آوین ویژه»

خشم آشکار دختر استقلالی به عیسی آل کثیر + فیلم حسینی: بازارچه بزرگ سوغات و محصولات کشاورزی در ساوه احداث می‌شود ترامپ: جنگ سختی را علیه باندهای قاچاق مواد به راه خواهیم انداخت بیژن بنفشه‌خواه جزئیات پرونده پژمان جمشیدی را افشا کرد یک کشته و سه مصدوم به دلیل واژگونی خودرو در محور امیدیه – ماهشهر ماجرای قرار عاشقانه یک شهید مفقودالاثر چه بود؟ قابل اتکاترین تامین کننده صنعتی کشور نظامیان سوئد در لتونی مستقر شدند کنتاکی زیر آب رفت و طوفان جان ۱۰ نفر را گرفت ادعای تروریستها درباره تصرف شهرک خان طومان رهایی یک محکوم به قصاص نفس در نوشهر استوری شام عاشقانه تازه عروسی دهه هشتادی حسین تهی سوژه شد گفتگوی تلفنی وزیر امور خارجه و دبیرکل سازمان ملل متحد پیشنهاد نجومی به ستاره استقلال لو رفت نشست چهره‌های تبلیغی خراسان شمالی با محوریت فاطمیه ۱۴۰۴ برگزار شد رفع کامل آثار جنگ ۱۲ روزه، یک تا دو سال زمان می‌برد احتمال کنار گذاشتن ایران از جام جهانی به خاطر قوانین ترامپ اظهارات عضو سازمان بورس درباره ثبت نام جدید سهام عدالت

1

واقعیت پشت پرده گردوی زودرس؛ از مناطق گرمسیر تا کوهستان‌های تویسرکان

  • کد خبر : 166684
  • ۱۱ مهر ۱۴۰۴ - ۰:۳۵
واقعیت پشت پرده گردوی زودرس؛ از مناطق گرمسیر تا کوهستان‌های تویسرکان

این روزها در بعضی پیج‌های اینستاگرامی شاهد عرضه گردو هستیم. همین موضوع برای خیلی از خریداران قدیمی و جدید سوال ایجاد کرده که چرا هنوز خیلی از کسب و کارها گردو را عرضه نکرده‌اند. دلیل اصلی به زمان و محل برداشت برمی‌گردد.

برخی فروشندگان محصول خود را از مناطق گرمسیر مثل نهاوند، لرستان و ملایر تهیه می‌کنند. در این مناطق به دلیل شرایط آب‌وهوایی یا حتی نگرانی از سرقت محصول، برداشت زودتر آغاز می‌شود. اما نکته مهم اینجاست که همه مناطق یکسان نیستند.

تفاوت گردوی دشتی و کوهستانی

یکی از مهم‌ترین مناطق تأمین گردو در ایران، شهرستان تویسرکان است. برداشت گردو در این منطقه از ۲۵ شهریور آغاز و تا ۲۵ مهر ادامه دارد. روند برداشت نیز از باغ‌های دشتی شروع شده و به سمت کوهپایه و سپس کوهستان می‌رود.
گردوی دشتی به دلیل دریافت آفتاب بیشتر زودتر می‌رسد اما گردوی کوهستانی به‌مراتب کیفیت بالاتری دارد. دلیل آن هم این است که گردوی کوهستانی دیرتر برداشت می‌شود، مغز آن سفیدتر، پرچرب‌تر و ماندگارتر است. در مقابل، گردوی مناطق دشتی بعد از یکی دو ماه تغییر رنگ داده، چروکیده شده و از رنگ سفید به کرمی متمایل می‌شود.

مشکل گردوی زود چیده شده

گردویی که خیلی زود برداشت میشود معمولا مغزش داخل پوست چوبی به رشد کامل نرسیده و در ابتدا به نظر پر و تپل دیده می شود ولی به محض خشک شدن حتی در غلاف چوبی گردو چروکیده و تغییر رنگ می دهد.

مشکل مغز کردن گردوی خیس

به خاطر از دست ندادن زمان پر تقاضای محصول فروشندگان برای آماده سازی سریعتر این چنین گردو ها رو با پوست سبز می شکنن و مغز آن را زیر پنکه خشک میکنند. این کار باعث باقی ماندن رطوبت در داخل مغز گردو میشود و کیفیت نهایی محصول را پایین میآورد. چنین گردویی نه طعم اصیل دارد و نه ماندگاری مناسب.

راهکار چیست؟ صبر کنید تا بهترین گردو برسد

اگر به دنبال خرید گردوی باکیفیت هستید، بهتر است عجله نکنید. بهترین گردو همان گردوی کوهستانی است که در زمان درست برداشت شده باشد. صبر کردن باعث می‌شود محصولی تهیه کنید که هم طعم بهتری دارد و هم ماندگاری بالاتری خواهد داشت.

برای اطلاع از زمان عرضه بهترین گردوی کوهستانی و تهیه مستقیم آن می‌توانید از مجموعه‌ی پوست کاغذی اقدام کنید. همین‌جا هم اگر قصد خرید گردو باکیفیت دارید، کافیست منتظر عرضه محصول تازه و اصلی باشید.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=166684

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 2
  1. چرا گردوی کوهستانی ماندگاری بیشتری نسبت به گردوی دشتی داره؟

    • گردوی کوهستانی به دلیل شرایط آب‌وهوایی سردتر و برداشت دیرتر، زمان کافی برای رسیدن کامل پیدا می‌کنه. همین موضوع باعث می‌شه مغز گردو پرچرب‌تر، سفیدتر و متراکم‌تر بشه. چربی و تراکم بالاتر هم باعث افزایش ماندگاری و حفظ کیفیت طعم گردو در طولانی‌مدت می‌شه.

قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.