آوین ویژه»

مقالات برتر بخش پژوهش «تئاتر فجر» اعلام شد بازگشت بورس به روزهای اوجش خشم ساکنان ادلب از زندان‌های الجولانی؛ احتمال وجود گورهای دسته جمعی قیمت طلا ۱۸ عیار امروز ۱۸ اسفند اعلام شد + جدول واکنش سازمان همکاری اسلامی به جنایت هولناک اشغالگران در غزه جهش بی‌سابقه بیت‌کوین/ عصر طلایی رمزارز‌ها آغاز شد؟ دارندگان ارز دیجیتال بخوانند/ پرسودترین و پرضررترین رمزارزهای امروز ۱۸ فروردین کدامند؟ جاده چالوس یک طرفه شد وام ۷ میلیون تومانی پزشکان آینده دی ماه واریز می شود موضع گیری تاریخی نواف سلام نخست وزیر جدید لبنان درباره ایران رییس‌جمهور رومانی استعفا داد گروسی: اکنون دیپلماسی به شدت مورد نیاز است بهانه پنتاگون برای اعزام نظامیان آمریکایی بیشتر به سوریه فیدان: کنار سوری ها هستیم! رژیم «الجولانی» ده‌ها تروریست خارجی را از زندان‌های سوریه آزاد کرد همبستگی طرفداران «پاناتینایکوس» یونان با ملت فلسطین  گزارش‌های تخلفات رانندگی بازرسان نامحسوس پلیس راهور اعمال می‌شود بمب جنگ جهانی دوم، هفته مد پاریس را به هم ریخت

0

مهاجرت در زمان؛ وقتی یک آرزو تبدیل به فیلم می‌شود

  • کد خبر : 111993
  • ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۵
مهاجرت در زمان؛ وقتی یک آرزو تبدیل به فیلم می‌شود

محمدجواد نگهبان کارگردان فیلم کوتاه «بهشت گمشده» با اشاره به موضوع این فیلم که مهاجرت در زمان است درباره چالش‌های ساخت فیلم کوتاه توضیح داد.

محمدجواد نگهبان کارگردان فیلم کوتاه «بهشت گمشده» که به تازگی آماده نمایش شده است در گفتگو با خبرنگار مهر درباره ایده ساخت این فیلم کوتاه گفت: ایده ساخت این فیلم کوتاه از اینجا به وجود آمد که من همیشه دوست داشتم در دوره‌های قبل زندگی کنم مانند صد سال، دویست سال و یا حتی هزار سال پیش. از دید من حال و هوای آن دوران زیباتر و رفتارها و عادات انسانی جذاب‌تر بودند. جهان گذشته باشکوه‌تر از امروز بوده و من با همین طرز تفکر به ایده اصلی فیلم یعنی مهاجرت در زمان رسیدم.

وی درباره پروسه تولید فیلم عنوان کرد: تقریبا از شهریور به فکر ساخت این ایده افتادم و صحبت با افراد مختلف و انتخاب عوامل را آغاز کردم. فیلم «بهشت گمشده» در بهمن ساخته شد. یعنی پروسه پیش تولید حدود پنج ماه شاید هم بیشتر طول کشید. افراد زیادی آمدند و رفتند. با خیلی ها صحبت کردم و در نهایت موفق شدم تیم یکدستی را دور هم جمع کنم. البته این اتفاق بدون کمک دستیار کارگردان، مشاور کارگردان و طراح صحنه کار میسر نبود. همه گروه از جان و دل مایه گذاشتند و زحمات فراوانی برای کار کشیدند.

این کارگردان درباره چالش مالی در ساخت این پروژه گفت: مهمترین چالش ما در تولید این فیلم چالش مالی بود. به همین دلیل مجبور شدیم در لوکیشنی فیلمبرداری کنیم که مطابق ذهنیات من از فضا نبود. آن خانه نوری را که می‌خواستم از پنجره هایش به داخل نمی‌داد و بنابراین مجبور شدیم برای هزینه نکردن برای کرایه لوکیشن از خانه ای که در اختیار خودمان بود، استفاده کنیم و قید نوردهی از بیرون را بزنیم. در آپارتمان پرجمعیتی هم فیلمبرداری می‌کردیم و نمی‌شد راهروی آنجا را هم در اختیار بگیریم و این شد که فقط به استفاده از فضای داخلی خانه بسنده کردیم.

مهاجرت در زمان؛ وقتی یک آرزو تبدیل به فیلم می‌شود

وی درباره داستان فیلم کوتاه «بهشت گمشده» توضیح داد: داستان فیلم درباره مردی است که دستگاهی برای مهاجرت در زمان اختراع کرده و قصد دارد با کمک آن به هر دوره زمانی و تاریخی که می‌خواهد سفر کند اما نمی‌خواهد آن را در اختیار عموم قرار دهد. در مقابل او زنی قرار دارد که نمی‌خواهد اوضاع به این منوال پیش برود و دنبال این است که دستگاه را از مرد بگیرد و اجازه دهد همگان امکان استفاده از آن را داشته باشند.

این کارگردان در بخش دیگری از گفتگو تصریح کرد: در ساخت فیلم دنبال پیدا کردن جواب سوال‌هایم و اشتراک گذاری آنها با بقیه هستم. من دغدغه های فلسفی، روانشناختی و سیاسی زیادی دارم. ذهنم پر از سوال و کشمکش ذهنی در مورد درست و غلط های اخلاقی و انسانی است. در این فیلم قصدم این بود که کارکتر مرد در رویارویی با کارکتر زن او را متقاعد کند که دستگاه نباید در اختیار عموم باشد اما قطعاً خیلی ها، حق را به مرد نمی‌دهند. خیلی‌ها هم حق را به او می‌دهند.

نگهبان در پایان عنوان کرد: بحث مهاجرت که در جهان هم داغ است و مخالفان و موافقان زیادی دارد و چپ ها و راست‌های سیاسی مدام سر آن در کشمکش هستند، دغدغه مهمی برای رسیدن به این ایده بود.

عوامل فیلم کوتاه «بهشت گمشده» عبارتند از نویسنده و کارگردان: محمدجواد نگهبان، تهیه کنندگان: صدیقه قنبری، موسی علیپور، مجری طرح: سامان نصراللهی، بازیگران: عرفان چناری، سارا قدری، دستیار یک کارگردان و برنامه ریز: محسن پناهنده، مشاور کارگردان: نیما لبخنده، مدیر فیلمبرداری: فرزین عزیزی، مدیر صدابرداری: ایمان لطفیان، طراح صحنه: مونا نباخت، دستیاران صحنه: نازنین احمدیان، علی فخرآبادی، مدیر تولید: جواد رجبی، دستیاران تولید: احسان تخشید، سینا اعظمی، منشی صحنه: شیما عارف، عکاس: پریا زاهدی و مدیر تدارکات: علی فخرآبادی.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=111993

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.