آوین ویژه»

«الحیه»: به ارتقای سطح توان نیروهای مقاومت ادامه می‌دهیم هلاکت ۴ نظامی صهیونیست در نبردهای جنوب لبنان واکنش حماس به عملیات ضدصهیونیستی در حیفا نسل‌کشی علویان در سایه سکوت عربی! پزشکیان از مردم عذر خواهی کرد + فیلم همایش مبانی فقهی«حق بر سلامت جنین» برگزار می‌شود استقبال حماس از پیوستن ایرلند به شکایت از رژیم صهیونیستی در دادگاه لاهه پزشکیان: سیستم آموزشی کشور باید اصلاح شود / ایستادن معلم پای تخته دیگر جوابگو نیست پوتین: تماس‌ها با آمریکا تا حدودی امیدوار کننده است حمله سنگین موشکی و پهپادی به اشغالگران آمریکایی در سوریه در مذاکرات مستقیم با آمریکا از ظریف استفاده شود ۶ شهید گمنام از دوران دفاع مقدس میهمان کرمانشاه هستند افزایش تقاضا برای سفرهای قسطی| با این دلار ۹۰ هزار تومانی فقط قشر متمول می‌تواند سفر برود فعالیت شاخه افغانستانی تروریست‌های تحریرالشام در نزدیکی مرزهای ایران/ زنگ هشدار به صدا درآمد دویدن ربات چینی با سرعت ۱۲ کیلومتر بر ساعت در صحرا /فیلم معرفی مدیر جدید سرمایه انسانی دانشگاه شریف مقام ارشد حماس: ارزیابی نظرات طرفین برای مرحله دوم مذاکرات آغاز شده است مرد شورچشم با «مجوز» به تئاتر می‌آید!

1

ارزش ۹.۳میلیارد دلاری انگور تازه صادراتی؛ ایران در جایگاه چهل و نهم دنیا

  • کد خبر : 68559
  • ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۳
ارزش ۹.۳میلیارد دلاری انگور تازه صادراتی؛ ایران در جایگاه چهل و نهم دنیا

درحالی که در سال ۲۰۲۳ ارزش کل صادرات انگور تازه ۹.۳میلیارد دلار بوده و پرو، هلند و ایتالیا بیشترین صادرات را رقم زده اند، ایران نیز در جایگاه چهل و نهم دنیا قرار گرفته است.

بازار؛ گروه کشاورزی: بازار جهانی تولید انگور یک بخش مهم از کشاورزی و صنایع غذایی است که شامل تولید و صادرات انگور می شود. در دنیا، بیش از ۱۰هزار نوع انگور وجود دارد و بازار جهانی انگور در حال رشد است و کشورهای مختلف با مزایای مختلف خود در این زمینه فعالیت می‌کنند. تولید و صادرات انگور به عوامل متعددی مانند نوع تولید، تقاضای جهانی و شرایط آب و هوایی وابسته است.

کاهش ۴درصدی ارزش صادراتی انگور تازه در سال ۲۰۲۳

به این ترتیب فروش بین المللی انگور تازه صادر شده از همه کشورهای تامین کننده به ۹.۳ میلیارد دلار در سال ۲۰۲۳ رسید که این مقدار نسبت به سال قبلتر حدود ۴درصد کاهش داشته است چرا که در سال ۲۰۲۲ ارزش انگور صادراتی ۹.۶۴ میلیارد دلار بوده است.

بر اساس این گزارش در حالی که در حوزه تولید انگور کشورهایی همچون «چین، ایتالیا، اسپانیا، آلمان و ایران» مطرح هستند در حوزه صادراتی کشورهای «پرو، هلند، ایتالیا، چین و شیلی» بیشترین صادرات را دارند. به طوری که این ۵تامین کننده عمده حدود ۵۶درصد از کل انگور تازه صادراتی را در سال ۲۰۲۳ رقم زده اند.

جایگاه ۵صادر کننده برتر انگور تازه در بازارهای جهانی

در واقع داده های آماری بیانگر این است که در مدت نامبرده کشور پرو صادراتی به ارزش ۱.۷میلیارد دلاری به ثبت رسانده و سهمی حدود ۱۹درصدی ا کل بازار صادراتی را دارد. از سوی دیگر هلند صادراتی به ارزش بیش از ۹۱۴ میلیون دلار رقم زده و سهمی ۱۰درصدی دارد. همچنین ایتالیا با ثبت صادراتی به ارزش حدود ۸۹۳ میلیون دلار در رتبه سوم صادرات جهانی قرار دارد.

داده های آماری نشان می دهد: بعد از سه صادر کننده برتر کشورهای «چین، شیلی، ایالات متحده، آفریقای جنوبی، استرالیا، اسپانیا، هند، مصر، هنگ کنگ، برزیل، مکزیک و ترکیه» در جایگاه چهارم تا پانزدهم صادرات انگور تازه قرار دارد.

به این ترتیب از نظر ارزش، ۱۵ کشور فهرست شده ۹۳.۱ درصد از کل انگور تازه صادر شده را در سال ۲۰۲۳ ارسال کردند.

در سال ۲۰۲۳ از نظر ارزش صادراتی ایران در جایگاه چهل و نهم دنیا قرار دارد آن هم در شرایطی که ارزش انگور صادراتی این کشور نسبت به سال قبلتر بیش از ۸۰درصد کاهش را تجربه کرده است

از سوی دیگر در میان صادرکنندگان برتر، بیشترین افزایش ارزش صادراتی را نسبت به سال قبلتر کشورهای مکزیک، برزیل، پرو و هلند داشته اند و از آن طرف چهار تامین کننده عمده انگور تازه صادراتی یعنی شیلی، آفریقای جنوبی، ترکیه و اسپانیا فروش خود را کاهش داده اند.

این گزارشات همچنین نشان می دهد در سال ۲۰۲۳ از نظر ارزش صادراتی ایران در جایگاه چهل و نهم دنیا قرار دارد آن هم در شرایطی که ارزش انگور صادراتی این کشور نسبت به سال قبلتر بیش از ۸۰درصد کاهش را تجربه کرده است.

کشورهای آمریکای لاتین بیشترین صادرات انگور را به ثبت رساندند

از سوی دیگر طبق گزارشات جهانی در میان قاره‌ها، صادرکنندگان در آمریکای لاتین بالاترین ارزش دلاری انگور تازه را در بازارهای بین‌المللی در طول سال ۲۰۲۳ فروختند. در رتبه دوم صادرکنندگان اروپا با ۲۷.۲ درصد قرار گرفتند. همچنین ۱۸.۷ درصد دیگر از فروش جهانی انگور تازه از آسیا منشا گرفته است. از سوی دیگر ۱۰.۱ درصد از فروشندگان در آفریقا و ۱۰ درصد از آمریکای شمالی هستند.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=68559

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.