آوین ویژه»

النجباء عراق: دوگانگی رفتاری آمریکای حامی تروریسم عیان شد چگونه در بازار نزولی رمزارز سود کنیم؟ راهکارهای جذاب برای مبتدی‌ها و تریدرهای حرفه‌ای پیام تبریک سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران به مناسبت هفته بسیج نمایش نقاشی‌های آربی کشیشیان در «شکوه تکرار» لباس سبز بر تن بورس / عبور از شاخص ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار واحدی فرستاده ویژه ترامپ: اروپا در میز مذاکرات صلح اوکراین جایی نخواهد داشت تردد در گردنه‌های کوهستانی زنجان تنها با زنجیر چرخ امکان پذیر است مراسم بزرگداشت فردوسی در جزیره کیش رسانه صهیونیستی: اسرائیل باید نرمش بیشتری در مذاکرات از خود نشان دهد صدور حکم اعدام برای عامل قتل نیان دختر ۷ ساله بوکانی شهادت ۲۶ فلسطینی از جمله سخنگوی حماس در غزه اعزام تروریستها به لاذقیه سوریه برای کمک به رژیم الجولانی سریال «سووشون» از ۹ خرداد می‌آید؛ معرفی همه بازیگران مشارکت ۱۰۰۰نفری نخبگان و دانشگاهیان در روزآمد سازی نقشه جامع علمی کشور محبوبیت سید حسن نصرالله در لبنان توقف ناپذیر است آخرین جزئیات درباره واریز معوقات بازنشستگان «نهر خین» جایی که هر نی قصه‌ای از شهادت بازگو می‌کند توافق پدیده لیگ برتر با پرسپولیس قطعی شد

1

تجلیل از عوامل سریال «ذهن زیبا»؛ دانشمندی که مخالف ساخت سریال بود

  • کد خبر : 104243
  • ۲۵ فروردین ۱۴۰۴ - ۲۲:۳۵
تجلیل از عوامل سریال «ذهن زیبا»؛ دانشمندی که مخالف ساخت سریال بود

عوامل سریال «ذهن زیبا» در مراسم تجلیل از این اثر بیان کردند: در صحبت‌های ابتدایی، حسین بهاروند موافق فیلمنامه و ساخت اثر نبودند اما فیلمنامه جدیدی تنظیم شد که مسیر را تغییر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی رسانه ملی، مراسم تقدیر از دست‌اندرکاران مجموعه نمایشی «ذهن زیبا» با حضور پیمان جبلی رئیس رسانه ملی و حسین بهاروند برگزار شد. پیش از آن نیز جمعی از این عوامل سریال با حضور در واحد امور ارتباط با مخاطبان رسانه ملی (۱۶۲) به تماس‌های بینندگان پاسخ دادند و شنونده نظرات آنان درباره این مجموعه نمایشی شدند.

نشست صمیمانه رئیس رسانه ملی با دست‌اندرکاران مجموعه نمایشی «ذهن زیبا» یکشنبه شب، ۲۴ فروردین‌ماه ۱۴۰۴ در سالن خورشید مرکز همایش‌های بین‌المللی سازمان صداوسیما برگزار شد. حسین بهاروند (دانشمند ایرانی در حوزه زیست‌شناسی)، علی منتظری (رئیس جهاد دانشگاهی)، محسن برمهانی (معاون سیما)، عبدالحسن شاهوردی (رئیس پژوهشگاه رویان)، مهدی نقویان (رئیس سیمافیلم)، محسن شاکری‌نژاد (رئیس مرکز تحقیقات صداوسیما)، حسین قرایی (مدیرکل روابط عمومی صداوسیما) و بهرنگ ملک‌محمدی (مدیر گروه اجتماعی مرکز سیمافیلم) از مسئولان حاضر در این نشست بودند.

هر قسمت، یک اثر سینمایی است

محسن برمهانی معاون سیما در این نشست، علم را یکی از وجوه شخصیتی پروفسور بهاروند دانست و او را شخصیتی برجسته در بسیاری از شئون خطاب کرد.

معاون سیما با اعلام تشکر از عوامل پشت و مقابل دوربین، از تمرکز آثار نمایشی خردمندان بر نوجوانان گفت و افزود: سریال «ذهن زیبا»، به لحاظ هنری و سینمایی و فارغ از محتوا، اثری ماندگار است‌. هر قسمت سریال به اندازه یک کار سینمایی ارزش دارد.

علی منتظری رئیس جهاد دانشگاهی، دکتر بهاروند را از رویش‌های ارزشمندی دانست که در بستر فرهنگ انقلاب و جهاد متولد شده است.

وی افزود: تحولی که آقای دکتر بهاروند تحت حمایت زنده‌یاد دکتر کاظمی آشتیانی ایجاد کرد، ابتدا در یک زیرزمین متولد شد. این افراد نشان دادند با دستان خالی اما با باور و تلاش، می‌توان راه را ادامه داد.

منتظری با ذکر خاطره دیدار رهبر معظم انقلاب، تصریح کرد: ایشان به آقای بهاروند گفتند این کاری که شما کردید مقدمه است. باید منتظر کارهای بزرگ‌تر و رویش‌های عظیم‌تر در رویان، به عنوان مجموعه‌ای اعتقادی و ایمانی باشیم.

وی تاکید کرد: جهاد دانشگاهی دانشمندانی را پرورانده است که برای سربلندی ایران قدم‌های مهم برمی‌دارند. مهم‌تر از سلول‌های بنیادی، شخص بهاروند است که سلول حرکت‌های بزرگ برای جامعه شده است.

«ذهن زیبا» جزو دشوارترین آثار من است

اکبر تحویلیان تهیه‌کننده سریال «ذهن زیبا» در بخشی از نشست با اشاره به چالش‌های تولید این اثر، آن را جزو دشوارترین کارهای خود تا امروز معرفی و بیان کرد: سال ۱۳۵۹ به تلویزیون آمدم. در طی این سال‌ها، سریال «ذهن زیبا»، جزو سخت‌ترین کارهایی است که تولید کردم‌. با آقای بهاروند که آشنا شدم از منش و سلوک او بسیار آموختم. بازنمایی شایسته زندگی و خلوص ایشان در این اثر از نگرانی‌های من بود. پروفسور بهاروند، فردی ایده‌آل‌گرا هستند و همین موضوع آدم را تشویق می‌کند.

محمدرضا خردمندان کارگردان سریال نیز گفت: باید تشکر اصلی را از دکتر بهاروند داشته باشم. ایشان با قبول اینکه بتوانیم به زوایای مختلف زندگی‌شان نزدیک شویم، فداکاری کردند. همچنین به دیده رأفت به ما نگریستند. اگر می‌خواستند با نگاه موشکافانه و سرسختانه علمی‌با ما برخورد کند، این سریال ساخته نمی‌شد. روزی به ایشان گفتم اگر بگذارید سریال ساخته شود، مسیری برای ساخت اثر درباره بزرگان و معرفی آنان به مردم را خواهید گشود.

امیرعلی دانایی بازیگر نقش اصلی سریال، ایفای نقش این دانشمند برجسته را افتخار تلقی و اظهار کرد: بعد از مطرح شدن پیشنهاد بازی در این سریال، با همکاران به محضر دکتر بهاروند رسیدیم. در صحبت‌های ابتدایی، ایشان موافق فیلمنامه و ساخت اثر نبودند. اما فیلمنامه جدیدی تنظیم شد که مسیر را تغییر داد. با حضور امیرمحمد عبدی به عنوان نویسنده، کار فوق‌العاده جذاب شد.

دانایی با اشاره به تأثیرگذاری این قصه بر نسل جدید، افزود: امروز در ۱۶۲ اکثر کسانی که تماس گرفتند، گوشی را به فرزندان خود دادند. همه دوست داشتند دکتر شوند. این موضوع، تأثیر عمیق قصه «ذهن زیبا» بر کودکان و نوجوانان را نشان می‌دهد.

وی با تاکید بر تولید چنین آثاری، بیان کرد: باید فضایی برای پروژه‌ها ایجاد شود که تأثیرگذاری آنها را بیشتر کند. اگر این آثار تولید نشوند، جامعه سمت تماشای آثار سخیف می‌رود.

در پایان این مراسم، با حضور رئیس سازمان صداوسیما، جمعی از مدیران رسانه ملی، جهاد دانشگاهی و رویان، از حسین بهاروند، دانشمند برجسته ایرانی تجلیل شد. همچنین دست‌اندرکاران سریال ذهن زیبا مورد تقدیر قرار گرفتند.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=104243

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.