آوین ویژه»

دانشگاه شریف ۵ شب میزبان عزاداران فاطمی می‌شود فهرست جنجالی بازیگران برتر قرن بیست و یکم؛ بدون مریل استریپ و برد پیت ترکیب تیم تکواندو دختران قم مشخص شد واکنش رسمی باشگاه خیبر؛ به جای عزل مدیران هلال‌احمر از آنها تقدیر کنید نتایج آزمون سردفتری ثبت رسمی ازدواج و طلاق اعلام شد مدرن ترین کشتارگاه صنعتی خاورمیانه در ری به بهره برداری می‌رسد تظاهرات گسترده در تل آویو برای مخالفت با سیاست‌های نتانیاهو+فیلم مرخصی ۵ روزه برای محکومان مسیحی به مناسبت سال نو میلادی سفر وزیر خارجه رژیم جولانی به ترکیه پایش کریدور تردد یوزپلنگ ایرانی در میامی خبرنگار مهر گیلان برگزیده جشنواره «دیده بان رسانه» شد انهدام باند حرفه‌ای کلاهبرداری در شرق تهران+ عکس ۱۲۰ برنامه با رویکرد تجلیل از مقام زن و مادر در تربت‌جام برگزار می‌شود نظارت دقیق بر نظام سلامت گیلان در ایام نوروز تشدید شود افزایش تسهیلات نهضت ملی مسکن در استان سمنان | اولویت های راهسازی پیگیری شد ۱۰۰ بسته معیشتی بین نیازمندان بیجاری توزیع شد واژگونی خودرو در جاده «بوشهر – دلوار » یک مصدوم برجا گذاشت صدور ۲۱ هزار مجوز صنفی در فروردین؛ لرستان پیشتاز

1

گوشت دم توپ

  • کد خبر : 8602
  • ۲۴ آبان ۱۴۰۳ - ۱:۳۰
گوشت دم توپ

سروش حسین زاده – کمیسیون رمزارز انجمن فینتک: این روزها صنف رمزدارایی ها سیبل همه ی ناملایمتی ها می شود . از رسانه های زنجیره ای تا مدیران دولتی هر وقت کسی فکر می‌کند «الان چه اکتی انجام دهم که عملکردم به چشم بیاید» در خلوت خودش به این نتیجه می رسد یک «لگد» به صنف رمزارز بزند بلکه شاید خاطرش التیام یابد.

سروش حسین زاده – کمیسیون رمزارز انجمن فینتک: این روزها صنف رمزدارایی ها سیبل همه ی ناملایمتی ها می شود . از رسانه های زنجیره ای تا مدیران دولتی هر وقت کسی فکر میکند «الان چه اکتی انجام دهم که عملکردم به چشم بیاید» در خلوت خودش به این نتیجه می رسد یک «لگد» به صنف رمزارز بزند بلکه شاید خاطرش التیام یابد.

روز پنجشنبه سوم آبان ماه ۱۴۰۳ در اقدامی خودسر ، غیرکارشناسی و غیرمسئولانه توسط بانک مرکزی، حساب های بانکی صرافی های رمزارزی مسدود شد. از آنجاییکه ماهیت پلتفرم های رمزارزی امانت داری از دارایی های کاربران می باشد، اقدام بانک مرکزی در اخلال دسترسی شهروندان به وجوه بانکی خود که نزد پلتفرم های رمزارزی به امانت گذاشته شده، اقدامی در راستای تشویش اذهان مردم و تشویق آنها به مهاجرت به پلتفرم های خارجی می باشد.

البته تصمیمات غیرکارشناسی بانک مرکزی مسبوق به سابقه بوده و نظیر آن را می توان به کاهش یک چهارمی سقف واریز نسبت به سایر صنوف کشور اشاره کرد. عملی که به بهانه مهار قیمت دلار انجام شد ولی از آن زمان قیمت دلار بیش از ۱۰۰٪ افزایش داشته است.

از آنجاییکه حجم روزانه بازار دارایی های دیجیتال در حدود ۳ همت تخمین زده می شود و این عدد حدودا نیمی از حجم روزانه بازار خودرو می باشد، اگر برنامه بانک مرکزی در این است که بازار رمزارزها تعطیل شود، این حجم به سمت بازار خودرو روانه خواهد شد و از آنجاییکه حجم عرضه تقریبا ثابت هست شاهد تورم ۴۰۰ درصدی و پراید ۱.۲ میلیاردی در بازار خودرو خواهیم بود. 

بانک مرکزی نمی تواند از طریق «سرکوب» تقاضای بازارهای مختلف را کنترل کند. عطش برای حفظ دارایی ها از تورم به علت سیاست های غلط وجود دارد. پس اگر در یک بازار خاص اقدام به سرکوب تقاضا نماید فشار تقاضا در بازارهای دیگر سر در می آورد. 
 بازار رمزدارایی ها به علت لیکوئیدیتی  که با بازار جهانی دارد به راحتی می تواند سدی برای کنترل نقدینگی سرگردان در کشور باشد و متاسفانه مدیران بانکی چشم خود را بر روی این ظرفیت عظیم بسته و صرفا چماق را از درون کشو در می آورند.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=8602

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.