آوین ویژه»

سیگنال موزی دلار موتورسیکلت ۱۰ میلیارد ریالی قاچاق در نجف‌آباد کشف شد سکوت جامعه جهانی در برابر غزه روی دیوارنگاره میدان ولیعصر (عج) چهره‌ای جدید از سارا بهرامی در «خاتی» میانگین روزی ۳ کشته در جاده های خوزستان زیبنده نیست صادرات بازارچه ماهیرود باید از ۳۸ درصد به ۵۰ درصد افزایش یابد تمرکز دلار و سکه بر سیاست ارزی بانک مرکزی ۴۱۶ هزار سهام‌داران در هفته اول خرداد در بورس فعال بودند چرا فیلم سونسوز به زبان آذری ساخته شد؟ اولیانوف: جایگزینی برای «برجام» وجود ندارد امام جمعه ساری: انقلاب اسلامی دچار انحراف و یا بازگشت نشده است ۱۲ درصد جمعیت کشور بالای ۶۰ سال است وزنه بردار نوجوان تربت حیدریه به اردوی تیم ملی دعوت شد صفحه اول روزنامه های کرمانشاه شنبه ۸ دی ماه گارد ملی آمریکا آماده‌باش شد/ ماجرا چیست؟ ترامپ «لیست سیاه» ندارد / چپ‌های دموکرات دروغ می‌گویند! ناترازی انرژی و محدودیت‌های تجاری دلیل کاهش تولید صنایع بورس ویترین تسنیم شماره ۸۳۰

0

پناهگاه عشق و امید در جنگ ۱۲ روزه؛ خانه زوجی که استودیو رادیو شد

  • کد خبر : 131868
  • ۰۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۸
پناهگاه عشق و امید در جنگ ۱۲ روزه؛ خانه زوجی که استودیو رادیو شد

در جریان جنگ تحمیلی ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی علیه ایران، یک زوج رسانه‌ای برای تولید برنامه رادیویی «ایران ما» در رادیو جوان یک استودیوی خانگی راه اندازی کردند.

به گزارش خبرنگار مهر، حامد مرادیان تهیه‌کننده رادیو جوان به همراه همسرش زهرا محمودی گوینده رادیو جوان با استفاده از تجهیزات ساده و راه‌اندازی یک استودیوی خانگی، تصمیم گرفتند هر شب ۲ ساعت برنامه‌ای حماسی، امیدبخش و تعاملی را برای پخش در رادیو جوان آماده و ارسال کنند.

حامد مرادیان با اشاره به کار با همسرش و راه اندازی این استودیوی خانگی به خبرنگار مهر گفت: وقتی جنگ آغاز شد، استودیوهای تولید در دسترس اهالی رادیو نبود و بسیاری از برنامه‌ها متوقف شدند. به خصوص در روزهای آغازین جنگ، رادیو نیاز به برنامه‌های پشتیبان استاندارد داشت، بنابراین من و همسرم خانه را به یک قرارگاه رسانه‌ای کوچک تبدیل کردیم.

وی اضافه کرد: با هدف تولید برنامه برای شرایط بحران، با حفظ کیفیت و استانداردهای رادیو با کمترین تجهیزات برنامه سازی کردیم تا به وظیفه خودمان عمل کنیم.

مرادیان با اشاره به اختلالات اینترنت در آن روزها عنوان کرد: به جهت اختلال در اینترنت و اهمیت سرعت برای اطلاع رسانی و آگاهی بخشی در شرایط بحران در ارسال برنامه و بازشنوایی ناظران با مشکل مواجه بودیم اما ضرورت داشت که برنامه از هر نظر همسو با سیاست‌های روز کشور باشد و اینها حساسیت کار را افزایش می‌داد.

زهرا محمودی همسر این تهیه کننده نیز اضافه کرد: ما در برنامه‌ای که در نظر گرفته بودیم گفتگو با کارشناسان در حوزه‌های مختلف مثل تحلیلگران سیاسی و روابط بین الملل را هم داشتیم تا روایتی واقعی و درست از جنگ را برای شنوندگان ترسیم کنیم. بازخوردهای خوبی هم داشتیم و شنوندگان رادیو با پیام‌ها و تماس‌هایشان، با امید بخشی، حس شجاعت و وطن دوستی و همچنین ایمان به نیروهای مسلح ایران، انگیزه‌ای قوی برای ادامه تولید این برنامه به ما منتقل کردند.

وی اضافه کرد: در آن مدت ما فقط تولیدکننده محتوا نبودیم؛ ما یک‌تکه از پازل همبستگی مردم ایران بودیم. مردم خودشان بلد بودند چطور مقاومت کنند، ما فقط آن را شنیدیم و بازتاب دادیم.

این گوینده رادیو یادآور شد: محتوای این برنامه شامل گفتگو با کارشناسان حوزه‌های سیاسی، روان‌شناسی، رسانه و امنیت، متن‌های حماسی، انعکاس پیام‌های متنی و صوتی شنوندگان و همچنین گفتگو با مخاطبان رادیو و ساخت آنونس ها و آیتم‌هایی با محوریت امید، وطن‌دوستی و همبستگی ملی بود.

به گفته این زوج رسانه‌ای، هدف اصلی آنها تقویت روحیه مردم، مقابله با اضطراب‌های ناشی از فضای جنگ و حفظ جریان اطلاع‌رسانی امیدبخش در کنار رسانه ملی بوده است.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=131868

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.