آوین ویژه»

ستاره ملی پوش انگار داشت در کوچه قدم می زد! / بیرانوند در حق خودش و تراکتور جفا کرد هموطنان از سفرهای غیرضروری به گیلان خودداری کنند رتبه تک رقمی تهران در وقت کشی ترافیکی در آسیا درهای کتابخانه های عمومی بر روی عموم اقشار مردم باز است سه پرونده قضائی با ۲ هزار شاکی در آذربایجان غربی بررسی شد دلیل عدم حضور اروپایی‌ها در مذاکرات میان ایران و آمریکا مشخص شد فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی باید به جریان‌سازی فرهنگی منجر شود سردترین یخچال جهان ساخته شد مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها منصوب شد تقدیر رئیس اتاق ایران از پزشکیان بابت جلوگیری از اخلال در صادرات پخش زنده افتتاحیه جشنواره رادیویی پژواک از ایران صدا نادر سلیمانی: جشنواره تئاتر خانواده باید در گستره ملی برگزار شود دولت تکلیف قانون حجاب را یکسره کرد ۲۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای پروژه های گازرسانی رامسر تخصیص یافت صفحه نخست روزنامه های استان فارس دوشنبه ۱۰ دی «منظری دیگر» در لاله تماشایی می‌شود بن گویر: باید غزه را از زمین و هوا هدف آتش سنگین قرار دهیم صعود شاخص بورس در اولین روز هفته

0

تمدید مهلت ارسال آثار بخش «مستمر» به جشنواره پژواک

  • کد خبر : 25944
  • ۱۹ آذر ۱۴۰۳ - ۱۶:۴۲
تمدید مهلت ارسال آثار بخش «مستمر» به جشنواره پژواک

حمیدرضا افتخاری در نشست هم‌اندیشی چهارمین جشنواره پژواک ضمن اعلام خبر تمدید مهلت ارسال آثار بخش «مستمر» به جشنواره، درباره شرایط ارسال آثار توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی معاونت صدا، چهارمین جشنواره بین‌المللی برنامه‌های رادیویی پژواک با شعار رادیو صدای گرم مردم ایران و با هدف ارتقای کیفی و نوآوری در برنامه‌سازی رادیو برگزار می‌شود. به همین منظور نشست هم‌اندیشی دبیر چهارمین جشنواره بین‌المللی برنامه‌هایی رادیویی پژواک با حضور نمایندگان این جشنواره از شبکه‌های مختلف رادیویی در سالن جلسات معاونت صدا برگزار شد.

حمیدرضا افتخاری دبیر چهارمین جشنواره بین‌المللی پژواک در این نشست گفت: جشنواره در ۲ بخش «مسابقه» و «مستمر» برپا می‌شود که بخش «مسابقه» در پنج محور و بخش «مستمر» در سه محور برگزار خواهد شد.

وی ادامه داد: بخش مسابقه با محورهای بین‌الملل، ساختاری، موضوعی، نوآوری و ابتکار و پژوهش برگزار می‌شود. بخش مستمر نیز در سه محور با هدف ارزیابی برنامه‌های تولید و پخش‌شده و تاثیر جشنواره بر قسمتی از جدول پخش شبکه‌ها، بنا شده است که در بخش مستمر آثار تولید و پخش‌شده شبکه‌های مختلف رادیویی در طول یک سال مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت اما بخش مستمر مختص شبکه‌های رادیویی معاونت صدا است که در سه محور ساختاری، مشاغل و فضای مجازی است و جوایز آن در مراسمی جداگانه اهدا خواهد شد.

افتخاری با اشاره به این که در محور ساختاری بخش «مستمر» ۱۲ قالب داده شده است، عنوان کرد: در محور ساختاری بخش مستمر اولویت با ساختار است که ۱۰ برنامه برای هر شبکه در هشت ساختار تعریف شده است. همچون مسابقه، مجله، گفتارمحور، گفت‌وگو محور، نمایش تک‌قسمتی یا یک قسمت از نمایش سریالی، مستند گزارشی، مستند چهره‌نگاری، ترکیبی نمایشی و نمایش ردیف ب است که در بخش ساختاری ۱۲ انتخاب یا فرصت جهت بارگذاری مهیا شده است.

دبیر چهارمین جشنواره بین‌المللی برنامه‌هایی رادیویی پژواک در ادامه این نشست درباره بخش مستمر و محور مشاغل گفت: در محور مشاغل شبکه‌های رادیویی فارغ از ساختار و موضوع امکان شرکت دادن برنامه‌ای را برای ارزیابی یک شغل خاص خواهند داشت که شامل مشاغل گویندگی، گزارشگری، نویسندگی، بازیگری، کارشناس مجری، صدابرداری، مجری بازیگر، کارگردان نمایش و پژوهش درون برنامه‌ای است که هر شبکه‌ای ۱۸ فرصت و سهمیه دارد.

وی با توضیح بخش مستمر در محور فضای مجازی عنوان کرد: در محور فضای مجازی فعالیت‌های شبکه‌های رادیویی در این حوزه بررسی می‌شود که در این بخش هر شبکه‌ای ۲۲ قالب یا سهمیه دارد که شامل سایت (تارنما)، کانال (پیام‌رسان)، طرح گرافیکی، گالری عکس، اطلاع رسانی، ویدیو، برنامه تولید هوش مصنوعی، رادیو نما، برنامه ۳۶۰ درجه می‌شود.

افتخاری با تاکید بر این که از هر تهیه‌کننده فقط امکان ارسال ۲ اثر میسر است، گفت: ۲ اثر از هر تهیه‌کننده پذیرفته خواهد شد. بر اساس فراخوان تا آخر آذر فرصت بارگذاری آثار در بخش مستمر داده شده بود که به درخواست نمایندگان شبکه‌های مختلف رادیویی تا ۱۰ دی تمدید شد.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=25944

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.