آوین ویژه»

بهرام عظیمی: با «شهرام بهرام» انگار گالیور هستم در سرزمین لی‎لی پوت! پیشگیری از آلودگی نفتی دریا و سواحل در استان بوشهر دنبال می‌شود آکسیوس: وزیرخارجه آمریکا به خاورمیانه سفر می‌کند «پارلمان جهانی قرآن» فعالان را همدل و هم رای می‌کند مسابقه زندگی با آیه‌ها در کرمانشاه؛ سوال روز نوزدهم افزایش حقوق کارمندان به تایید شورای نگهبان رسید خبر خوش برای قرمزها/ کاپیتان به بازی رسید دیدار ۱۰۸ هزار نفر با مسئولان قضایی مازندران موضوع بانوان باید در رأس اولویت اصلی همه موضوعات فرهنگی باشد ادامه بلاتکلیفی کارگران ساختمانی | بیمه ها همچنان قطع می شود! فوری/ اطلاعیه رسمی پرسپولیس درباره سرمربی جدید تفسیر آیه ۷ سوره مبارکه «ابراهیم» به گویش بختیاری وقوع آتش سوزی جدید در شمال لس آنجلس و صدور دستور تخلیه پوستر باشگاه استقلال برای دیدار مقابل الاهلی عربستان + عکس ۴۳ پروژه آبخیزداری استان بوشهر به بهره‌برداری رسید میزان پایداری ازدواج های دانشجویی ۹۴ درصد اعلام شد علی نژاد استعفا کرد آثار چند نسل هنرمندان معاصر ایران در لاله

0

ارزش سریال «ذهن زیبا» به تجلیل دانشمند در زمان حیاتش است

  • کد خبر : 85904
  • ۲۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۶:۴۰
ارزش سریال «ذهن زیبا» به تجلیل دانشمند در زمان حیاتش است

رئیس پژوهشگاه رویان با اشاره به سریال «ذهن زیبا» که اقتباسی آزاد از زندگی حسین بهاروند است، بیان کرد که این مجموعه کار ارزشمندی است چون در زمان حیات خود بهاروند ساخته شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، مجموعه تلویزیونی «ذهن زیبا» یک اقتباس آزاد از زندگی حسین بهاروند محقق برجسته ایرانی در حوزه زیست‌شناسی و سلول های بنیادی است که چالش‌های علمی و ذهنی او را به تصویر می‌کشد.

پخش این سریال از ۱۱ اسفند از شبکه یک آغاز شده است و نگاهی عمیق به زندگی دانشمندی دارد که سال‌ها به علم و تحقیق پرداخته است. این سریال جزو معدود آثار نمایشی تلویزیون است که در زمان حیات یک شخصیت نخبه و دانشمند تهیه و تولید شده است.

عبدالحسین شاهوردی رئیس پژوهشگاه رویان و از جمله دوستان حسین بهاروند در گفتگویی به تحلیل سریال «ذهن زیبا» پرداخته است.

شاهوردی ضمن اشاره به اهمیت تولید چنین سریال‌هایی که در زمان حیات دانشمندان برای تقدیر از زحماتشان ساخته می‌شود، بیان کرد: این نوع تولیدات می‌تواند انگیزه و انرژی بسیاری به چهره های علمی و نخبگان ما بدهد و از این حیث کار بسیار ارزشمندی است به ویژه که در زمان حیات حسین بهاروند ساخته شده است.

وی با اشاره به اهمیت ساخت این سریال در زمان حیات بهاروند گفت: جامعه عادت دارد از افراد پس از درگذشتشان قدردانی کند، اما تکریم آنها در زمان حیات، کمک بزرگی برای ادامه مسیر آنهاست.

این محقق در ادامه، بهاروند را به‌عنوان شخصیتی علمی و جهانی معرفی و عنوان کرد: حسین بهاروند توانست به جوانان اعتماد به نفس دهد و نشان دهد که چطور جوانان ما می توانند در زمینه‌های علمی، مؤثر باشند.

شاهوردی به تحقیقات و کتاب های بهاروند اشاره و بیان کرد: از نخستین کتاب‌هایی که بهاروند در زمینه ناباروری نوشته است تا مجموعه‌های مرجع در حوزه سلول‌های بنیادی، همگی گواه بر تلاش و پشتکار او در خدمت به جامعه علمی کشور است.

در پایان، رئیس پژوهشگاه رویان توصیه‌ای به جوانان کشور داشت و تأکید کرد: ابتدا خود را بپذیرید و باور کنید که می‌توانید مؤثر باشید. هیچ چیز دست‌نیافتنی نیست و با تلاش و اراده می‌توان به هر هدفی دست یافت.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=85904

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.