آوین ویژه»

جدیدترین موضع گیری مشاور امنیت ملی عراق درباره ایران لاوروف: آمریکا آماده قطع روابط با روسیه نیست صحنه‌های آخرالزمانی در شمال غزه؛ پیکرهای متلاشی‌شده در خیابان‌های بیت حانون یارانه معیشتی ۱۳ هزار نفر در خطر قطع شدن | چشم های نگرانی که به سوی دولت است موردی از شیوع تب برفکی در مازندران گزارش نشده است هواشناسی امروز؛ ۲۳ فروردین| هشدار فعالیت سامانه بارشی در ۲۳ استان پیست اسکی پاپائی زنجان آذربایجان شرقی جزو قطب های تولید ماهیان زینتی در کشور است تصاویر خبرساز از ظریف و احمدی‌نژاد در یک مراسم رسمی قصه سرباز لشکر عمر بن سعد که پس از عاشورا هیچگاه سیراب نشد دولت به جای گرانی دلار؛ جلوی کارت‌های بازرگانی یکبار مصرف را بگیرد رییس جمهور در دومین سفر استانی به خراسان شمالی می‌آید یک کارگر در ریزش معدن کلات آزاد شهر جان باخت و۲نفرمصدوم شدند قم تانکرهای آبرسانی خود را به یزد فرستاد صنعت فولاد سال گذشته به دلیل مشکلات انرژی متضرر شد معاون هنری وزیر ارشاد: شورای سیاست‌گذاری تئاتر فجر ترکیب معتبری است نامه ۵۰۰روشنفکر جهان در اعتراض به سیاست آلمان در حمایت از اسرائیل «قرارگاه» با موضوع «وحدت حوزه و دانشگاه» روی آنتن می‌رود

1

در واکنش به بحران جشنواره کمرایمیج کیت بلانشت ماند، مک‌کویین رفت

  • کد خبر : 8970
  • ۲۴ آبان ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۶
در واکنش به بحران جشنواره کمرایمیج کیت بلانشت ماند، مک‌کویین رفت

کیت بلانشت پس از جنجال ایجاد شده از حرف‌های مدیر جشنواره کمرایمیج همچنان رئیس هیئت داوران این رویداد باقی می‌ماند، هرچند استیو مک کویین در جشنواره حاضر نمی‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ورایتی، کیت بلانشت و دیگر اعضای هیئت داوران جشنواره کمرایمیج ۲۰۲۴ لهستان، پس از اظهارنظرهای مدیر جشنواره در توجیح کم بودن حضور سینماگران زن در ترکیب این رویداد، بیانیه‌ای را منتشر کردند که در آن تایید کردند به حضور خود ادامه می‌دهند و به شکل دادن به بحث‌های معنادار متعهد هستند.

اعضای هیئت منصفه در بیانیه‌ای نوشتند: ما از بحث درباره جنسیت استقبال می‌کنیم. امسال هیئت داوران متشکل از بلانشت، آنتونی دود مانتل، آنا هیگز، سندی پاول، رودریگو پریتو، لوکاس زال و جولانتا دیلوسکا است.

در ادامه بیانیه آمده است: ما مشتاقانه منتظر هستیم تا بتوانیم به بحث‌های معناداری در جشنواره درباره گنجاندن و به رسمیت شناختن بیشتر و توجه به همه نیروهای صنعت سینما بپردازیم.

و در پایان تاکید شده است: ما از صمیم قلب تغییر به سمت جامعیت واقعی را ضروری می‌دانیم و باور داریم جشنواره‌ها یک تریبون عالی برای مشارکت در چنین گفتگوها و حمایت از تغییرات مثبت هستند.

این در حالی است که به دنبال سخنان مدیر جشنواره استیو مک‌کوئین فیلمساز بریتانیایی اعلام کرد در جشنواره حاضر نمی‌شود. وی قرار بود هم زمان با نمایش فیلم جدیدش «تبر» جایزه کارگردان برجسته را دریافت کند. مک‌کوئین در بیانیه‌ای گفت: گرچه مارک ژیدویچ عذرخواهی کرده، اما نمی‌توانم از کلماتی که به‌نظرم عمیقا توهین‌آمیز می‌دانم بگذرم. من برای سینماگران از هر جنسیت از جمله زنان احترام زیادی قائلم و معتقدم که باید کاری انجام دهیم و بخواهیم برای همه حاضران روی میز جا باشد.

مدیر جشنواره کمرایمیج در ستونی که در مجله دنیای سینماتوگرافی منتشر شد، گفت انتخاب تعداد بیشتری از سینماگران و کارگردانان زن در برنامه می‌تواند منجر به گنجاندن «تولیدات متوسط فیلم» به قیمت کنار گذاشتن آثار و هنرمندانی شود که دستاوردهای هنری برجسته‌ای دارند. یادداشت او واکنش‌های گسترده‌ای برانگیخت و انجمن سینماگران بریتانیا با نوشتن نامه‌ای سرگشاده به ژیدویچ، وی را برای «نظرات به شدت زن‌ستیزانه و لحن پرخاشگرانه‌اش» سرزنش کرد.

ژیدویچ به این اتهامات واکنش نشان داد و آنها را نابه‌جا و توهین‌آمیز خواند و تاکید کرد که هدف کمرایمیج همواره ارایه بهترین‌های سینمای معاصر، صرف نظر از اینکه چه کسی آن را ساخته است، بوده است.

وی نوشت: در حالی که جشنواره‌هایی مانند کن، برلین یا ونیز به دلیل تسلیم شدن یا ترویج [روندهای سیاسی یا ایدئولوژیک] به دلیل انتخاب‌هایشان مورد انتقاد قرار می‌گیرند، کمرایمیج همچنان به ارزش‌های هنری به‌عنوان اصلی‌ترین معیار برای واجد شرایط بودن و ترویج هنر سینمایی متعهد است.

در واکنش به خروج مک کویین، ژیدویچ در بیانیه‌ای ضمن ابراز اندوه فراوان از تصمیم استیو مک کوئین گفت: من یک بار دیگر عذرخواهی می‌کنم و می‌گویم باید در یک انجمن باز بنشینم و درباره این که چگونه با هم به شیوه‌ای بازتر و فراگیرتر به جلو برویم صحبت کنیم. بیایید با هم به عنوان یک جامعه گفتمان معناداری داشته باشیم تا بتوانیم بازسازی را به شیوه‌ای عادلانه‌تر آغاز کنیم.

سی و دومین دوره جشنواره بین المللی فیلم سینمایی کمرایمیج که از شنبه شروع و تا ۲۳ نوامبر در تورون، لهستان برگزار می‌شود، میزبان اولین نمایش جهانی «زنگار» فیلم وسترن الک بالدوین است که منجر به مرگ هالینا هاچینز، فیلمبردار سر صحنه فیلم شد.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=8970

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.