آوین ویژه»

رأی کابینه نتانیاهو به برکناری رئیس شین بت واردات ۶۱ تن شمش طلا در ۸ ماهه امسال اهمیت دوری از افرادی که واقعیت‌ها را در نظر انسان وارونه جلوه می‌دهند بازدید سهامداران و اهالی رسانه از معادن سنگ آهن احیا سپاهان/ تولید کنسانتره به ۲میلیون تن افزایش می‌یابد پلیس امنیت در اردستان یک کافی‌شاپ متخلف را پلمب کرد برگزاری نشست فرماندهان نیروی زمینی ارتش‌های آفریقایی در غنا احداث کارخانه‌ کنسانتره احیاء سپاهان در سال آتی با ۳هزار میلیارد تومان / تولیدی بالغ بر ۲۰هزار تن خواهیم داشت نماینده پارلمان لبنان: اگر اشغالگران در لبنان باقی بمانند حزب الله واکنش نشان می‌دهد بازده صندوق‌های سهامی در آذر امسال به ۲۰ درصد رسید اولین بولدوزر مدل کوماتسو تحویل راهداری اردبیل شد پیش‌بینی‌های هواشناسی برای ایام نوروز اعلام شد اهمیت کریدور اَرس و پلتفرم ۳+۳؛ روابط تهران و باکو رو به توسعه است بازی کش بازی چه نوع بازی می باشد؟ دستور رئیس جمهور درخصوص برنامه‌های ۱۶ آذر دانشگاه‌ها قیمت مسکن در پردیس از 2میلیارد عبور کرد / افزایش قیمت در حاشیه تهران ادامه دارد دمای هوا در لرستان افزایشی می‌شود دستور ویژه پزشکیان درمورد سهمیه‌های کنکور برزیل به دنبال تحول مالی در بریکس با استفاده از فناوری بلاک‌چین

0

نبود امکان حمل ونقل مناسب، مهمترین مشکل برای حضور در بازار آفریقا

  • کد خبر : 34509
  • ۰۲ دی ۱۴۰۳ - ۱۷:۲۳
نبود امکان حمل ونقل مناسب، مهمترین مشکل برای حضور در بازار آفریقا

عضو اتاق مشترک بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران و آفریقا گفت: یکی از مهمترین مشکلات برای حضور در بازار آفریقا نبود سیستم حمل و نقل مناسب است.

به گزارش بازار، «علی عباسی» امروز (یکشنبه) در سمینار صادرات فرآورده های نفت، گاز پتروشیمی به قاره آفریقا افزود: صادرات محصولات نفت، گاز و پتروشیمی زیاد است که باید برای کاهش آن تلاش کرد.

وی، به نبود تعامل بین بازرگانان فعال در بازار آفریقا اشاره کرد و گفت: این امر مانع از فعالیت و حضور گسترده تر در این بازار شده است.

عضو اتحادیه صادرکنندگان فرآورده های نفت، گاز و پتروشیمی خاطرنشان‌کرد: انحصارگرایی برخی تجار سبب شده دیگران از حضور در این بازار باز بمانند.

عباسی به نبود سیستم درست حمل و نقل به آفریقا اشاره کرد و ادامه‌داد: نرخ بالای کرایه حمل سبب شده کالاهای ایرانی در مقابل رقبا نتواند موفق باشد.

وی همچنین طولانی بودن زمان را از دیگر مشکلات دانست که تداوم آنها سبب خواهد شد بازار آفریقا از دست برود.

عضو اتاق مشترک ایران و آفریقا اضافه‌کرد: تحریم ها و نبود امکان تبادل مالی بین ایران و آفریقا از جمله مشکلات موجود است.

عباسی تصریح‌کرد: تداوم مشکل مالی سبب از بین رفتن بازار آفریقا خواهد شد.

وی، عدم آشنایی با بازار آفریقا و عدم حضور مناسب در نمایشگاه های قاره آفریقا را از دیگر مشکلات دانست و خاطرنشان ‌کرد: قاره آفریقا می تواند روزنه ای برای خروج از مشکلات و رونق محسوب شود.

عضو اتحادیه صادرکنندگان فرآورده های نفت، گاز و پتروشیمی از صادرات سالانه ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار تن اوره به آفریقا خبر داد و گفت: انواع روغن پایه نیز از کشورمان به آفریقا صادر می شود.

عباسی ادامه‌داد: اگر حمایت های لازم انجام شود، می توانیم بازار آفریقا را حفظ کنیم.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=34509

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.