آوین ویژه»

نمایش «بونکر ۲؛ شکارچی و قطار» سه روز روی صحنه نمی‌رود کنایه ظریف به مخالفان؛ نعره من از هر فحشی بالاتر است پیگیری تأمین اعتبارات بیشتر برای حفظ بافت تاریخی شوشتر لحظه بالا رفتن کاپ قهرمانی سوپرجام ایران توسط بازیکنان سپاهان مواردی که اگر فرد در آنها استقامت کند، توبه کننده شمرده می شود آغاز فرصت مجدد ثبت‌نام در آزمون کارشناسی ارشد گروه پزشکی از فردا بیشترین حاشیه سود خالص شش ماهه اول مربوط به کدام شرکت زنجیره فولاد بوده است؟ رئیس مرکز سنجش آموزش پزشکی منصوب شد واکنش ملک سلمان و پسرش به پیروزی ترامپ از نمایش ناگهانی «voice» تا «وقتی رویا نباشد» در جشنواره فیلم تصویر هیچ گزارشی از بی‌کیفیت بودن تخم‌ مرغ صادراتی ایرانی نداریم برگزاری مراسم شب احیا در مناطق مختلف آذربایجان غربی ۱۴ نفر براثر تصادف رانندگی در چابکسر مصدوم شدند ۲ دلیل اصلی سفر معاون امور زنان رئیس جمهور به مشهد «فقط کمدی؟» و «نقدِ نقد» روی میز «هفت» واردات برنج ۲۶ درصد کاهش یافت اعلام جزئیات دیدار معاون هنری وزیر ارشاد با چند انجمن هنری انتشار پوستر چهاردهمین جشنواره فیلم کوتاه سایه

1

قاضی‌زاده هاشمی: حکمرانی قانونمند در فضای مجازی باید تقویت شود

  • کد خبر : 117018
  • ۱۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۲:۳۵

نماینده مردم فریمان در مجلس شورای اسلامی، با حمایت از اقدام ساترا در توقیف سریال «سووشون»، بر لزوم تقویت حکمرانی در فضای مجازی تأکید کرد.

سید احسان قاضی‌زاده هاشمی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره حواشی به وجود آمده پیرامون پخش سریال «سووشون» از پلتفرم نماوا که منجر به توقیف سریال و مسدود شدن این پلتفرم شد، اظهار کرد: اقدام ساترا (سازمان تنظیم مقررات صوت و تصویر فراگیر) در این زمینه کاملاً قانونی و در چارچوب وظایف نظارتی‌اش بوده است. پیش از پخش سریال، این سازمان هشدار داده بود که مجوزهای لازم برای انتشار آن اخذ نشده، اما متأسفانه این تذکرات نادیده گرفته شد.

وی با اشاره به لزوم رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران توسط تمامی فعالان عرصه فضای مجازی و شبکه‌های نمایش خانگی، افزود: همان‌طور که رسانه‌های سنتی مانند تلویزیون و سینما تابع مقررات مشخصی هستند، فعالیت در بسترهای آنلاین نیز باید در چارچوب قانون باشد. نمی‌توان پذیرفت که فضای مجازی به قلمرویی خارج از نظارت و قانون تبدیل شود.

قاضی‌زاده هاشمی در ادامه تصریح کرد: ما در کشور حکمرانی در فضای مجازی را آغاز کرده‌ایم، اما این حکمرانی باید تقویت و توسعه یابد. هم‌اکنون برخی خلأهای قانونی و نظارتی وجود دارد که باید با تصویب قوانین جامع‌تر و به‌روزتر در مجلس، برطرف شود.

نماینده مردم فریمان در مجلس شورای اسلامی متذکر شد: در سال‌های اخیر، رشد پلتفرم‌های نمایش خانگی با استقبال گسترده‌ای از سوی مردم مواجه شده و این مسئله فرصت مناسبی برای تولیدات فرهنگی و اشتغال‌زایی در عرصه هنر فراهم کرده است، اما این فرصت در صورتی می‌تواند مؤثر و پایدار باشد که تحت نظارت دقیق و در چهارچوب قوانین قرار گیرد. بدون حاکمیت قانون، فضای مجازی می‌تواند به بستری برای بی‌قانونی، نشر محتوای ناهنجار و حتی تهدیدات فرهنگی تبدیل شود.

وی با بیان اینکه ساماندهی این فضا نیازمند همکاری همه‌جانبه نهادهای اجرایی، قضائی و قانون‌گذار است، افزود: ساترا به عنوان متولی اصلی نظارت بر صوت و تصویر در فضای مجازی، باید مورد حمایت قرار گیرد تا بتواند با اقتدار بیشتری از حقوق عمومی و ارزش‌های فرهنگی کشور دفاع کند. ساترا و دیگر دستگاه‌های ذیربط باید محکم بایستند و به وظایف خودشان عمل کنند.

قاضی‌زاده هاشمی بیان کرد: باید بسترهای قانونی لازم برای تقویت حکمرانی فضای مجازی را فراهم کنیم. همچنین باید با آموزش و اطلاع‌رسانی به مدیران پلتفرم‌ها، تهیه‌کنندگان و کارگردانان، آن‌ها را نسبت به الزامات قانونی آگاه کنیم تا دیگر شاهد بروز چنین تخلفاتی نباشیم.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=117018

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.