آوین ویژه»

پخش سریال درباره فاجعه تروریستی کرمان سردار فضلی: وعده صادق ۳ پاسخ دندان شکن‌تری به دشمن خواهد داد آتش سوزی پالایشگاه نفت در لیبی در نتیجه درگیری گروه‌های مسلح خبر فوری بانک مرکزی درباره فروش سکه جزییات دیدار باعارف ؛پسماند ساری چند روز در تهران دفن شد انتصاب زنانه جدید در دولت چهاردهم / یک «نخستین‌بار» دیگر ثبت شد بخشی از اقدامات در حوزه جهاد تبیین به صورت تشکیلاتی قابل اعمال است بخش خصوصی برای بازسازی بندر شهید رجایی آمادگی دارد ویتکاف: آمریکا هرگز اشتراک‌ اطلاعاتی با اوکراین را متوقف نکرده است! مسابقه پیامکی زندگی با آیه ها در قم؛ سوال روز ۲۱ و پاسخ روز ۲۰ کشف قیمت ۱۹۱۶۵ریالی هر سهم هفتمین عرضه اولیه سال مسکو: اوکراین ۱۹۰ نظامی خود را در محور کورسک از دست داد تهران سه‌شنبه تعطیل شد داریان سرشار از ظرفیت‌های رشد است وصول ۱,۴۹۱ میلیارد تومان عوارض آلایندگی و ارزش افزوده واحدهای آلاینده در خوزستان دانشجویان از همه جهت مورد هجوم دشمن قرار می‌گیرند یکی از این دو نفر جانشین لوکاس ژوائو می‌شود جدیدترین مداحی های فاطمی را بشنوید

3

رامتین شهبازی: موازی کاری در زمینه حمایت از هنر اشتباه است

  • کد خبر : 108184
  • ۰۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۶
رامتین شهبازی: موازی کاری در زمینه حمایت از هنر اشتباه است

رامتین شهبازی پژوهشگر و داور دومین دوره جایزه سرو ایرانی معتقد است برای حمایت از هنر نهادها باید موازی‌کاری را کنار بگذارند، همچنین مهم است که آموزشگاه ها خود را به سطح استاندارد برسانند.

به گزارش خبرنگار مهر، رامتین شهبازی پژوهشگر، منتقد و مدرس هنر به عنوان یکی از داوران نخستین و دومین دوره جایزه سرو ایرانی حضور دارد؛ جایزه ای که با هدف تجلیل از مدیران برتر آموزشگاه های هنر کشور پایه گذاری شده است. او که سال ها در حوزه تحلیل هنرهای نمایشی و مطالعات فرهنگی فعالیت داشته، به تازگی توجه ویژه ای به پیوند میان آموزش، فرهنگ و توجه به جوانان نشان داده است.

شهبازی درباره اهمیت جایزه سرو ایرانی و جایگاه آموزش در ارتقای خلاقیت و ایده پردازی مدیران آموزشگاه های هنری عنوان کرد: من این افتخار را داشتم که در هر دو دوره جایزه سرو ایرانی به عنوان داور حضور داشته باشم، به هرحال جشنواره ها در هر سطحی بودنشان از نبودنشان بهتر است و می بایست در عرصه ایجاد شاخصه های تخصصی هر دوره پیشرفت کرده و علاقه مندان را بیشتر دلگرم کنند تا راهشان را با علاقه طی کنند. وجود این جایزه و جشنواره ها باعث می شود خیلی ها که سالیانه هم دیده نمی شدند در این مسیر دیده شوند.

وی در مقایسه این دوره با دوره قبل گفت: نمی شود این دو را مقایسه کرد، چون سال گذشته هنرستان ها مدنظر بودند اما امسال مدیران و مدرسان آموزشگاه ها که هر کدام ویژگی های خاص خود را داشتند مورد توجه قرار داشتند. طبیعتا آنچه به عنوان ملاک داوری مدیران باید در نظر داشت توجه به قدرتمندی در مدیریت، رونق آموزشگاه، توسعه فرهنگ و آموزش، سابقه تدریس خوب و قرار دادن وقت و انرژی مناسب و همین‌طور توجه به نوآوری و خلاقیت است.

شهبازی توضیح داد: خیلی از مدیران خلاق این روزها مدیران جوان هستند که البته منظور فقط سن مدیران نیست، افرادی که ایده های مدیریتی و کاری مهم در دست داشتند و دارند، اینجا حائز اهمیت هستند.

وی با اشاره به اینکه گروه داوران جایزه سرو ایرانی در هر دو سال، مشابه بودند، گفت: یکی بودن داوران در هر دو دوره باعث می شود که به یک درک و اشتراک بهتر برسیم چون هرکدام از دوستان یک رشته تخصصی دارد و ما به تاسی از آن فرد که دارای تخصص است، داوری می کنیم.

شهبازی یادآور شد: این خیلی مهم است که آموزشگاه ها خود را به سطح استاندارد برسانند و آموزشگاهی که نتواند، خود به خود در این چرخه حذف و ضعیف می شود بنابراین شیوه های نوین آمده و شیوه های قدیمی را برنمی تابد.

این داور جایزه سرو ایرانی در پایان با ارائه پیشنهادی برای بهتر برپا شدن این رویداد گفت: بهتر است نهادهای موازی مثل سازمان سینمایی و بخش هایی از شهرداری که کارهای موازی و رقابتی در این راستا دارند، موازی کاری را کنار بگذارند و در این زمینه کار مشترک انجام دهند، حتی برای دوره های بعد پیشنهاد داریم که دوستان مدرس، فیلم کارها را بازبینی کنند و دقایقی از فیلم آموزشی برایشان پخش شود.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=108184

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.