آوین ویژه»

وقتی دوره، دوره «دایناسور»هاست! انصار الله یمن: حمله به تل آویو تا توقف جنگ در غزه ادامه خواهد داشت راه حل برنده اسکار پس از انتخاب مجدد ترامپ: شهروند نیوزیلند می‌شوم مصدومیت ۸ نفر بر اثر واژگونی پراید عید فطر نماد همبستگی و محبت در جامعه است «هفتاد سی» هم به چرخه رقابت کمدی‌ها پیوست جزییات جدید از چالش‌های مالیاتی رمزارزها کالاس: اکنون برای لغو تحریم‌ها علیه سوریه زود است یوسف پزشکیان دستیار دفتر رئیس‌جمهور شد امدادرسانی نجاتگران هلال‌احمر سراب به گردشگران گرفتار در ییلاقات بایدن: من خواستار افزایش فشار بر حماس هستم! با استغفار و صلوات خود را برای ماه رمضان آماده کنیم آتش سوزی کوره فولاد زرند با ۷ مصدوم مقام صهیونیست: حمله ترکیه به کردهای سوریه، باید زنگ خطری برای اسرائیل باشد هشدار نسبت به نقشه آمریکا برای انحلال حشد شعبی و نفوذ تروریست‌ها به خاک عراق اورتگاس: اسرائیل باید در مذاکرات منطقه‌ای شرکت کند! میانکاله سیراب می شود امسال کشت دوم به دلیل کاهش بارندگی‌ها امکان‌پذیر نیست

2

اولویت‌های دعوت از گروه‌های خارجی برای شرکت در جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر چیست؟

  • کد خبر : 52883
  • ۰۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۳:۳۳
اولویت‌های دعوت از گروه‌های خارجی برای شرکت در جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر چیست؟

دبیر بخش بین الملل چهلمین جشنواره بین المللی موسیقی فجر با تاکید بر توجه به اشتراکات فرهنگی بین ایران و دیگر کشورها اولویت های دعوت از هنرمندان موسیقی در بخش بین الملل را اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی چهلمین جشنواره بین المللی موسیقی فجر، سپهر سعیدی دبیر بخش بین الملل چهلمین جشنواره موسیقی فجر گفت: برای انتخاب هنرمندان در بخش بین الملل جشنواره به نوع مراودات، معاشرت‌های فرهنگی و هم‌افزایی گروه‌های موسیقی توجه داشته‌ایم. به این ترتیب حساسیت ویژه‌ای در این حوزه به خرج داده شد تا بتوانیم خروجی خوب و تاثیرگذاری داشته باشیم.

وی ادامه داد: برهمین اساس هنرمندان شاخصی که علاوه بر اشتراکات فرهنگی، در کارنامه حرفه‌ای خود همواره حضور بین المللی پررنگی داشتند برای حضور در این دوره از جشنواره دعوت شده‌اند. در همین راستا اجراهای مشترک بین هنرمندان ایرانی و خارجی در این دوره از جشنواره بین المللی موسیقی فجر درنظر گرفته شده است تا منتج به خلق اثر فرهنگی نوآورانه در حوزه موسیقی شود. در واقع توجه به خلاقیت در این بخش از سیاستگذاری‌های کلان جشنواره موسیقی فجر بود.

دبیر بخش بین الملل چهلمین جشنواره بین المللی موسیقی فجر در پاسخ به اینکه بخش بین الملل جشنواره موسیقی فجر چه کمکی به معرفی هنرمندان جوان موسیقی می‌کند؟؛ عنوان کرد: با توجه به تنوع اقلیمی و به تبع حضور چشمگیر موسیقی در میان اقوام مختلف ایرانی، مطمئنا این نوع موسیقی که ریشه در تمدن ایرانی دارند در عرصه بین‌الملل می‌درخشند و البته که از جذابیت‌های بسیاری برخوردار هستند و تجربه نشان داده این موسیقی در عرصه بین‌الملل با اقبال فراوان همراه بوده است.

سعیدی تاکید کرد: یکی از مهمترین اهداف فرهنگی در مراودات بین‌المللی، علاوه بر گفتمان فرهنگی بحث ذائقه سازی برای مخاطب خارجی است که هنر ارزنده موسیقی ایران در بخش‌های مختلف قابلیت این نوع ذائقه سازی را دارد. به خصوص اینکه موسیقی به عنوان یک صنعت جهانی در دنیا، هیچ مرزی را نمی‌شناسد و از همین رو موسیقی ایرانی با همه متعلقات آن می‌تواند در بخش ذائقه سازی جریان ‌ساز باشد.

وی در ادامه با اشاره به اینکه گروه‌های موسیقی ایرانی باید در عرصه بین الملل حمایت شوند، تصریح کرد: توجه به موضوعات مربوط به تامین زیرساخت‌های هنر موسیقی و فراهم آوردن شرایط مناسب برای مراودات فرهنگی گروه‌های جوان موسیقی همواره به عنوان یک اصل مهم مطرح بوده است و یکی از ماموریت‌های بخش بین‌الملل جشنواره توجه به همین زیرساخت‌ها و معرفی گروه‌های خوب ایرانی به هنرمندان خارجی بوده تا بتوانند به زبان مشترک بین الملل در زمینه هنر موسیقی دست یابند.

این تهیه کننده و ناشر تاکید کرد: هنر موسیقی در ایران با وجود تنوع موسیقایی و حضور جوانان کاربلد در این عرصه توان و قابلیت محتواسازی در دنیا را دارد. بنابراین ضروری است که فرصت مناسب برای معرفی آنها ایجاد شود تا هم زمینه‌های حرفه‌ای برای جوانان هنرمند موسیقی فراهم شود و هم برای فرهنگ ما ارزش افزوده داشته باشد.

چهلمین جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر به دبیری رضا مهدوی، ریاست احمد صدری و مدیریت اجرایی محمدعلی مرآتی، به همت معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و با همکاری دفتر موسیقی ارشاد، انجمن موسیقی ایران و بنیاد فرهنگی هنری رودکی، از ۲۳ تا ۲۹ بهمن ۱۴۰۳ در تهران و استان های کشور برگزار می‌شود.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=52883

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.