آوین ویژه»

افتتاح سالانه مجسمه‌سازان و مرزهایی که کمرنگ شدند رونمایی کتابی نفیس از هنرمند فقید و قصه عجیب «سال میرزارضا کلهر» وام ازدواج در کنار بی‌تفاوتی بانک‌های همدان؛ صف‌ها طولانی‌تر می‌شود حمله آمریکا به فرودگاه الحدیده در غرب یمن سند حدنگاری برای زمین‌های جزیره بوموسی صادر شد مهلت ثبت نام در نوبت دوم کنکور سراسری سال ۱۴۰۴ فردا شب به پایان می‌رسد مراسم عزادادی شهادت امام جعفر صادق(ع) در رشت حمله هوایی به جنوب سوریه/ اردن در سوریه چه می کند؟ ترودو برای رهایی از شر ترامپ، دست به دامن چارلز شد! رقم نهایی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی در ۱۴۰۴ + زمان واریز زاخارووا: «کالاس» امید اروپا برای مشارکت در مذاکرات اوکراین را تضعیف می‌کند اعزام قصه‌گویان به مدارس و مراکز کانون پرورش فکری استان یزد بی پولی به بانک ها رسید | مخالفت ادامه دار بانک مرکزی با سیستم بانکی واکنش پزشکیان به حادثه اتوبوس دانش‌آموزان کرمانی راز پاپیروس ۲ هزار ساله سرانجام فاش شد نیمه پنهان جنگ اسرائیل؛ باند تبهکاران چه جایگاهی در «جنگ سایه‌ها» دارد؟ / از همکاری زن افغانستانی در خرابکاری تا پرداخت دستمزد با بیت کوین حملات نظامیان صهیونیست به کرانه باختری و تخریب اردوگاه طولکرم+ فیلم حمله فرانسه به موضع داعش در سوریه

1

واردات سالانه ۱۰ میلیارد دلار کالا از طریق کوله بری و ملوانی

  • کد خبر : 45301
  • ۱۸ دی ۱۴۰۳ - ۱۷:۰۵
واردات سالانه ۱۰ میلیارد دلار کالا از طریق کوله بری و ملوانی

رئیس کل سازمان گمرک با اشاره به تنوع بالای رویه های وارداتی کشور نسبت به سایر کشورها گفت: برآورد ها حاکی از آن است که ارزش کوله بری و واردات ملوانی حدود ۱۰ میلیارد دلار است.

به گزارش بازار، فرود عسگری رئیس کل سازمان گمرک با اشاره به وضعیت فعلی گمرک گفت: ما حدودا با حجم تجارت خارجی ۱۲۰ میلیارد دلار، ۱۲۰ گمرک در کشور داریم. حدود ۸۳ منطقه ویژه اقتصادی در کشور درست شد که در ۳۱ منطقه آن گمرک حضور دارد. ۲۰ بازارچه مشترک مرزی داریم و ۳۱ گمرک ملوانی هم اکنون وجود دارد و حجم کالایی که توسط کولبرها و ملوانان وارد کشور می شود حدود ۱۰ میلیارد دلار است.

وی افزود: ما حدود ۱۵ رویه گمرکی داریم و این در حالی است که اکثر کشور های دنیا حدود ۵ رویه گمرکی دارند.

عسگری گفت: ما در قانون رفع موانع تولید چند تکلیف داریم و چند تکلیف هم مربوط به سازمان استاندارد ابلاغ شده است. یکی از آن ها این است که اگر کالایی مشمول بررسی سازمان استاندارد است و سازمان استاندارد آن را تایید کرد، دفعه بعدی که آن کالا وارد شد دیگر نیازی به اخذ استاندارد نداشته باشد. یا مورد دیگر ترخیص نسیه برای واحد هایی که کمبود نقدینگی دارند، است. حدود ۶۰ درصد مواد اولیه را می توانیم نگه داریم و ما بقی آن را ترخیص کنیم. اگر الان واحد تولیدی ۹۰ درصد پروانه اش کالا وارد کند، ما اجازه ترخیص میدهیم و این در حالی است که قبلا کمتر بود.

ریز آمار گمرکی هر ماه در اختیار روسای اتاق های بازرگانی قرار می‌گیرد

فرود عسگری در خصوص انتشار آمار های گمرکی گفت: ما ریز آمار واردات و صادرات را به روسای اتاق های بازرگانی می‌فرستیم و طبق قانون مسئول استخراج و انتشار اطلاعات هستیم که پایبند به این موضوع هستیم.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=45301

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.