آوین ویژه»

قیمت بیت کوین پرواز کرد ثبت بیش از ۲۳۹ هزار اقامت نوروزی در مراکز اقامتی رسمی آذربایجان شرقی همکاری ۱۲۰ هزار نفر از عوامل اجرایی و حفاظتی برای اجرای آزمون سراسری پیام تبریک جالب اینتر به مهدی طارمی سرپرست «سیتا» و «افق انرژی سبز» منصوب شدند افزایش ظرفیت حسینیه اصفهانی‌ها به۲هزار نفر برای پذیرایی از زائران این تئاتر از دل کارگاه شکل گرفت؛ تجربه‌ دراماتیکی که با شعر رقم خورد «شاهرودی‌ها» عشق و ایثار به تصویر کشیدند شناسایی ۳۸۶ واحد صنفی متخلف در خراسان شمالی امداد رسانی به خودروهای گرفتار در برف و کولاک در گردنه امین الله بجنورد نسخه تغییریافته «رویاشهر» آماده نمایش شد پیگیر رفع مشکلات و مطالبات مردم جنوب استان بوشهر هستیم توافق بین حماس و اسرائیل / ۳۴ اسیر اسرائیلی آزاد می‌شوند خرید تضمینی گندم از مرز ۵.۶ میلیون تن گذشت رایزنی «فیدان» و «لاوروف» با محوریت سوریه و اوکراین آمریکا نگران چشم تیزبین چین در آسمان / هیچ چیز پنهان نمی‌ماند میلوشویچ: مقابل ملوان بازی سختی در پیش داریم دو رویداد کلیدی مهم بیت کوین/ چرا بازار امروز سبزپوش شد؟

1

دلیل روایت کارت‌پستالی از پدیده «کی پاپ» در یک مستند

  • کد خبر : 48172
  • ۲۳ دی ۱۴۰۳ - ۲۳:۱۱
دلیل روایت کارت‌پستالی از پدیده «کی پاپ» در یک مستند

نشست خبری مستند «کی پاپ» به کارگردانی علی کوثری در سازمان سینمایی سوره برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، جلسه اکران و نشست خبری مستند «کی پاپ» به کارگردانی علی کوثری امروز یکشنبه ۲۳ دی در سازمان سینمایی سوره برگزار شد.

علی ناصری کارگردان مستند در ابتدای این نشست عنوان کرد: ایده این مستند از اواخر سال ۱۴۰۰ آغاز شد. ابتدا می‌خواستم از مدیریت فرهنگی کره جنوبی برای مدیریت داخلی الهام بگیرم اما به تدریج به ایده‌های بهتری رسیدم و با خودم گفتم که موضوع اصلی فیلم‌ می‌تواند فرهنگ هواداری باشد. من با قشر مختلفی از مخاطبان برای این مستند مصاحبه کردم.

وی در پاسخ به اینکه چرا مستند نگاه کارت پستالی نسبت به کی پاپ دارد، توضیح داد: مساله ای که در کی پاپ من را اذیت کرد برخوردهای سلبی و خشن با این هواداران است مخصوصا در مدارس دخترانه. فکر می‌کنم یک‌ شکاف شناختی عمیق میان خانواده‌ها و مدارس با این هواداران وجود دارد که همواره عمیق‌تر هم می‌شود. من‌ مجبور شدم که روایت کارت پستالی و سطحی از کی پاپ داشته باشم زیرا مخاطب ما شناختی از این پدیده ندارد و من قصد داشتم شناخت نسبی از کی پاپ ایجاد کنم.

این کارگردان در پاسخ به این پرسش که چرا فیلم فراتر از موضوع نرفته است، گفت: این مستند اولین مستند فارسی زبان درباره این موضوع است. مستند عمیق است اما تعمدا در موضوعاتی مانند هویت، هنر، مسائل فرهنگی و … عمیق نشده است.

وی درباره مخاطبان مستند گفت: مخاطب اصلی این فیلم خانواده‌ها، فعالان فرهنگی، مربیان و معلمان تربیتی و تمام کسانی هستند که با نوجوانان در ارتباط هستند. از طرفی نوجوانان و حاکمیت هم باید این فیلم را ببیند.

این کارگردان تاکید کرد: جالب است بدانید که موسیقی و کی پاپ رتبه سوم صادرات فرهنگی در کره جنوبی را دارد. رتبه اول این لیست متعلق به غذاهای کره‌ای است.

وی درباره طرفداران گروه کی پاپ گفت: اکثر طرفداران این گروه دخترها هستند و فکر می‌کنم این‌ مساله کاملا روانشناختی است. کی پاپ فقط موسیقی نیست بلکه یک فرهنگ است که شامل رقص، موزیک ویدیو، رئالیتی شو و … است. کی پاپ کاملا یک منظومه است که به مخاطبانش هویت می‌بخشد.

محمدحسین جعفریان تهیه‌کننده مستند نیز در پایان درباره پخش مستند «کی پاپ» بیان کرد: بعید می‌دانیم که این مستند از صداوسیما پخش شود اما چند نسخه برای مدیران شبکه‌ها ارسال کرده ایم‌. بخش اصلی اکران این‌ مستند وی او دی‌ها هستند.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=48172

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.