آوین ویژه»

تلاوت آیه روز بیست و دوم طرح زندگی با آیه‌ها توسط قاری کرمانشاهی مسابقه زندگی با آیه‌ها در گیلان؛ سوال روز نوزدهم و پاسخ روز هجدهم دولت ترمز مرکبات را کشید؛تاجران بدقول در خارج و بدهکار در داخل توسعه مهارت‌های زنان عشایر یکجانشین در تهران کارگران ایرانی برای دستمزد بیشتر وارد افغانستان شدند همکاری دانشگاه شریف برای رفع چالش‌های صنعت نفت و گاز کشور فرمانده مرزبانی خارگ معارفه شد تخصیص بیش از ۳ هزار و ۱۲۰ میلیارد تومان اعتبار برای راه‌آهن اردبیل نیمکت نشینی مهدی طارمی در اینتر ادامه دارد افزایش تولید فولاد اوکراین در سال ۲۰۲۵ کشاورزان و گلخانه داران هشدار وزش باد را جدی بگیرند فوری/ تغییر ساعت دیدار استقلال و پیکان به دستور پزشکیان چراغ‌های سالن سخنرانی خاموش شد + فیلم آموزش و پرورش مازندران پیشرو است تولید پسماند پلاستیک در ایران ۲ برابر شد کارگاه‌های دانش افزایی دبیران نظری در گناوه برگزار شد ماموریت‌های ساترا در حوزه‌های مختلف تنظیم‌گری عملیات مشترک پهپادی یمن و مقاومت اسلامی عراق ضد رژیم صهیونیستی

1

نبود امکان حمل ونقل مناسب، مهمترین مشکل برای حضور در بازار آفریقا

  • کد خبر : 34509
  • ۰۲ دی ۱۴۰۳ - ۱۷:۲۳
نبود امکان حمل ونقل مناسب، مهمترین مشکل برای حضور در بازار آفریقا

عضو اتاق مشترک بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران و آفریقا گفت: یکی از مهمترین مشکلات برای حضور در بازار آفریقا نبود سیستم حمل و نقل مناسب است.

به گزارش بازار، «علی عباسی» امروز (یکشنبه) در سمینار صادرات فرآورده های نفت، گاز پتروشیمی به قاره آفریقا افزود: صادرات محصولات نفت، گاز و پتروشیمی زیاد است که باید برای کاهش آن تلاش کرد.

وی، به نبود تعامل بین بازرگانان فعال در بازار آفریقا اشاره کرد و گفت: این امر مانع از فعالیت و حضور گسترده تر در این بازار شده است.

عضو اتحادیه صادرکنندگان فرآورده های نفت، گاز و پتروشیمی خاطرنشان‌کرد: انحصارگرایی برخی تجار سبب شده دیگران از حضور در این بازار باز بمانند.

عباسی به نبود سیستم درست حمل و نقل به آفریقا اشاره کرد و ادامه‌داد: نرخ بالای کرایه حمل سبب شده کالاهای ایرانی در مقابل رقبا نتواند موفق باشد.

وی همچنین طولانی بودن زمان را از دیگر مشکلات دانست که تداوم آنها سبب خواهد شد بازار آفریقا از دست برود.

عضو اتاق مشترک ایران و آفریقا اضافه‌کرد: تحریم ها و نبود امکان تبادل مالی بین ایران و آفریقا از جمله مشکلات موجود است.

عباسی تصریح‌کرد: تداوم مشکل مالی سبب از بین رفتن بازار آفریقا خواهد شد.

وی، عدم آشنایی با بازار آفریقا و عدم حضور مناسب در نمایشگاه های قاره آفریقا را از دیگر مشکلات دانست و خاطرنشان ‌کرد: قاره آفریقا می تواند روزنه ای برای خروج از مشکلات و رونق محسوب شود.

عضو اتحادیه صادرکنندگان فرآورده های نفت، گاز و پتروشیمی از صادرات سالانه ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار تن اوره به آفریقا خبر داد و گفت: انواع روغن پایه نیز از کشورمان به آفریقا صادر می شود.

عباسی ادامه‌داد: اگر حمایت های لازم انجام شود، می توانیم بازار آفریقا را حفظ کنیم.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=34509

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.