررسی دقیق‌تر میزان ساعات کاری زنان در استان‌های مختلف پرداخته خواهد شد.

زنان-شاغل

سهم زنان شاغل با ساعات کاری طولانی در استان‌های کشور

بررسی‌های آماری نشان می‌دهد که در کل کشور، سهم زنان شاغل با بیش از ۴۹ ساعت کار در هفته معادل ۱۴.۴ درصد است. به عبارت دیگر، از هر ۱۰۰۰ زن شاغل در کشور، ۱۴۴ نفر بیش از ۴۹ ساعت در هفته کار می‌کنند. در میان استان‌ها، البرز با ۲۶.۸ درصد بیشترین سهم را به خود اختصاص داده است، در حالی که استان کردستان با ۳.۵ درصد کمترین سهم را دارد.

علاوه بر این، برخی استان‌ها مانند آذربایجان شرقی با ۱۱ درصد، سهمی پایین‌تری نسبت به میانگین کشوری دارند. در استان تهران که پایتخت کشور محسوب می‌شود، سهم زنان شاغل با بیش از ۴۹ ساعت کار در هفته ۱۹.۱ درصد گزارش شده است که بالاتر از میانگین کشوری است.

همچنین این آمارها نشان می‌دهد استان‌های بزرگ مانند خراسان رضوی و اصفهان به ترتیب سهمی معادل ۱۳.۱ درصد و ۸.۴ درصد را به خود اختصاص داده‌اند. سهم اشتغال زنان با ساعت کاری بالای ۴۹ ساعت در استان قم حدود ۲۰.۷ درصد بوده که نشان می‌دهد از هر ۱۰۰۰ زن شاغل در این استان ۲۰۷ نفر بیش از ۴۹ ساعت در هفته کار می‌کند.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=69002

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.