آوین ویژه»

مجوز شورا به ملک فروشی شهرداری ترامپ: توافق آتش‌بس در غزه کار من بود نه «بایدن» منفور فمینیسم و بی اعتنایی به رنج بشری در فلسطین واژگونی خودرو در جاده دستجرده به سورانه ۴ مصدوم برجای گذاشت هشدار معاون سیاسی سپاه درباره جنگ جدید علیه ایران نمایش کفش‌های رها در «سر راه – رفتن» عابدینی: هر چقدر به ظهور نزدیک می‌شویم، شدت حوادث مثل تکفیری ها زیاد خواهد شد خیال دیابتی ها راحت شد | با افت قند خون خداحافظی کنید واکنش وزارت امور خارجه به اتهامات مکرون بر علیه ایران ایران یا عربستان؟ نبرد علمی هوش مصنوعی در منطقه بیت‌کوین تصمیم دارد همچنان در اوج بماند/ قیمت لحظه‌ای ارزهای دیجیتال فوری | قیمت طلا صعودی شد (۱۰ آذر) خبر غیرمنتظره باشگاه پرسپولیس برای هواداران اپراتوری که گلکسی S۲۵ اولترا را رایگان می‌فروشد! بازگشت پرواز تهران- خرم‌آباد ایران‌ایر به مهرآباد تمرکز ترامپ بر تعرفه های تجاری، نشانه شکست سیاست تحریم کشورها است امام جمعه اصفهان: برخی کشور‌ها پول فروش نفت را بدون اجازه آمریکا نمی‌دهند تماشاگر یک کنسرت متفاوت در خانه هنرمندان باشید

1

تأثیر «سفرنامه آبجی مظفر» بر یک استاد دانشگاه

  • کد خبر : 56328
  • ۰۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱:۱۵
تأثیر «سفرنامه آبجی مظفر» بر یک استاد دانشگاه

یکی از استادان دانشگاه نمایش «سفرنامه آبجی مظفر» به کارگردانی قطب‌الدین صادقی را خاطره‌ای به یاد ماندنی برای مخاطب و تماشاگر جدی تئاتر دانست.

به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی مختاباد استاد دانشگاه هنر و تربیت مدرس و منتقد تئاتر در قالب چهل و سومین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر به تماشای نمایش «سفرنامه آبجی مظفر» به نویسندگی و کارگردانی قطب‌الدین صادقی نشست.

وی پس از تماشای «سفرنامه آبجی مظفر» در یادداشتی کوتاه به ارائه نظر خود درباره این اثر پرداخت.

در یادداشت مصطفی مختاباد چنین آمده است:

«بعد از مدت‌ها دیدن کارهای هردمبیلی بنام کار صحنه‌ای، عاقبت فرصتی دست داد تا در سالن اصلی تئاتر شهر و در عصری زمستانی اثری تئاتریکال و اجرایی درخشان را مشاهده نمایم، نمایشی که در لایه‌های گوناگون آن رنگ و بو و نگاه دراماتیکی ناب طنازانه و زیباشناسانه و مهمتر حس و حال برتافته از جنس و جور نمایش کمیکال و موزیکال ایرانی نهفته است؛ نمایش «سفرنامه آبحی مظفر» آخرین کار صحنه‌ای هنرمند و دیده‌ور صحنه دکتر قطب الدین صادقی.

این اثر بشدت ایرانی و بی‌اندازه مدرن و حتی پست‌مدرن است، گلچین و یا موزائیکی از ذوق و ذائفه ایرانی، نگاه سینکال، موزیکال و بازیکال، در این نمایش بشکلی ستایش‌آمیز در هم آمیخته شدند تا خالق خط و خال نمایش ایرانی باشد، تحربه‌ای بر تراویده از رندی طنزآمیز و خاطره ازلی مردم این سامان.

دیدن چنین تک‌نوازی صحنه‌ای بی‌تردید خاطره‌ای به یاد ماندنی برای هر مخاطب و تماشاگر جدی تئاتر خواهد بود، رویدادی که در این وانفسای خاموشی خلاقیت تجربه ایرانی چنان حال خوشی تا مدت‌ها با او باقی خواهد ماند.»

عکس از پرتو جغتایی است.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=56328

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.