آوین ویژه»

تصاویری از حضور تروریستها در مرکز شهر دمشق و صدای ممتد تیراندازی تخریب جاده‌های جنوب لبنان توسط اسرائیل ایستادگی مؤمنان در کنار هم آنها را به قدرتی غیر قابل توقف تبدیل می کند آزادسازی ۲ منطقه دیگر در «دونتسک» و «لوهانسک» توسط روسیه زندگی ثمینه باغچه‌بان مستند شد روایت «زنان» فداکار و خلق حماسه‌های بزرگ انسداد ۲۱ محور شریانی به علت بارش سنگین برف و کولاک امداد هوایی اورژانس برای انتقال سه مصدوم تصادف از میمه به اصفهان زلنسکی: قطع گاز روسیه از طریق اوکراین، بزرگ‌ترین شکست مسکو است طرح‌های پیشگیرانه موادمخدر باید ازمدارس ودانشگاه‌ها آغاز شود سامسونگ دست به جادو زد؛ با دوربین‌های بیرون‌زده خداحافظی کنید! ویروسی خطرناک تر از آنفلوانزا | مردم خیلی مراقب باشند ورود ۱۲۰ هزار خودروی غیربومی به کرمانشاه از آغاز سفرهای نوروزی عکس | آیفون ۱۷ پرو برای اولین بار دیده شد عذرخواهی معاون دفتر رئیس‌جمهور از حسن یزدانی سهم بازار آپشن از مبادلات هفتگی بازار سرمایه پدر شهید «عباس محمدزاده چابکی» آسمانی شد تل آویو: انصارالله یمن به طور مستقل تصمیم به تشدید حملات به اسرائیل گرفته است

1

پدر باقلوای ایران از شیرینی‌های کارآفرینی می‌گوید

  • کد خبر : 32968
  • ۳۰ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۳
پدر باقلوای ایران از شیرینی‌های کارآفرینی می‌گوید

نوشهر- حاتمی، بزرگترین تولیدکننده باقلوا در ایران معتقد است بدون حمایت و ریالی تسهیلات بانکی و فقط با زحمت و پشتکار توانست برای ۴۰۰ نفر کارآفرینی و شغل ایجاد کرده است.

علی حاتمی در گفت‌وگو با خبرنگار بازار که دو برند علی کنتیا و تکسین را به نام خود ثبت کرده است، افزود: در حال حاضر یکی از بزرگترین تولیدکننده های باقلوا در دنیا هستم و محصول را فقط در فروشگاه های خود عرضه می کنم.

وی که تاکنون حدود ۴۰ شعبه و فروشگاه عرضه باقلوا را در ایران راه اندازی کرده است، ادامه داد: کارم را از شهر تهران شروع کردم و مردم تهران و مازندران حمایت خوبی داشتند و خدا را شاکر هستم که توانستم محصولی ارائه دهم که دیگران توانایی تولید آن را ندارند.

این تولیدکننده با اظهار این که در حال حاضر ۴۰۰ نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم مشغول به کار هستند، افزود: بدون هیچ حمایت بانکی و تسهیلاتی و فقط با زحمت خودم توانستم کارآفرینی کنیم.

حاتمی به جوانان توصیه کرد کرد که کار را از جایی شروع کنند و خواستن را مهم تلقی کرد و گفت: یکی از اصل و اصول ما در بکارگیری نیروها این است که آموزش ها را به صورت تخصصی ارائه دهیم.

صاحب برند تک سین و علی کنتیا با اظهار این که در بین افراد شاغل همه اقشار به ویژه تحصیلکرده ها دیده می شوند، افزود: این مجموعه دانش بنیان بوده و در فروش محصولات حرفه ای عمل می کنیم.

وی با بیان این که وقتی در کنار تیم و مجموعه هستم، آرامش خاصی دارم، گفت: آرامش واقعی من زمانی خواهد بود که این تیپ کارها در ایران رواج بیشتری داشته باشد زیرا این محصول دانش بنیان برای جوانان و خانواده های ایرانی مقوی و لذیذ است.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=32968

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.