آوین ویژه»

برگزاری نمایشگاه «زنان و شکوه فرهنگ ایرانی» در اجلاس شورای حقوق بشر برگزاری ۲۰ برنامه ویژه بانوان در دهه کرامت در استان قم حملات رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف لبنان+ فیلم پیام رئیس سازمان سنجش آموزش کشور به مناسبت دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی نمایش «آتروپاتها» روی صحنه مرکز تئاتر کانون می‌رود برنامه جام جم و ادامه مناظره درباره ساترا راه‌اندازی شعب ویژه برخورد با اشرار/ رصد مجرمان سابقه‌دار رونمایی از «خدای جنگ»؛ جشنواره با «گوزن‌های اتوبان» به پایان می‌رسد شیخ الاسرای فلسطین درگذشت نظارت جدی بر صید حلال و ذبح شرعی دام و طیور محمد بن‌سلمان درهای سنداله را باز کرد / + تصاویر واقعی شاخص بورس ۵۴هزار واحد رشد کرد اساس فتنه ۸۸ براندازی نظام اسلامی بود بررسی آسیب‌ها و راهبردهای تحول علوم انسانی چقدر احتمال دارد ساپینتو به استقلال بازگردد؟ آتلیه داران استان قم خادم القرآن شدند آمریکا در مذاکرات قابل‌اعتماد نیست اقدامات زیرساختی «ومعادن» زیر ذره‌بین؛ از افزایش چشمگیر ذخایر صبانور تا آغاز چند پروژه نیروگاهی تجدیدپذیر

0

احمدرضا معتمدی: سینمای ما رنجور از کاستی های فلسفیدن است

  • کد خبر : 53919
  • ۰۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۷:۲۵
احمدرضا معتمدی: سینمای ما رنجور از کاستی های فلسفیدن است

احمدرضا معتمدی گفت:سینمای ما و حتی سینمای جهان رنجور از کاستی‌های فلسفیدن است و این ناشی از تهی بودن زیست جهان انسان پست مدرن از عمق تفکر است.

به گزارش خبرنگار مهر، نشست نقد فیلم «زشت‌ها» همراه با فلسفه تفاوت در مجتمع حوزوی امام رضا علیه السلام برگزار شد.

در این نشست حجت الاسلام فرهاد داودی پور از اساتید حوزه علمیه پرسش فیلم زشت‌ها را راه برون رفت از بحران تجاوز در بشر برشمرده و تصریح کرد: فیلم با تکیه بر این تحلیل که علت بحران تجاوز، وجود تفاوت در خلقت و کامل نبودن همه انسان‌ها و بهره مند نبودن همه انسان‌ها از همه زیبایی‌ها و امکانات است, پاسخ را در کامل و زیبا سازی همه انسان‌ها و بی تفاوت سازی بشر بر می‌شمارد اما این بی تفاوتی چالش بی اختیاری و بحران عبور از زیست جهان انسانی را به همراه دارد که بایست فیلسوف اجتماعی پاسخ دهد کدام گزینه شایسته است. نخستین چالش بی تفاوتی ناممکنی آن در زیست بوم زمین است و دیگر اینکه اساس خوبی و لذت اصل رشد نمودن است نه کامل بودن. کمالی که اکتسابی نباشد دیگر کمال نیست و لذت فطری بشر، زیست جهان رشدیابی را به همراه دارد.

احمد رضا معتمدی کارگردان و فیلمنامه نویس نیز در ادامه این نشست بیان کرد: فیلم زشت‌ها فیلم ساخته شده برای گیشه است هر چند مسأله ای فلسفی را نمایاند. فیلم فلسفی بایست بن مایه‌های اندیشه‌ای را در تاروپود فیلم بنهد. سینمای ما و حتی سینمای جهان رنجور از کاستی‌های فلسفیدن است و این ناشی از تهی بودن زیست جهان انسان پست مدرن از عمق تفکر است.

وی تصریح کرد: تعداد فیلم‌های فلسفی تراز جهان انگشت شمار است چرا که عمق نگاه کارگردان عنصر بنیادین در فلسفیدن فیلم است. وی افزود عمق نگاه کارگردان مهم‌تر از آشنایی کارگردان با فلسفه است. به عنوان الگو آلفرد هیچکاک فیلسوف نیست و فیلمسازی در ژانر رازمندی است اما فیلم پنجره پشتی هیچکاک فیلمی تراز در فلسفیدن است، چرا که نگاه درجه دوم به عنصر شناختی انسان و چالش‌های معرفت شناسانه پیش روی زیست بوم انسانی را به نمایش می‌گذارد.

این کارگردان فیلم‌های فلسفی توجه به عمق اندیشه در تحلیل جریان‌های مختلف بحران‌های سیاسی عنصر مغفول سینمای امروز ما دانست و گفت: هنگامی که فیلمی در تجلیل جبهه مقاومت و شهدای مدافع حرم ساخته می‌شود به دلیل نبود عمق اندیشه‌ای تبدیل به فیلم هواپیما ربایی می‌شود و هیچ اشاره‌ای به عنصر اندیشه داعش و نقش جریان تحریفی ابن تیمیه و دستگاه دروغ ساز انحراف در طی تاریخ نمی‌شود. رو کردن دست دستگاه دروغ سازی که منتهی به شکل گیری انحراف در اسلام و گروه‌های تکفیری شده است می‌بایست در تاروپود فیلم نمایان شود.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=53919

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.