آوین ویژه»

جادوگری در فوتبال به روایت یحیی گل محمدی + فیلم صدور خدمات فنی و مهندسی نیازمند رایزنی‌های دولتی است/ ۳ مزیت ایرانیان در بازار تاجیکستان یادنامه حسینعلی عظیمی – ۱۰|بیانیه کانون در حرمان مجاهد نستوه «دهکده» و «برج» پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی راه‌اندازی می‌شود قتل خانمی جوان به دست یک مرد ۴۳ ساله در تبریز جزئیات مهم برای خریداران سکه | عرضه بعدی را از دست ندهید! سوگواری عزاداران خاص حسین (ع) در یزد بمب شبانه استقلال منفجر شد مجلس مبلغ حقوق ۱۴۰۴ کارگران را به وزیرکار اعلام کرد آتش سوزی کوره فولاد زرند با ۷ مصدوم مدارس آب‌پخش میزبان شهید گمنام شدند کوچ از طلا به سکه در بازار تهران مبلغ عیدی بازنشستگان کشوری رسما مشخص شد برنامه دولت برای رجیستری آیفون‌های ۱۴ و ۱۵ موجود چیست؟ احتمال بارش پراکنده باران در استان بوشهر انقلاب اسلامی ایران معجزه‌ای فراتر از تحلیل‌های مادی است شنیده‌شدن صدای انفجار در «البوکمال» سوریه اقدام جدید تحریر الشام درباره حرم حضرت زینب(س)

3

جشنواره تئاتر فجر؛ پایان راه نمایش‌ها یا آغاز بی‌توجهی؟

  • کد خبر : 61316
  • ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۳
جشنواره تئاتر فجر؛ پایان راه نمایش‌ها یا آغاز بی‌توجهی؟

یک از بازیگر تئاتر معتقد است وقتی اختتامیه جشنواره تمام می‌شود انگار همه چیز رها می‌شود در حالی که باید از آثار برگزیده حمایت شود تا مسیری برای ارتقای تئاتر کشور باز شود.

به گزارش خبرنگار مهر، نمایش «حرمان» به نویسندگی افسانه بخشی‌فرد، تهیه‌کنندگی محمدحسن رادمنش و کارگردانی صادق سیادت از آثار بخش «فجر پلاس» در چهل و سومین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر بود. محمد کرمی، بازیگر این نمایش، در گفتگوی با خبرنگار مهر به بیان تجربیات خود از این رویداد پرداخت.

کرمی در ابتدا درباره بخش بعلاوه فجر که برای اولین بار به صورت رقابتی برگزار شد، گفت: نمایش ما در بخش بعلاوه فجر اجرا شد؛ بخشی که در آن سالن‌های خصوصی آثار را معرفی می‌کنند. به نظر می‌رسد هدف اصلی این بخش در معرفی آثار، بررسی ابعاد اقتصادی و میزان جذب مخاطب در اجرای عموم باشد. به همین دلیل فکر نمی‌کنم چندان روی جنبه‌های فنی و تکنیکی آثار تمرکز شده باشد، بلکه بیشتر این اهمیت دارد که یک نمایش چقدر می‌تواند بفروشد و از نظر اقتصادی چه امتیازی به همراه داشته باشد.

وی در ادامه درباره بازخورد داوران جشنواره نسبت به نمایش «حرمان» توضیح داد: نمایش ما سه اپیزودی بود و واکنش داوران بعد از تماشای اجرا بسیار خوب و راضی‌کننده‌ بود. البته ترجیح می‌دهم بیشتر درباره اپیزودی که خودم در آن بازی داشتم صحبت کنم، چون بازخوردهای مثبت داوران در مورد این بخش برای من ارزشمند بود.

کرمی با رویکردی نقادانه نسبت به روند کلی جشنواره، عنوان کرد: ارزیابی کلی من از جشنواره امسال تفاوت چندانی با سالهای گذشته ندارد. یکی از مشکلات همیشگی جشنواره، بی‌توجهی و بی‌مسئولیتی‌ها پس از اختتامیه است؛ انگار بعد از پایان جشنواره همه چیز رها می‌شود و هیچ پیگیری برای حمایت از آثار انجام نمی‌شود. به نظر من جشنواره باید به گونه‌ای مدیریت شود که پس از اهدای جوایز، روند حمایت از نمایش‌های برگزیده ادامه پیدا کند و این آثار و تولیدات آینده سبب جهت‌دهی به تئاتر کشور شوند تا در نهایت به بهبود وضعیت آشفته تئاتر کمک شود.

وی افزود: امسال برخلاف دوره‌های قبل، اختتامیه روان‌تر و منظم‌تری اتفاق افتاد که همین موضوع به جذابیت آن افزوده بود. در اهدای جوایز شاهد بودیم که جوایز بیشتر به دوستان شهرستانی اختصاص پیدا کرده بود که برخی از جوایز به حق اهدا شده بود، اما در مورد برخی دیگر می‌توان گفت که داوری عادلانه و منصفانه اتفاق نیفتاده بود.

کرمی در ادامه درباره وعده‌های جشنواره، تصریح کرد: ما بازیگران معمولاً وعده‌های جشنواره را به صورت مستقیم دریافت نمی‌کنیم و این موضوع بیشتر به کارگردان گروه مربوط می‌شود. اما از آنچه می‌دانم، بدقولی‌های جشنواره باعث دلسردی و بدبینی بسیاری از بازیگران نسبت به این رویداد شده است.

این بازیگر در پایان درباره عدم کاندیداتوری خود در جشنواره عنوان کرد: من جزو کاندیداهای جشنواره نبودم، اما قبل از اعلام رسمی اسامی، صحبت‌های زیادی می‌شنیدم که هم مخاطبان عام و هم اهل فن، من را شایسته حضور در فهرست کاندیداها می‌دانستند. همین بازخوردهای مثبت برای من ارزشمند است، حتی اگر به نتیجه رسمی جشنواره ختم نشده باشد.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=61316

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.