آوین ویژه»

اردوغان: به دنبال تنش در منطقه نیستیم بخش عمده‌ای از مشکلات قانون جدید ته‌لنجی رفع شد بدرقه حمید درجاتی به سمت خانه ابدی؛ دوربین‌ها اعتراض کردند! بهره‌وری بخش کشاورزی استان بوشهر پایین است ممنوعیت عرضه برخی اقلام اساسی و یارانه‌ای از طریق پلتفرم‌های فروش فضای مجازی دغدغه‌های یک آهنگساز برای توسعه خلاقیت در موسیقی سامانه فارسی‌آموز برخط در دانشگاه تهران رونمایی شد شناسایی پژوهشگران پر استناد ISC در علوم انسانی و اجتماعی، هنر و معماری بوژوویچ برای عقد قرارداد با استقلال وارد باشگاه شد+ فیلم عشایر نقش بی‌بدیلی در تأمین امنیت غذایی کشور دارند معرفی ۲۵ واحد صنفی متخلف به مراجع قضایی در قزوین قطع گاز، مدول‌های احیا مستقیم فولاد مباركه را متوقف كرد سوال روز بیست‌و ششم مسابقه زندگی با آیه‌ها در اردبیل و اسامی برندگان تضمین امنیت غذایی کشور با تولید۷۰ میلیارددلار محصول کشاورزی کارگران یکی از اضلاع اصلی تحقق شعار سال هستند «رقیه معتمدی» معاون آموزش‌وپرورش لرستان شد سهام دولت در کشت و صنعت و دامپروری پارس واگذار می‌شود بدهی‌ ارزی بخش خصوصی تعیین تکلیف می شود

1

واردات سالانه ۱۰ میلیارد دلار کالا از طریق کوله بری و ملوانی

  • کد خبر : 45301
  • ۱۸ دی ۱۴۰۳ - ۱۷:۰۵
واردات سالانه ۱۰ میلیارد دلار کالا از طریق کوله بری و ملوانی

رئیس کل سازمان گمرک با اشاره به تنوع بالای رویه های وارداتی کشور نسبت به سایر کشورها گفت: برآورد ها حاکی از آن است که ارزش کوله بری و واردات ملوانی حدود ۱۰ میلیارد دلار است.

به گزارش بازار، فرود عسگری رئیس کل سازمان گمرک با اشاره به وضعیت فعلی گمرک گفت: ما حدودا با حجم تجارت خارجی ۱۲۰ میلیارد دلار، ۱۲۰ گمرک در کشور داریم. حدود ۸۳ منطقه ویژه اقتصادی در کشور درست شد که در ۳۱ منطقه آن گمرک حضور دارد. ۲۰ بازارچه مشترک مرزی داریم و ۳۱ گمرک ملوانی هم اکنون وجود دارد و حجم کالایی که توسط کولبرها و ملوانان وارد کشور می شود حدود ۱۰ میلیارد دلار است.

وی افزود: ما حدود ۱۵ رویه گمرکی داریم و این در حالی است که اکثر کشور های دنیا حدود ۵ رویه گمرکی دارند.

عسگری گفت: ما در قانون رفع موانع تولید چند تکلیف داریم و چند تکلیف هم مربوط به سازمان استاندارد ابلاغ شده است. یکی از آن ها این است که اگر کالایی مشمول بررسی سازمان استاندارد است و سازمان استاندارد آن را تایید کرد، دفعه بعدی که آن کالا وارد شد دیگر نیازی به اخذ استاندارد نداشته باشد. یا مورد دیگر ترخیص نسیه برای واحد هایی که کمبود نقدینگی دارند، است. حدود ۶۰ درصد مواد اولیه را می توانیم نگه داریم و ما بقی آن را ترخیص کنیم. اگر الان واحد تولیدی ۹۰ درصد پروانه اش کالا وارد کند، ما اجازه ترخیص میدهیم و این در حالی است که قبلا کمتر بود.

ریز آمار گمرکی هر ماه در اختیار روسای اتاق های بازرگانی قرار می‌گیرد

فرود عسگری در خصوص انتشار آمار های گمرکی گفت: ما ریز آمار واردات و صادرات را به روسای اتاق های بازرگانی می‌فرستیم و طبق قانون مسئول استخراج و انتشار اطلاعات هستیم که پایبند به این موضوع هستیم.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=45301

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.