آوین ویژه»

قدردانی گروهای فلسطینی از حمایت‌های ایران «قرارگاه» با موضوع اقدامات مردمی برای نیمه‌شعبان روی آنتن می‌رود اجرای طرح نظارتی ویژه شب یلدا در شمیرانات فصل جدید فعالیت واسپاری سپهرصادرات در حوزه اقتصاد سلامت/ حمایت از شرکت های دانش بنیان، کلید حل مشکلات اختتامیه مسابقات قرآن بسیج با حضور عوامل «محفل» برگزار شد «آقای اشمیت کیه؟» روی صحنه رفت رویداد ملی «بوشهر حسینیه مقاومت» برگزار می‌شود تحلیلگر مصری: دیمونا بلافاصله بمباران خواهد شد طرح کشورهای عربی برای مقابله با نقشه «ترامپ» مدارس مازندران یکشنبه و دوشنبه تعطیل است عکس | ساخت یک استادیوم عجیب با الهام از طبیعت عربستان دانشگاه تبریز در مقطع دکتری دانشجوی بدون کنکور می‌پذیرد بارش برف در روستاهای دهرت و فودیج شهرستان بهاباد کاهش ۴۰ درصدی سرقت منزل در سرپل ذهاب آتش پدافند هوایی روسیه اف-۱۶ اوکراین را منهدم کرد نبرد نابرابر تاجران ایرانی مقابل عمانی ها/ پیشنهاد مسقط برای تجارت با تهران دعوت مدیرکل انتقال خون کرمانشاه برای پیوستن به پویش اهدای خون کالاهای صادرات برگشتی مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

3

رتبه ۳۱ ایران در صادرات صنایع دستی جهان| توجه ویژه به زیرساختها در حوزه گردشگری

  • کد خبر : 21578
  • ۱۳ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۲
رتبه ۳۱ ایران در صادرات صنایع دستی جهان| توجه ویژه به زیرساختها در حوزه گردشگری

رئیس اتاق ایران با اشاره به اینکه ایران درحوزه صنایع‌دستی، بعد از هند وچین، سرآمد جهان است، گفت: باوجوداین، رتبه ایران در صادرات صنایع‌دستی ۳۱ است که هیچ مناسبتی با ظرفیت‌ها ندارد.

به گزارش بازار، صمد حسن‌زاده رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران در نشست صبحانه کاری فعالان اقتصادی با وزیر میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری در اتاق ایران گفت: ایران نسبت به ظرفیت‌های خود در حوزه گردشگری سلامت، هنر-صنعت فرش و صادرات صنایع‌دستی بی‌توجه است درحالی‌که امروز، گردشگری یکی از ارکان رشد اقتصادی بسیاری از کشورها محسوب می‌شود.

وی با اشاره به امکانات و ظرفیت‌هایی که در حوزه صنایع‌دستی و گردشگری داریم، افزود: متأسفانه نتوانستیم از این ظرفیت‌ها، بهره مناسبی ببریم. فرش ایران قدمت تاریخی دارد و همواره ایران را با نام فرش می‌شناختند؛ اما از این بخش نیز نتوانستیم، بهره لازم را ببریم.

او با بیان اینکه حدود ۲.۵ میلیون نفر از هنر صنعت فرش ارتزاق می‌کنند، تصریح کرد: از ۴۰۰ رشته صنایع‌دستی شناخته شده در دنیا، ۳۰۰ رشته آن در ایران ثبت شده و بعد از هند و چین، ایران در حوزه صنایع‌دستی سرآمد است؛ اما در حوزه صادرات صنایع‌دستی رتبه ایران ۳۱ اعلام می‌شود که با ظرفیت‌های موجود، هماهنگ نیست.

او به گردشگری سلامت اشاره کرد و افزود: ایران در بخش گردشگری سلامت نیز ظرفیت‌های بالایی دارد، هرچند به دلیل برخی بی‌توجهی‌ها و بی‌دقتی‌ها از این ظرفیت، غافل هستیم. در همین شرایط ترکیه توانسته با برنامه‌ریزی‌های دقیق در حوزه گردشگری سلامت رشد خوبی را تجربه کند.

باید به زیرساخت‌ها در حوزه گردشگری توجه شود

در بخش دیگر این نشست، احد عظیم زاده، رئیس کمیسیون گردشگری اتاق ایران، از وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی درباره امکاناتی سؤال کرد که قرار است با تکیه‌بر این امکانات، بر اساس برنامه هفتم پیشرفت ۱۵ میلیون گردشگر وارد کشور شود و آیا در ایران چنینی امکاناتی برای جذب توریسم و گردشگر وجود دارد؟

عظیم زاده گفت: بانک‌ها در ایران بنگاه‌داری می‌کند. بانک‌ها ۹۵ درصد منابع خود را به شرکت‌های خود می‌دهند و البته الآن این موضوع ممنوع شده و نتیجه این است که بانک به شرکت‌های تسهیلات نمی‌دهند و به‌صورت متناظر عمل می‌کنند.

او ادامه داد: اگر همین امروز توافق صورت گیرد و ۱۵ میلیون گردشگر وارد کشور شود؛ این گردشگرها از کدام هتل، ایرلاین، هتل‌ها و غذاخوری‌ها و سرویس بهداشتی‌ها و اتوبوس‌ها استفاده خواهد کرد؟ توریست امکانات می‌خواهد و امروز باید کار را شروع کنیم. این کار با صلاحدید وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ممکن است.

به گفته عظیم‌زاده اگر دولت بودجه نداشته باشد، چگونه می‌توان زیرساخت ایجاد کرد؟ درخواست ما این است که برای گردشگری کشور دستورات ویژه صادر شود.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=21578

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.