آوین ویژه»

دست چه کسانی از واریزی عیدانه دولت کوتاه شد ؟ هشدار تاکسیرانی تهران: مسافرکشی با خودروی شخصی بدون مجوز ممنوع است حقوق اسفند بازنشستگان بالاخره واریز شد تجاوزات نظامیان آمریکایی در خاک سوریه با حمایت مستقیم داعش خط سبز دست از سر نمایشگرهای سامسونگ بر نمی‌دارد! ایران با اقتدار در مسیر توسعه پیش می رود آیا ما شاهد پایان سلطنت دلار آمریکا به عنوان ارز اصلی جهانی هستیم؟ پارسال ۸۰ هزار خانواده از حمایت کمیته امداد خارج و خودکفا شدند افزایش چشمگیر تردد زائران عتبات از مرز خسروی همزمان با ماه محرم حرم عبدالعظیم‌ حسنی در لحظه تحویل سال میزبان هزاران زائر شد ۵۷ دستگاه خودرو و ۴۸ موتورسیکلت سرقتی در خراسان رضوی کشف شد آخرین وضعیت نقل‌وانتقالات استقلال؛ ماندن ستاره‌ها و چند جدایی اجباری سر منشا بحران منطقه خاورمیانه اسرائیل است نگاهی به لوکس‌ترین ابرقایق جهان فوری/ تبلیغات رمزارزها ممنوع شد لازمه توسعه شتابان استان آذربایجان غربی گسترش سرمایه‌گذاری در صنعت لجستیک است پاسخ فیفا به استعلام مجوز بازی آرمین سهرابیان فوری | مبلغ علی‌الحساب همسان سازی حقوق آذر ماه ۱۴۰۳ آماده شد + زمان واریز

2

رمز ارزها ابزار خلق ثروت هستند، اما دولت همچنان محتاط است

  • کد خبر : 24179
  • ۱۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۴
رمز ارزها ابزار خلق ثروت هستند، اما دولت همچنان محتاط است

مدیرعامل صرافی بیت مکس، در رویداد ملی رمزآتی به بررسی چالش‌های رگولاتوری در حوزه رمز ارزها پرداخت. وی با تاکید بر نقش نوآوری در خلق ثروت و رشد اقتصادی، از دولت خواست نگاه سلبی خود به این حوزه را کنار بگذارد و با ایجاد زیرساخت‌های قانونی و شفاف، از ظرفیت‌های اقتصاد دیجیتال بهره‌مند شود.

به گزارش اقتصادآنلاین، احسان قاضی‌زاده، مدیرعامل صرافی بیت مکس، در رویداد ملی رمزآتی به بررسی چالش‌های رگولاتوری در حوزه رمز ارزها پرداخت. وی با تاکید بر نقش نوآوری در خلق ثروت و رشد اقتصادی، از دولت خواست نگاه سلبی خود به این حوزه را کنار بگذارد و با ایجاد زیرساخت‌های قانونی و شفاف، از ظرفیت‌های اقتصاد دیجیتال بهره‌مند شود.

احسان قاضی‌زاده، مدیرعامل بیت مکس، در رویداد ملی رمزآتی گفت: «ما نگاه‌مان به دولت چون پدر است و خودمان فرزندان نوآوری هستیم که می‌خواهیم تغییراتی ایجاد کنیم. اما دولت به دلیل کنترل منابع مالی، همچنان از دست دادن کنترل می‌ترسد.»

وی با اشاره به نقش رمز ارزها در خلق ثروت افزود: «امروز در همه دنیا از این ابزارها برای خلق ثروت استفاده می‌شود، اما در کشور ما با روش‌های سنتی فقیرتر شده‌ایم. دولت مستأصل است و باید بپذیرد که این صنعت را با همکاری فعالان این حوزه مدیریت کند.»

قاضی‌زاده همچنین تاکید کرد که حاکمیت به دلیل کم‌اطلاعی، از اقتصاد دیجیتال می‌ترسد و این نگرانی‌ها مانع از پیشرفت در این حوزه شده است.

رگولاتوری شفاف، کلید رشد صنعت رمز ارز

مدیرعامل بیت مکس در ادامه سخنان خود به مسیر رگولاتوری رمز ارزها در ایران اشاره کرد و گفت: «داستان رگولاتور در ایران متفاوت از سایر کشورهای دنیاست. از خلق بیت کوین تا تحریم ICOها در سال ۲۰۱۷، و اکنون رسیدن به ETFهای بیت کوین، مسیری طولانی طی شده است. اما همچنان در ۶ سال اخیر از طرف دولت اتفاق خاصی نیفتاده است.»

وی تأکید کرد که مدل رگولاتوری مناسب باید هم منافع دولت و هم منافع اعضای صنعت را در نظر بگیرد و افزود: «صدور مجوزها از طرف دولت با رعایت الزامات مالی و قوانین، به شفافیت این حوزه کمک خواهد کرد. همچنین، باید روی استیبل‌کوین‌ها تمرکز کرد و خطوط قرمز تراکنش‌ها را به طور شفاف مشخص کرد.»

آگاهی‌بخشی و حمایت از استارتاپ‌ها، نیاز امروز اقتصاد دیجیتال

قاضی‌زاده با اشاره به ضعف آموزش در حوزه رمز ارزها گفت: «بخش خصوصی در این زمینه کاملاً تنها بوده است. استفاده از ظرفیت صدا و سیما برای آموزش و آگاهی‌بخشی به کاربران ضروری است.» وی همچنین به اهمیت حمایت از استارتاپ‌ها در این حوزه تأکید کرد و گفت: «حاکمیت می‌تواند ابزارهای تراکنش را تقویت کند و با تعیین سقف‌های مناسب برای تراکنش‌ها، اعتماد عمومی را جلب کند.»

او در پایان اظهار داشت: «اگر حوزه کریپتو آمده تا ساختارها را بشکند، این تغییرات باید با مدیریت درست همراه باشد. مردم زمانی اعتماد می‌کنند که زیرساخت‌های قوی در این حوزه فراهم شود.»

رویداد ملی رمزآتی با هدف بررسی چالش‌ها و فرصت‌های رمز ارزها برگزار شد و فعالان این حوزه بر ضرورت همکاری دولت و بخش خصوصی برای استفاده بهینه از ظرفیت‌های اقتصاد دیجیتال تأکید کردند.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=24179

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.