آوین ویژه»

امام جمعه تهران: رژیم صهیونیستی مجبور به پذیرش آتش بس شد رونق تجارت با اوراسیا: تعرفه ۸۷ درصد کالاها حذف می‌شود لیگ برتر فوتبال – تراکتور و خیبر خرم‌آباد دلیل افزایش قیمت تتر / تتر از مرز ۱ میلیارد دلار عبور کرد محدودیت ترخیص کالاهای ایرانی در بندر الرویس قطر ترامپ پس از زلنسکی، به دنبال توافق با ایران است؟ / آیا ترامپ از رهبر انقلاب می‌ترسد؟ آخرین وضعیت جاده‌ها | ترافیک سنگین صبحگاهی در آزادراه کرج-قزوین برپایی بازارهای محصولات تولیدی صنایع دستی و باغی در دالاهو آمریکا سفیر آفریقای جنوبی را “شخص نامطلوب” اعلام کرد سند شکست نظامی ارتش اسرائیل برابر حماس از نگاه رسانه‌های عبری پاسخ مهم رهبر انقلاب به ادعای ضدایرانی ترامپ در مراسم تحلیفش اجرای عملیات برف‌روبی در حدود ۱۳ هزار کیلومتر از جاده‌های کشور بابک افشار با ترانه‌های آذربایجانی روی صحنه می‌رود میرسلیم: تغییر ساعت رسمی کشور، “نقشه دشمن” است! همایش حکمرانی دینی و سیاستگذاری علم و فرهنگ مبتنی بر بیانیه گام دوم برگزار شد تجارت خارجی ایران ۱۰۰ میلیارد دلاری شد مشکل بزرگ آیفون‌های ساخت آمریکا خریداران ارز بخوانند | قیمت واقعی دلار چند است؟

1

عیدانه وزیر با هنرمندان؛ اعتلای فرهنگ و هنر وابسته به اقتدار صنوف است

  • کد خبر : 103519
  • ۲۴ فروردین ۱۴۰۴ - ۲۲:۳۵
عیدانه وزیر با هنرمندان؛ اعتلای فرهنگ و هنر وابسته به اقتدار صنوف است

وزیر فرهنگ با بیان اینکه اعتلای فرهنگ و هنر به اقتدار صنوف وابسته است، عنوان کرد: صنوف مستحکم، مقتدر و اصیل برای هنر، فرهنگ و نیز نظام حکمرانی در کشور مفیدتر هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سیدعباس صالحی در دیدار عیدانه با اعضای شورای‌عالی خانه‌هنرمندان ایران، با تبریک به مناسبت فرا رسیدن سال ۱۴۰۴، گفت: امیدوار هستم که سال پر برکتی برای ملت ایران باشد، پاره‌ای از دغدغه‌های دوستان کاهش یابد و مانع از شکل‌گیری چالش‌های جدید شویم.

وی با اشاره به مطالبات صنفی هنرمندان تصریح کرد: برای حل هویت و جایگاه اصحاب فرهنگ و هنر در دولت دوازدهم وقت قابل توجهی صرف شده بود و باید تاکید کنم نگاهی که در دوره دولت دوازدهم داشتم همچنان هم دارم، اگر بخواهیم جریان هنری پایدار داشته باشیم باید از صنوف مقتدر بهره بریم. سابقه صنوف در تاریخ ایران قدری با جریان چپ پیوند خورده است، علاوه بر آن مسائلی در ابتدای انقلاب رخ داد که موجب شده در برخی این تصور به وجود آید که صنوف مزاحم هستند.

صالحی تصریح کرد: اعتلای فرهنگ و هنر به اقتدار صنوف وابسته است؛ علاوه بر آن نظام حکمرانی کارآمد یا صنوف مقتدر بهتر عملیاتی می‌شود؛ ادله مختلفی وجود دارد که صنوف مستحکم، مقتدر و اصیل برای هنر، فرهنگ و نیز نظام حکمرانی در کشور مفیدتر هستند. اگر بتوانیم مسیری که در مورد صنوف و انجمن‌ها آغاز کرده بودیم را ادامه دهیم اتفاقات خوبی خواهد افتاد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره محلی برای رویدادهای هنرهای تجسمی گفت: خوشبختانه آقای پزشکیان درصدد هستند فارغ از جناح بندی‌ها صرفاً کار درستی برای کشور انجام شود و مردم نتیجه آن را ببینند. به عنوان مثال به آقای زاکانی که رقیب انتخاباتی ایشان بودند با نگاه انتخاباتی نمی‌نگرند و در موارد متعددی کارها را به شهردار تهران ارجاع می‌دهند و ما هم با همکاری شهرداری تهران امیدواریم بتوانیم این دغدغه را رفع کنیم. گرفتار ابرمساله‌ها و نسلی که با آنها گسست گفتمانی داریم هستیم، اگر منابع موجود را تجمیع نکنیم چالش‌ها و بحران‌ها برطرف نمی‌شوند و به همین دلیل باید از همه ظرفیت‌ها بهره برد.

وی با بیان اینکه آقای پزشکیان به شعار دولت اعتقاد راسخ دارند، افزود: با توجه به رویکرد دولت و آقای رئیس‌جمهور، شهرداری هم می‌تواند برای حل این مسائل به کمک بیاید.

صالحی تاکید کرد: البته در این مسیر اگر کاری هم از من ساخته باشد دریغ نمی‌کنم و تلاش می‌کنم خط اتصالی بین بخش‌های مختلف باشیم چراکه کشور به مفصل‌هایی نیاز دارد تا مجموعه‌ها را به هم گره بزند؛ دوستان ما در شهرداری تهران و سایر همکاران دولت آمادگی دارند تا برای حل مشکلات صنوف اقدامات لازم را انجام دهند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به برخی درخواست‌ها برای واگذاری پاره‌ای از رویدادها به تشکل‌ها گفت: باید نقش خود را تسهیل‌گری بدانیم دولتِ کوچکِ تسهیل‌گر حتماً می‌تواند به نظام حکمرانی کمک بیشتری کند.

صالحی تصریح کرد: زمانی که مسئولیت معاونت فرهنگی را پذیرفتم کسی گمان نمی‌کرد نمایشگاه کتاب (با توجه به حجم کاری که دارد) قابلیت واگذاری داشته باشد اما در سال آخر دولت دوازدهم تقریباً همه کارهای نمایشگاه کتاب برعهده صنف بود و ما در وزارتخانه نقش حداقلی تسهیل‌گری را برعهده داشتیم. در عینِ رعایتِ چارچوب قوانین، می‌توانیم اصلاحاتی را برای بهتر شدن امور مدنظر قرار دهیم؛ امیدوار هستیم بتوانیم کاری که در دولت دوازدهم شروع کرده بودیم، را دوباره آغاز کنیم.

محمدمهدی عسگرپور مدیرعامل خانه هنرمندان ایران، مهرداد باقری رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، ایرج راد مدیرعامل سابق خانه هنرمندان ایران، بهرام کلهرنیا مدیرعامل انجمن صنفی طراحان گرافیک ایران، آیدین مهدی‌زاده سرپرست اداره کل هنرهای تجسمی، اتابک نادری سرپرست اداره کل هنرهای نمایشی، احمد صدری سرپرست دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، حمیدرضا ناصرنصیر رئیس جامعه مهندسان معمار ایران، امیر راد رئیس انجمن هنرمندان نقاش ایران، فاطمه راکعی رئیس انجمن شاعران ایران، حمیدرضا نوربخش مدیرعامل خانه موسیقی ایران، کوروش گلناری مدیر انجمن هنرمندان مجسمه‌ساز ایران، کیانوش غریب‌پور رئیس انجمن تصویرگران ایران، مجتبی قربانی رئیس انجمن هنرمندان سفالگر، فرزاد هاشمی رئیس انجمن عکاسان ایران، علیرضا حسینی بازرس خانه‌هنرمندان ایران، سعید باباوند بازرس خانه هنرمندان ایران و وحید آگاه مشاور حقوقی معاونت امورهنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این جلسه حضور داشتند.

در این دیدار اعضای شورای‌عالی خانه هنرمندان ایران مشکلات و نقطه نظرات شأن را مطرح کردند.

مسائل مربوط به نظام صنفی، مشکلات هنرهای تجسمی و انجمن‌های هنری، بیمه هنرمندان، حمایت از هنرمندان پیشکسوت و دیگر چالش‌های موجود برای هنرمندان از جمله مواردی بود که در این جلسه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=103519

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.