آوین ویژه»

ممنوعیت اسکان یا به‌کارگیری نیروی کار افغان در هشترود انتشار پوستر «ساعت جادویی» در آستانه اکران ادامه توحش رژیم صهیونیستی در نوار غزه / ۲۱ شهید و مجروح ساخت ۴۳۵ کیلومتر راه روستایی ثمره تلاش ۲.۵ ساله مسئولان کردستان است افتتاحیه چهارمین جشنواره امامت و مهدویت در مشهد مربی ترای اتلون آذربایجان شرقی به دوره بین المللی اعزام شد  دختر ایرانی رو دست رونالدو زد رژیم صهیونیستی مدعی ترور یکی از فرماندهان یگان ضدتانک حزب‌الله شد محاسبه گمرکی گوشی تلفن همراه اپل ۱۶ اعلام شد سازوکار مجلس برای اختصاص ۱۵ درصد از حقوق دولتی معادن در استان‌ها مستندهای کوتاه بخش بین‌الملل «سینماحقیقت» مشخص شدند نظرسنجی درباره ۳ برنامه؛ ماجرای حذف کارشناس سحر شبکه دو چه بود؟ طراحی گوشی جدید سونی لو رفت / عکس سالانه ۴۰۰ میلیون مترمکعب آب از کانی سیب به دریاچه ارومیه رهاسازی می شود محورکندوان یکطرفه شد سومین مرحله اعزام کاروان راهیان نور از علی آباد کتول انجام شد آتش گرفتن یک پژو ۴۰۵ در شاندیز انصاری: وضعیت فرهنگی خانم‌ها در قانونگذاری لحاظ شود

1

پدر باقلوای ایران از شیرینی‌های کارآفرینی می‌گوید

  • کد خبر : 32968
  • ۳۰ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۳
پدر باقلوای ایران از شیرینی‌های کارآفرینی می‌گوید

نوشهر- حاتمی، بزرگترین تولیدکننده باقلوا در ایران معتقد است بدون حمایت و ریالی تسهیلات بانکی و فقط با زحمت و پشتکار توانست برای ۴۰۰ نفر کارآفرینی و شغل ایجاد کرده است.

علی حاتمی در گفت‌وگو با خبرنگار بازار که دو برند علی کنتیا و تکسین را به نام خود ثبت کرده است، افزود: در حال حاضر یکی از بزرگترین تولیدکننده های باقلوا در دنیا هستم و محصول را فقط در فروشگاه های خود عرضه می کنم.

وی که تاکنون حدود ۴۰ شعبه و فروشگاه عرضه باقلوا را در ایران راه اندازی کرده است، ادامه داد: کارم را از شهر تهران شروع کردم و مردم تهران و مازندران حمایت خوبی داشتند و خدا را شاکر هستم که توانستم محصولی ارائه دهم که دیگران توانایی تولید آن را ندارند.

این تولیدکننده با اظهار این که در حال حاضر ۴۰۰ نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم مشغول به کار هستند، افزود: بدون هیچ حمایت بانکی و تسهیلاتی و فقط با زحمت خودم توانستم کارآفرینی کنیم.

حاتمی به جوانان توصیه کرد کرد که کار را از جایی شروع کنند و خواستن را مهم تلقی کرد و گفت: یکی از اصل و اصول ما در بکارگیری نیروها این است که آموزش ها را به صورت تخصصی ارائه دهیم.

صاحب برند تک سین و علی کنتیا با اظهار این که در بین افراد شاغل همه اقشار به ویژه تحصیلکرده ها دیده می شوند، افزود: این مجموعه دانش بنیان بوده و در فروش محصولات حرفه ای عمل می کنیم.

وی با بیان این که وقتی در کنار تیم و مجموعه هستم، آرامش خاصی دارم، گفت: آرامش واقعی من زمانی خواهد بود که این تیپ کارها در ایران رواج بیشتری داشته باشد زیرا این محصول دانش بنیان برای جوانان و خانواده های ایرانی مقوی و لذیذ است.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=32968

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.