آوین ویژه»

کلاس‌های دانشگاه شریف «حضوری» شد ۳۰۰ جایگاه CNG به دلیل عدم موافقت افزایش کارمزد از مدار خارج شدند سند شتاب‌بخشی توسعه استان کرمان تدوین می شود وزش باد و باران در اغلب مناطق کشور| کاهش دما و بارش برف در راه است خرید مصنوعات طلا و جواهر از طریق فضای مجازی، صرفا از کسبه دارای مجوز معتبر انجام شود جشنواره چنای هند میزبان سه فیلم فارابی می‌شود دیدار بانوان با رهبر انقلاب و برگزاری سالروز قیام زنان مشهد محدودیت‌های ترافیکی روز قدس در ارومیه اعلام شد دادستان کل کشور خواستار ترویج اخلاق و فرهنگ در جامعه شد استفاده از VAR به خاطر رئیس‌جمهور/ پنالتی پزشکیان چگونه گل شد؟ وزیر ارتباطات: به زودی درباره فلیترینگ خبرهای خوبی به مردم می‌دهیم تشکیل پرونده برای عاملان تیراندازی منجر به قتل در در باغملک حضور دختر پزشکیان در منزل جان‌باختگان حادثه اتوبوس دانش‌آموزان کرمانی قطع پروازهای لوفت‌هانزا به ایران تکذیب شد وزیر بهداشت: لازمه پیشرفت در علوم پزشکی گسترش روابط بین الملل است ترامپ در محاصره سران غول‌های فناوری دلیل استقبال مردم از طلای گرمی اعتراض مردم اسپانیا به عملکرد ضعیف دولت در سیل والنسیا

4

جنجال هوش مصنوعی دیپ‌سیک؛ ارزش بازار این توکن‌ها به ۶۰ میلیون دلار رسید!

  • کد خبر : 57899
  • ۱۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱:۲۴
جنجال هوش مصنوعی دیپ‌سیک؛ ارزش بازار این توکن‌ها به ۶۰ میلیون دلار رسید!

جامعه ارزهای دیجیتال در ماه‌های اخیر با موجی از کلاهبرداری‌های جدید مواجه شده که اغلب سرمایه‌گذاران تازه‌وارد را هدف قرار می‌دهند. پلتفرم‌های ایجاد و عرضه میم‌کوین‌ها نیز این روند را تشدید کرده‌اند. از طرفی، ظهور چت‌بات چینی دیپ‌سیک (DeepSeek) و تبلیغات گسترده پیرامون آن هم، نوسانات زیادی در بازار ایجاد کرده است.

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از رمزارزنیوز، طی روزهای اخیر، چندین توکن جعلی با نام دیپ‌سیک در پلتفرم پامپ‌فان (Pump.fun) ایجاد شده و در صرافی‌های غیرمتمرکز محبوبیت پیدا کرده‌اند. این در حالی است که دیپ‌سیک پیش‌تر اعلام کرده بود هیچ ارتباطی با ارزهای دیجیتال ندارد. این شرکت در بیانیه‌ای تأکید کرد:

دیپ‌سیک هیچ توکن یا ارز دیجیتالی منتشر نکرده است. تنها یک حساب رسمی در توییتر داریم و با هیچ حساب دیگری در ارتباط نیستیم. لطفاً هوشیار باشید و فریب کلاهبرداری‌های احتمالی را نخورید.

اولین توکن جعلی با نام سیک (SEEK) روز گذشته راه‌اندازی شد و قبل از سقوط، ارزش بازار آن به ۴۸ میلیون دلار رسید. موفقیت این پروژه تقلبی، کلاهبرداران را تشویق کرد تا بلافاصله نسخه دیگری را عرضه کنند.
یکی دیگر از این میم‌کوین‌های جعلی که در بلاکچین سولانا راه‌اندازی شد، توانست به ارزش ۱۲ میلیون دلار برسد. این توکن در پلتفرم گکوترمینال (GeckoTerminal) از نظر تعداد تراکنش‌های روزانه، در رتبه اول قرار گرفت.

موج جدید کلاهبرداری‌ها پس از آن شدت گرفت که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، میم‌کوین اختصاصی خود را راه‌اندازی کرد. کلاهبرداران تاکنون با سوءاستفاده از نام این توکن (TRUMP) بیش از ۸۵۷ میلیون دلار از سرمایه‌گذاران سرقت کرده‌اند و در برخی موارد، خود را به‌عنوان نهادهای دولتی آمریکا یا شخصیت‌های مطرح جهانی جا زده‌اند.
طبق یک نظرسنجی، ۴۰ درصد از سرمایه‌گذاران توکن TRUMP برای اولین‌بار وارد دنیای ارزهای دیجیتال شده‌اند. این موضوع نشان می‌دهد که حجم زیادی از سرمایه تازه‌وارد به این حوزه سرازیر شده و بسیاری از کاربران بدون دانش کافی وارد بازار می‌شوند.
علاوه بر این، این روزها ایجاد یک میم‌کوین جعلی آسان‌تر از همیشه شده و دیپ‌سیک اکنون یکی از داغ‌ترین موضوعات در رسانه‌های اجتماعی است. بنابراین، کلاهبرداران از این موج تبلیغاتی سوءاستفاده کرده و احتمالاً در روزهای آینده توکن‌های جعلی بیشتری با نام دیپ‌سیک وارد بازار خواهند شد.
مشخص نیست که صنعت ارزهای دیجیتال چگونه با این مشکل مقابله خواهد کرد. ویتالیک بوترین، خالق اتریوم، و دیگر شخصیت‌های برجسته بارها درباره افزایش کلاهبرداری‌ها هشدار داده‌اند، اما هنوز راه‌حل مشخصی برای این بحران وجود ندارد. در چنین شرایطی، سرمایه‌گذاران باید نهایت دقت را داشته باشند و از هر پروژه مشکوکی دوری کنند.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=57899

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.