آوین ویژه»

سه‌ماهه طوفانی در انتظار بیت‌کوین / اقتصاددان معروف از هدف ۱۳۸ هزار دلاری می‌گوید! ۶ کشته و ۴ مصدوم براثر واژگونی پژو ۴۰۵ در محور باغین-بردسیر برپایی نمایشگاه عکس «پرتره‌های ایران، ۲۰۲۲»‌ در خانه هنرمندان ایران مشکلات تأمین مواد اولیه کود با دستور وزیر به زودی رفع می‌شود افتتاحیه جشنواره پژواک به تاخیر افتاد؛ همدردی با مردم هرمزگان کشف بیش از ۱۹ میلیون لیتر سوخت قاچاق توسط مرزبانی هرمزگان؛ شناورهای قاچاقچیان ضد گلوله است دولت اعتبار کالابرگ این افراد را حذف کرد | نحوه استعلام عرضه بلوک یک درصدی سهام پتروشیمی خلیج فارس شنبه آینده استقبال از اعتکاف در استان سمنان ثبت ۳۷ میلی متر بارش طی ۲۴ ساعت گذشته در منطقه «چنان» استان ایلام «آقای قاضی» در میدان ولیعصر (عج) نقش بست ترامپ: بایدن در مسیر انتقال قدرت مانع تراشی می‌کند ۹۰ درصد حجم سد دوستی خالی است «سه خواهرون» روایت فرهنگ و ارزش‌های انقلاب اسلامی است رامین رضائیان قید استقلال را زد؟ دستور اسرائیل به جولانی؛ ترکیه را اخراج کنید! آزمایش سامانه موشکی ضدهوایی جدید کره‌شمالی+ تصاویر زاخارووا: مشتاقانه در انتظار سفر هیئت ایرانی به مسکو هستیم

1

سینما در عصر انقلاب اسلامی بررسی می‌شود

  • کد خبر : 70322
  • ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۲:۳۳
سینما در عصر انقلاب اسلامی بررسی می‌شود

کانون اندیشه جوان در سلسله نشست‌هایی با عنوان «سینمایی که بود، سینمایی که هست» به بررسی سینما در عصر انقلاب اسلامی می‌پردازد.

به گزارش خبرگزاری مهر، کانون اندیشه جوان در سلسله نشست‌هایی با عنوان «سینمایی که بود سینمایی که هست» به بررسی سینما در عصر انقلاب اسلامی با حضور کارشناسان و صاحب نظران سینمایی می‌پردازد.

پیروزی انقلاب اسلامی ایران در بهمن ۱۳۵۷ تنها واقعه‌ای سیاسی نبود بلکه جامعه ایرانی را در ابعاد مختلف فرهنگی، هنری، اجتماعی، اقتصادی و شاخه‌های دیگر، دگرگون ساخت و به قبل و بعد از خود تقسیم کرد.

در پی همین تحول، سینما تنها به یک مدیوم هنری برای نمایش فیلم ها محدود نشد بلکه علاوه بر آن، به لحاظ ساختاری، مفهومی، مضمونی و کارکردی دگرگونی های قابل توجهی داشته است.

اکنون و در گذر از دهه پنجم عصر انقلاب اسلامی، با مرور اتفاقات پر فراز و نشیب سال های پس از انقلاب، علل و عوامل مختلفی وضعیت امروز سینمای ایران را به گونه‌ای رقم زده که عموم مخاطبان و دغدغه‌مندان هنر هفتم، منتقد وضع موجود شده‌اند.

در این بین رویکردهای مختلفی در راستای بهبود وضع موجود مطرح می شود؛ رویکرد هایی که باید به بوته نقد، بررسی و گفتگو کشیده شود تا بتوان در گذار از مسیری پر پیچ و خم، به راهکاری قابل رجوع دست پیدا کرد.

از همین رو کانون اندیشه جوان قصد دارد، با برگزاری چهار نشست با عنوان «سینمایی که بود سینمایی که هست» به بررسی سیر سینما در عصر انقلاب اسلامی بپردازد. نشست هایی که با هدف تاملی عمیق، به صورت گفتگو محور و با حضور کارشناسان سینمایی به شرح زیر برگزار خواهد شد:

نشست اول با حضور رضا صدیق و رامتین شهبازی روز چهارشنبه اول اسفند ساعت ۱۶، نشست دوم با حضور امیررضا نوری پرتو و محمدرضا مقدسیان روز یکشنبه ۵ اسفند ساعت ۱۷، نشست سوم با حضور سیدباقر نبوی ثالث و سیدعلی سیدان روز شنبه ۱۱ اسفند ساعت ۱۶ و نشست چهارم با حضور سعید مستغاثی و کیوان کثیریان روز یکشنبه ۱۹ اسفند ساعت ۱۵ برگزار می‌شود.

نخستین نشست از سلسله نشست‌های «سینمایی که بود، سینمایی که هست» با زیرعنوان «سینمای انقلابی؛ امکان یا امتناع؟» برگزار خواهد شد.

تمامی این نشست‌ها در کانون اندیشه جوان به نشانی بلوار کشاورز، خیابان وصال شیرازی، کوچه فرهنگی (بهنام)، پلاک ۱۹ برگزار خواهد شد.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=70322

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.